ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Originally Posted by notoriouss2k,Apr 30 2009, 02:26 PM
xtes to apogeuma kapoioi eksupnoi thewrhsan swsto na mou riksoun kaustiko ugro sto kapo kai sto port baggage .eutuxws to prolava sto dekalepto kai den fouskwse to xrwma alla ekane thampades .ti na pw oute supermarket den mporeis na pas me to autokinhto ....
(Μάριε sorry αν είμαι offtopic,αλλά ..)
Originally Posted by vtecas,Apr 30 2009, 11:27 PM
όχι έξυπνοι ,κάποια αρχίδια έπρεπε να πεις...γενικά ο κόσμος τραβάει ζόρι και ενοχλείται όταν έχει ο διπλανός του κάτι και όχι ο ίδιος....μεγάλη μαλακία.Πάντως τις περισσότερες δολιοφθορές τις βλέπεις σε κάτι γερμανικά ΄'hi class'' και καλά .....περνάει ο πιτσιρικάς και το χαρακώνει το κωλομερσεντέ....κάποιοι βέβαια είναι στα 'ρχίδια τους,αλλά άμα έχεις κόλημα όπως εμείς....καλύτερα να στην κάνανε στη μούρη τη χαρακιά παρά στο αμάξι. Πάντως γενικά σε honda δεν έχω παρατηρήσει όσο θυμάμαι χαρακιές και τέτοια...είναι συμπαθής η μάρκα.Τώρα το s δεν ξέρω,προκαλεί ? πάντως ειδικά τέτοιες εποχές ,οχι super market δεν πας ,αλλά δεν ξέρω αν κατεβαίνεις κι απ το αμάξι...χαχα
Originally Posted by eddiex,May 1 2009, 06:23 AM
Εγω τι να πω ρε παιδια που το S μεσα για ολικο βαψιμο και αλλαγη κουκουλας γιατι καποια μουν0π@να ειπαν να μου το κανουν καλοκαιρινο... 

φίλε μου για γίνε πιο αναλυτικός? το αμάξι που το είχες?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ο Θεοδοσης τραβιεται εδω κι ενα μηνα, με τη δικη του ιστορια. Ειναι απιστευτο, το τι ασεβεια και κομπλεξισμος υπαρχει. Σεβασμος μηδεν, δεν τους ενδιαφερει αν εσυ εχεις σκιστει για να παρεις το αυτοκινητο σου.
Originally Posted by Stradale,May 2 2009, 12:35 AM
Για κεντρική κονσόλα από 04 σε 02 ξέρουμε πληροφορίες?
Το έκανε κανένας?
Το έκανε κανένας?
το μοναδικο μειονεκτημα,εαν εχεις τζαμι πισω,ειναι πως δεν ταιριαζει η φυσα του 02 με το κουμπι του 04 και ετσι δεν θα εχεις σε λειτουργια το αντιθαμβωτικο.
κατα τα αλλα ταιριαζει κανονικα.