ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Λοιπον, παιδες!
Δεν προλαβα και ο Ξαδερφος μου το ειχε κανει ηδη Buy Now και τωρα που του εστειλα του τυπα να του πω για τα αλλα δυο μου ειπε Ακυρο
. Παντως για να μην τον ρωτατε μιας που μολις το πηρα (το αγορασα δηλαδη, κατσε να ερθει), το παλικαρι μου ζητησε 180$ + 5$ insurance. Δηλαδη περιπου 137 Ευρω! Μια χαρα σε σχεση με το εγκεφαλικο των... 450 Ευρω που ειπε ο RELIGION!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-00-03-H...sspagenameZWDVW
Ειναι αυτο απο πανω και εχουν μεινει αλλα δυο απο τα τρια που ειχε. Το αλλο... το πηρα, το πηρα!!!
Δεν προλαβα και ο Ξαδερφος μου το ειχε κανει ηδη Buy Now και τωρα που του εστειλα του τυπα να του πω για τα αλλα δυο μου ειπε Ακυρο
. Παντως για να μην τον ρωτατε μιας που μολις το πηρα (το αγορασα δηλαδη, κατσε να ερθει), το παλικαρι μου ζητησε 180$ + 5$ insurance. Δηλαδη περιπου 137 Ευρω! Μια χαρα σε σχεση με το εγκεφαλικο των... 450 Ευρω που ειπε ο RELIGION!http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-00-03-H...sspagenameZWDVW
Ειναι αυτο απο πανω και εχουν μεινει αλλα δυο απο τα τρια που ειχε. Το αλλο... το πηρα, το πηρα!!!
Παραγγειλε το ρε και εσυ ρε! 137 πολλα ειναι! Ουτος η αλλως μου ειπε αυτος οτι αν επαιρνα ξεχωριστα και τα αλλα δυο θα μου εκοβε μονο 20$. Οποτε μια η αλλη θα ειναι. Δεν εχεις κανεναν με Paypal Και να ασχολητε με Ebay?
Originally Posted by eddiex,May 9 2007, 04:24 AM
Παραγγειλε το ρε και εσυ ρε! 137 πολλα ειναι! Ουτος η αλλως μου ειπε αυτος οτι αν επαιρνα ξεχωριστα και τα αλλα δυο θα μου εκοβε μονο 20$. Οποτε μια η αλλη θα ειναι. Δεν εχεις κανεναν με Paypal Και να ασχολητε με Ebay?
Πλάκα σου κάνω.
Δεν έχω κάνει ποτέ αγορά απ' έξω και δε ξέρω.
Πρόβλημα δεν είναι στη συγκεκρημένη περίπτωση τα λεφτά.
Το προβλημα απ' ό,τι κατάλαβα είναι οτι δεν έχει αλλο stock.
Για άβαφω μέχρι 160-180
Μπράβο ρε eddiex, καλορίζικα και καλοφόρετα ρε φίλε!!!!!
(πανάθεμά σε, πάνω στο κρεβάτι σου τα τράβηξες photo? )
Άντε να έρθει και το lip και είσαι άρχοντας. Εγώ το έχω κάτι μήνες μαζί με ελατήρια και μπάρα διαφορικού και ακόμα να βρω χρόνο να πάω να τα βάλω. Αχ, κακούργα ζωή!!!
(πανάθεμά σε, πάνω στο κρεβάτι σου τα τράβηξες photo? )
Άντε να έρθει και το lip και είσαι άρχοντας. Εγώ το έχω κάτι μήνες μαζί με ελατήρια και μπάρα διαφορικού και ακόμα να βρω χρόνο να πάω να τα βάλω. Αχ, κακούργα ζωή!!!
Ευχαριστωμ ευχαριστω!!!
Γιατι ρε? Που ηθελες να τα τραβηξω??? Στο παταρι?
Ναι αντε να ερθει το Lip να πανε για βαψιμο. Αντε ρε και εσυ βρες χρονο και βαλε και τα δικα σου!
... ΑΑΑ, και λιγα για την Ζωη... Ειναι καλη κοπελα!
Γιατι ρε? Που ηθελες να τα τραβηξω??? Στο παταρι?
Ναι αντε να ερθει το Lip να πανε για βαψιμο. Αντε ρε και εσυ βρες χρονο και βαλε και τα δικα σου!
... ΑΑΑ, και λιγα για την Ζωη... Ειναι καλη κοπελα!
Παιδια, πηρα κεντρικη Αντιπροσωπια Honda, δεν θελω να πω εταιρεια αλλα εμεινα... Μ@Λ@Κ@Σ
Ρωτησα για την Αεροτομη και το OEM Lip.
Ακουστε!!! (Μαλλον διαβαστε)...
641 Ευρω το OEM Lip (Βαμμενο στο χρωμα του αυτοκινητου)
711 Ευρω η Αεροτομουλα (Βαμμενο στο χρωμα του αυτοκινητου)
Παντως το παλικαρι με ρωτησε αμα καθομαι σε καρεκλα πριν μου τα πει! Αυτογνωσια!
Ρωτησα για την Αεροτομη και το OEM Lip.
Ακουστε!!! (Μαλλον διαβαστε)...
641 Ευρω το OEM Lip (Βαμμενο στο χρωμα του αυτοκινητου)
711 Ευρω η Αεροτομουλα (Βαμμενο στο χρωμα του αυτοκινητου)
Παντως το παλικαρι με ρωτησε αμα καθομαι σε καρεκλα πριν μου τα πει! Αυτογνωσια!
Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις: τρέξε στο κρεβάτι σου, ξάπλωσε στο πάπλωμα ηδονικά, πάρε το λιπ αγκαλίτσα, τράβα και μια φωτο, και πόσταρέ τη να γουστάρουμε και μεις.
Υ.Γ.: Ελπίζω να το έπλυνες το πάπλωμα, είδα κάτι ύποπτους λεκέδες σε προηγούμενο post.
Υ.Γ.: Ελπίζω να το έπλυνες το πάπλωμα, είδα κάτι ύποπτους λεκέδες σε προηγούμενο post.