ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
@valerios
ta fanaria ap to S einai ena komati.... gia na theleis na alkseis mono to tsami einai poli maniki! afou toso problima me ta fanaria alakseta. k pare amesos ta kainourgia pou einai apo 04 epano!
@heli2000
danke
gut zu wissen...
ich dachte schon was meints du damit
ta fanaria ap to S einai ena komati.... gia na theleis na alkseis mono to tsami einai poli maniki! afou toso problima me ta fanaria alakseta. k pare amesos ta kainourgia pou einai apo 04 epano!

@heli2000
danke
gut zu wissen...
ich dachte schon was meints du damit
Να κανω και εγω μια ερώτηση
Με την πρώτη βροχή μου έβαλε νερα απο δεξια εκει που κλείνει το παραθυρο. Εκει εχει μια ένωση το λάστιχο για να ανοιγει.
εχει τύχει σε κάποιον?
Κόστος για να αλλαχθει το λάστιχο εκει?
Με την πρώτη βροχή μου έβαλε νερα απο δεξια εκει που κλείνει το παραθυρο. Εκει εχει μια ένωση το λάστιχο για να ανοιγει.
εχει τύχει σε κάποιον?
Κόστος για να αλλαχθει το λάστιχο εκει?
To καο ειναι οτι δεν σταματαει μετα να στάζει αλλα καθε 2' ρίχνει και λίγο μέσα.
Ξέρεις κόστος απο τα λάστιχα γύρω γύρω?
Παίρνω στον ΛΟΥ και μοπυ λεει να το παω εκει, αντε να του πεις οτι πρεπει να πάρω αδεια για να παω
Ξέρεις κόστος απο τα λάστιχα γύρω γύρω?
Παίρνω στον ΛΟΥ και μοπυ λεει να το παω εκει, αντε να του πεις οτι πρεπει να πάρω αδεια για να παω
Originally Posted by valerios,Oct 22 2007, 06:13 PM
Ξερετε αν τα φαναρια του S ειναι απλα καπακια η πανε σετ μαζι με τα φωτα-λαμπες-φλας κτλ ? εμενα για καποιο περιεργο λογο αρχισαν να θολωνουν στο υψος των xenon και προς τις ακρες και σκεφτομαι να τα αλλαξω εκτος αν υπαρχει κ αλλη λυση...
Το ένα από τα δυο πίσω ήταν έτσι και αυτό μέχρι που πήρα 2 μεταχειρισμένα από MY03
.Τώρα έχει πάλι υγρασία κάποιο από τα 2 πίσω