ΚΑΛΟΙ Πωλητές & Αγοραστές
Άψογος ο Σπύρος από το b16a με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της συναλλαγής μας και με ωραία κουβεντούλα και πληροφορίες..
Πήρα μια γεύση για τα καλά σχόλια που γράφουν τα παιδιά εδώ μέσα..
Ένα ευχαριστώ και στον Ηλία για τη μεσολάβηση..
Πήρα μια γεύση για τα καλά σχόλια που γράφουν τα παιδιά εδώ μέσα..
Ένα ευχαριστώ και στον Ηλία για τη μεσολάβηση..
Άλλος ένας καλός λόγος να γράψω και εδώ......
για τον Johny
Άψογος στην συναλλαγή μας, κύριος (όχι σαν κάποιους άλλους από εδώ μέσα
.....ναι σε εσένα που διαβάζεις αναφέρομαι....), με συμπεριφορά που σε σκλαβώνει με όσα λέει και με όσα κάνει όχι μόνο σχετικά με τις συναλλαγές αλλά και για πολλά άλλα πέραν από αυτό......για να μην μακρυγορώ, απλά επιβεβαίωσα από κοντά αυτό που πίστευα, οτι είναι ένα από τα πλέον αξιόλογα άτομα που ξεχωρίζει εδώ μέσα.....
Και από εδώ, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα Johny
Άψογος στην συναλλαγή μας, κύριος (όχι σαν κάποιους άλλους από εδώ μέσα
Και από εδώ, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα Johny
Μπαααα, δεν αξίζει να ασχολούμαι με ασυνεπείς (για να μην χρησιμοποιήσω πιο χοντρούς χαρακτηρισμούς) ανθρώπους....
Εξάλλου είμαι της άποψης οτι όλα εδώ "πληρώνονται"......έχει ο καιρός γυρίσματα και οτι κάνει κάποιος, "καλό" ή "κακό", γυρίζει πάνω του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.....
Εξάλλου είμαι της άποψης οτι όλα εδώ "πληρώνονται"......έχει ο καιρός γυρίσματα και οτι κάνει κάποιος, "καλό" ή "κακό", γυρίζει πάνω του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.....
ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στο χρηστο fun s2000 ο οποιος μου παραγκειλε φαναρια πισω απ2 απο αμερικη κ τα πληρωσε χωρης να του εχω βαλει τα λευτα στο λογαριασμο του κ μπεικε πιστευω σε αρκετα μεγαλο κοπο χωρης κανενα συμφερον,
χρησταρα ευχαριστω παρα πολυ κ απο δω.
χρησταρα ευχαριστω παρα πολυ κ απο δω.