ΚΑΛΟΙ Πωλητές & Αγοραστές
Μετά από πάρα πολύ καιρό που δεν έχω γράψει ούτε μια λέξη Forum και με αφορμή τα σχόλια του Σπύρου ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω και εγώ μερικά άτομα από εδώ μέσα.
Ξεκινώντας χρονολογικά να ευχαριστήσω το Χρήστο (FUN) για διάφορες συναλλαγές που είχαμε στο παρελθόν πραγματικά κύριος. Χρήστο κάλιο αργά παρά ποτέ
Την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη οι ζάντες και τα λάστιχα του Αλέξανδρου ( Colin mc rae ). Πραγματικά πάρα πολύ καλό παιδί και κύριος στη συναλλαγή του. Τα πράγματα ήρθαν και πάρα πολύ γρήγορα και είναι και σε πολύ καλή κατάσταση.
Τελευταίος ο Σπύρος (Toxicity). Πάρα πολύ καλή συναλλαγή Κύριος και υπομονετικός. Σπύρο άντε να ετοιμαστούν και τα δύο και πάμε να δούμε τι κάναμε.
Ξεκινώντας χρονολογικά να ευχαριστήσω το Χρήστο (FUN) για διάφορες συναλλαγές που είχαμε στο παρελθόν πραγματικά κύριος. Χρήστο κάλιο αργά παρά ποτέ
Την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη οι ζάντες και τα λάστιχα του Αλέξανδρου ( Colin mc rae ). Πραγματικά πάρα πολύ καλό παιδί και κύριος στη συναλλαγή του. Τα πράγματα ήρθαν και πάρα πολύ γρήγορα και είναι και σε πολύ καλή κατάσταση.
Τελευταίος ο Σπύρος (Toxicity). Πάρα πολύ καλή συναλλαγή Κύριος και υπομονετικός. Σπύρο άντε να ετοιμαστούν και τα δύο και πάμε να δούμε τι κάναμε.
μολις παρελαβα απο θεσσαλονικη μαμα αναρτησουλα ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ... απο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ (colin Mcrae)ευχαριστω πολυ αψογη κ αμεση συνεννοηση....
επισης 2008 εξατμισεις ΗΚS απο Σωτηροπουλος.. δεν θυμαμαι ψευδωνυμο...
και 2009 διαφορικο απο S2000fun....!!!
επισης 2008 εξατμισεις ΗΚS απο Σωτηροπουλος.. δεν θυμαμαι ψευδωνυμο...
και 2009 διαφορικο απο S2000fun....!!!