ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
1. You do not need any cleaner to get it off. Just fill up a cup with some warm water and grab an old toothbrush ... gently scrub the "stain" with the wet brush; dipping it in the warm water now and then. The white "stuff" will disappear as easy as it got there.
2. Try using Simple Green, undiluted, an old tootbrush, and a sponge soaked in very warm water to rinse it all off.
Tα ειδα στο US forum... Λετε να ''παιζει''..???
2. Try using Simple Green, undiluted, an old tootbrush, and a sponge soaked in very warm water to rinse it all off.
Tα ειδα στο US forum... Λετε να ''παιζει''..???
Originally Posted by LOCAL S,Feb 26 2008, 03:42 AM
Pε boys μου help!!
Ψαχνω σε παλιοτερα forums που καποιος ελεγε (και ειχε και φωτογραφιες με τριβειο, κρεμες, κλπ.) τον τροπο που καθαρισε αψογα την ζελατινα της κουκουλας του...
Εγω χρησιμοποιω το PLEXUS, αλλα δεν εχω καμια φοβερη βελτιωση( μολις κατεβασω 1-2 φορες την κουκουλα, παλι θαμπωνει..)
Υπαρχει καπου αυτο το postαρισμα, γιατι δεν μπορω να το βρω?
ΡS. το παληκαρι δεν ειχε χρησιμοποιησει PLEXUS.
Ψαχνω σε παλιοτερα forums που καποιος ελεγε (και ειχε και φωτογραφιες με τριβειο, κρεμες, κλπ.) τον τροπο που καθαρισε αψογα την ζελατινα της κουκουλας του...
Εγω χρησιμοποιω το PLEXUS, αλλα δεν εχω καμια φοβερη βελτιωση( μολις κατεβασω 1-2 φορες την κουκουλα, παλι θαμπωνει..)
Υπαρχει καπου αυτο το postαρισμα, γιατι δεν μπορω να το βρω?
ΡS. το παληκαρι δεν ειχε χρησιμοποιησει PLEXUS.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...0&#entry9872875
Στείλε μου PM αν ενδιαφέρεσαι
Originally Posted by Yiannis,Feb 27 2008, 02:08 AM
Μήπως εννοείς το παρακάτω;

Τι προελευσης προϊον ειναι?
Ποσο παει το ''μαλλι''?
Originally Posted by tomidis,Feb 27 2008, 06:27 AM
ο μηνας (mhnass2000)eχει κανει το πισω πλαστικο σαν καινουργιο κ αν δεν κανω λαθος με την κρεμα 3M..στειλε μνμ να σου πει
Αγορασα την αλοιφη της ΒΜW απο τον Σπανο. Ειναι σωληναριο σαν οδοντοκρεμα, το απλωνεις με μαλακο πανακι και μετα το σκουπιζεις με καθαρο πανι. SOS: Πρεπει να μπει στο ματο μερος του αποθηκευτικου χωρου της κουκουλας, μαλακη μοκετα η΄ αλλο υφασμα μαλακο, διοτι εκει τριβεται (στο πλαστικο) η ζελατινα, με τις δονησεις... Αρα, με οτι και να την καθαρισουμε, αν δεν μπει το μοκετακι, τσαμπα κοπος...
SOS: Πρεπει να μπει στο ματο μερος του αποθηκευτικου χωρου της κουκουλας, μαλακη μοκετα η΄ αλλο υφασμα μαλακο, διοτι εκει τριβεται (στο πλαστικο) η ζελατινα, με τις δονησεις... Αρα, με οτι και να την καθαρισουμε, αν δεν μπει το μοκετακι, τσαμπα κοπος...
muz roof well mat
Γνωρίζει κάποιος πως βγαίνει η κονσόλα στο S;
Τώρα για το αν μπορείς να το φτιάξεις χωρίς να το ξεκουμπώσεις δεν το γνωρίζω αλλά το ξεκούμπωμα δεν είναι τίποτα που να φοβάσαι
Originally Posted by Drifteropoulos,Feb 28 2008, 05:28 AM
Κάτι έπαθε το πορτάκι του σταχτοδοχείου και δεν κλείνει.
ή αν μπορώ να το φτιάξω χωρίς να βγάλω όλη την κονσόλα.

ή αν μπορώ να το φτιάξω χωρίς να βγάλω όλη την κονσόλα.