ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Στελνει και ελλαδα εχω συνεργαστει μαζι του και ειναι αψογος. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-00-07-H...sQ5fAccessories
Μετα απο την μ@λ@κια που δερνει μερικους και οπως ειπα και πριν απο καιρο μια μερα στο Γκαζι μετα απο ποτο βρηκα το αμαξι μου γεματο γρατζουνιες και με σκισμενη κουκουλα. Καλα να ειναι αυτος ή αυτοι που το καναν (που δεν τους ειδα). Μετα απο 2 μηνες τρεξιματος με ασφαλειες και αστυνομιες και μετα απο πολλα εξοδα το S βγηκε ακομα πιο καλο και ομορφο απ οτι ηταν. Επειδη μου ζητησαν πολλοι να βαλω φωτο απο το βαψιμο και την κουκουλα οριστε λοιπον ο Σακης ωραιος, δυνατος και ομορφος!

Originally Posted by eddiex,May 10 2009, 05:11 PM
Μετα απο την μ@λ@κια που δερνει μερικους και οπως ειπα και πριν απο καιρο μια μερα στο Γκαζι μετα απο ποτο βρηκα το αμαξι μου γεματο γρατζουνιες και με σκισμενη κουκουλα. Καλα να ειναι αυτος ή αυτοι που το καναν (που δεν τους ειδα). Μετα απο 2 μηνες τρεξιματος με ασφαλειες και αστυνομιες και μετα απο πολλα εξοδα το S βγηκε ακομα πιο καλο και ομορφο απ οτι ηταν. Επειδη μου ζητησαν πολλοι να βαλω φωτο απο το βαψιμο και την κουκουλα οριστε λοιπον ο Σακης ωραιος, δυνατος και ομορφος!

Originally Posted by patriot_S2K,May 9 2009, 07:45 PM
Οι λάμπες που δίνει η Honda είναι osram τωρα πόσα Κ νομίζω 4000κ. Καλύτερα να αποφύγεις την αντιπροσωπεία γιατί κοστίζει 180ε η λάμπα και 40 περίπου η εργασία. Τόσο πλήρωσα...
Λοιπον, επειδη στις λακουβες στο πισω μερος του αυτοκινητου ακουω κοπανημα ηθελα να ρωτησω τι προτεινετε για αλλαγη. Σινεμπλοκ, βασεις διαφορικου, top mounts, αμορτισερ (δεν νομιζω)... Εχει κανει κανενας τετοιες αλλαγες?