ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Originally Posted by S2000_FUN,Jun 5 2007, 05:07 AM
KALISPERA APO ENA KAINOURIO MELOS,
XAIROMAI EILIKRINA POU YPARXEI AYTO TO FORUM KAI MPOREI KAPIOS NA ANTALAKSEI APOPSEIS KAI NA KANEI EROTHSEIS.
THELO TH VOITHEIA SAS STO EKSHS.PRIN APO 3 EVDOMADES EGINA KATOXOS ENOS 2004 S2000 KAI THELO NA AGORASO ENA METAXEIRISMENO HARDTOP. THELO LOIPON NA SAS ROTISO AN TO MAMA HARDTOP KAI OI VASEIS POU MPAINOUN STO AYTOKINHTO EINAI OI IDIES GIA OLA TA MONTELA ENOO 1999-2003 KAI 2004-2007 GIATI APO TO SARAKAKI EPISHMH APANTHSH DEN MPORO NA PARO.
EYXARISTO
XAIROMAI EILIKRINA POU YPARXEI AYTO TO FORUM KAI MPOREI KAPIOS NA ANTALAKSEI APOPSEIS KAI NA KANEI EROTHSEIS.
THELO TH VOITHEIA SAS STO EKSHS.PRIN APO 3 EVDOMADES EGINA KATOXOS ENOS 2004 S2000 KAI THELO NA AGORASO ENA METAXEIRISMENO HARDTOP. THELO LOIPON NA SAS ROTISO AN TO MAMA HARDTOP KAI OI VASEIS POU MPAINOUN STO AYTOKINHTO EINAI OI IDIES GIA OLA TA MONTELA ENOO 1999-2003 KAI 2004-2007 GIATI APO TO SARAKAKI EPISHMH APANTHSH DEN MPORO NA PARO.
EYXARISTO

Boy μου, βλεπεις πως''μεταμορφωνεται'' ο Sακης τον χειμωνα με το Hard-top? Σωστος χαμαιλεων!!!!!
Originally Posted by S2000_FUN,Jul 24 2007, 02:58 AM
Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο. Μην με βάζεις τώρα σε πειρασμό και ανεβοκατεβάζω πάνω κάτω το hardtop 5 ορόφους, μόνο και μόνο για να το δω??

Οχι ακομα, υπομονη εως τον Οκτωβρη!
Με την προσθήκη του hard top το S γίνεται ακόμα καλύτερο. Κατά την άποψή μου παίρνει +50% σε εμφάνηση. Μου φέρνει στο νου διαστημικά μαχητικά που βλέπουμε σε ταινίες sci-fi.
Όπως είπε και ο Local, υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο.
Όπως είπε και ο Local, υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο.
Ακούστε πλάκα τώρα με το Porζelack Vinyl Top... Πριν 1 μήνα γνώρισα ένα παλικάρι με silvertone στο λαιμό που του είχε ξεβάψει η κοκούλα. Του είπα να΄βάλει το porzelack. Xθές τον βλέπω πάλι και μου λέει, με έκαψες φιλε! Του λέω εγώ γιατι? και μου λεει: το έβαλα και η κουκούλα έγινε τέλεια, αλλά...μετά από 1-2 μέρες από την εφαρμογή του το πήγε για βάψιμο στο πίσω φτερό που είχε βαθουλοματάκι, ο μάστορας δε μπορουσε να το βάψει και το πέρασε 7 χέρια
γίατί, όπως είπε, σωματίδια του πορζελακ με την κίνηση του αυτοκινήτου επικάθονται σε όλο το αμάξωμα με συνέπεια να μην μπορεί να βαφτεί μετα το αμάξι
. Επίσης ο μάστορας του είπε ότι με το πορζελακ συμβαίνει συχνα...Εγώ του είπα δε παίζει τετοιο πράγμα, μου φαίνεται περιεργο
γίατί, όπως είπε, σωματίδια του πορζελακ με την κίνηση του αυτοκινήτου επικάθονται σε όλο το αμάξωμα με συνέπεια να μην μπορεί να βαφτεί μετα το αμάξι
. Επίσης ο μάστορας του είπε ότι με το πορζελακ συμβαίνει συχνα...Εγώ του είπα δε παίζει τετοιο πράγμα, μου φαίνεται περιεργο
anyway an kapoios xerei kamia lysh gia thn koykoyla as pei tipota giati to plastiko moy einai aparadekto...