ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
KALISPERA APO ENA KAINOURIO MELOS,
XAIROMAI EILIKRINA POU YPARXEI AYTO TO FORUM KAI MPOREI KAPIOS NA ANTALAKSEI APOPSEIS KAI NA KANEI EROTHSEIS.
THELO TH VOITHEIA SAS STO EKSHS.PRIN APO 3 EVDOMADES EGINA KATOXOS ENOS 2004 S2000 KAI THELO NA AGORASO ENA METAXEIRISMENO HARDTOP. THELO LOIPON NA SAS ROTISO AN TO MAMA HARDTOP KAI OI VASEIS POU MPAINOUN STO AYTOKINHTO EINAI OI IDIES GIA OLA TA MONTELA ENOO 1999-2003 KAI 2004-2007 GIATI APO TO SARAKAKI EPISHMH APANTHSH DEN MPORO NA PARO.
EYXARISTO
XAIROMAI EILIKRINA POU YPARXEI AYTO TO FORUM KAI MPOREI KAPIOS NA ANTALAKSEI APOPSEIS KAI NA KANEI EROTHSEIS.
THELO TH VOITHEIA SAS STO EKSHS.PRIN APO 3 EVDOMADES EGINA KATOXOS ENOS 2004 S2000 KAI THELO NA AGORASO ENA METAXEIRISMENO HARDTOP. THELO LOIPON NA SAS ROTISO AN TO MAMA HARDTOP KAI OI VASEIS POU MPAINOUN STO AYTOKINHTO EINAI OI IDIES GIA OLA TA MONTELA ENOO 1999-2003 KAI 2004-2007 GIATI APO TO SARAKAKI EPISHMH APANTHSH DEN MPORO NA PARO.
EYXARISTO
Οταν ο φιλος μας ο Taseas λεει "Μην φωναζεις" εννοει, μην γραφεις με κεφαλαια. Επειδη ειναι και λιγο χαζος κ δεν διευκρινιζει... 
Ετσι μου λεγανε και εμενα πολυ παλια οταν μαθαινα και τους ελεγα: "πως με ακουτε!!!"

Ετσι μου λεγανε και εμενα πολυ παλια οταν μαθαινα και τους ελεγα: "πως με ακουτε!!!"
Ωραιος! Το καταλαβα αλλα πηγαινε τωρα και στα ΝΕΑ ΜΕΛΗ να σου κανουμε ανακριση...
Ονομα, επωνυμο, Τηλεφωνο, ΑΦΜ, Τι φοραει πανω το S εξτρα, ποσο το πηρες, ποσα χιλιομετρα, γιατι το πηρες, πως σου ηρθε, ποσο χρονων εισαι, γιατι γεννηθηκες κ.τ.λ.
Ονομα, επωνυμο, Τηλεφωνο, ΑΦΜ, Τι φοραει πανω το S εξτρα, ποσο το πηρες, ποσα χιλιομετρα, γιατι το πηρες, πως σου ηρθε, ποσο χρονων εισαι, γιατι γεννηθηκες κ.τ.λ.
Originally Posted by S2000_FUN,Jun 5 2007, 05:19 AM
EYXARISTO GIA THN APANTHSH SOU. APLOS AN KAPIOS EINAI SIGOUROS THA ME DIEYKOLINE POLY. GIATI MIA TETOIA AGORA AN KATSEI STRAVA EINAI POLLA TA LEFTA.
Τα hard-top ειναι ολοιδια, βασεις και κλειστρα, σε ολα τα μοντελα, 100%. Αν θες, εχω ατομο που μπορει να σου βρει, σε πολυ καλη τιμη...

Δεν το σχολίασα πριν γιατι δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοεί. Από εδώ και πέρα με μικρά γράμματα λοιπόν