ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
παιδια εγω ειχα προβλημα με το πλαστικο στην κουκουλα μου(ο1μοντ.)
και βρηκα εναν τυπο στα χανια θα μου το αλαξει με 150 ευρα αλλα οχι με το εργοστασιακο πλαστικο....
(απο honda ekane 300 ευρο το συγκεκριμενο κοματι και 170 ευρο τοποθετηση.....)
θα βαλω φοτος με το αποτελεσμα το μεσημερι που θα παρω το αμαξι..
και βρηκα εναν τυπο στα χανια θα μου το αλαξει με 150 ευρα αλλα οχι με το εργοστασιακο πλαστικο....
(απο honda ekane 300 ευρο το συγκεκριμενο κοματι και 170 ευρο τοποθετηση.....)
θα βαλω φοτος με το αποτελεσμα το μεσημερι που θα παρω το αμαξι..
Pε boys μου help!!
Ψαχνω σε παλιοτερα forums που καποιος ελεγε (και ειχε και φωτογραφιες με τριβειο, κρεμες, κλπ.) τον τροπο που καθαρισε αψογα την ζελατινα της κουκουλας του...
Εγω χρησιμοποιω το PLEXUS, αλλα δεν εχω καμια φοβερη βελτιωση( μολις κατεβασω 1-2 φορες την κουκουλα, παλι θαμπωνει..)
Υπαρχει καπου αυτο το postαρισμα, γιατι δεν μπορω να το βρω?
ΡS. το παληκαρι δεν ειχε χρησιμοποιησει PLEXUS.
Ψαχνω σε παλιοτερα forums που καποιος ελεγε (και ειχε και φωτογραφιες με τριβειο, κρεμες, κλπ.) τον τροπο που καθαρισε αψογα την ζελατινα της κουκουλας του...
Εγω χρησιμοποιω το PLEXUS, αλλα δεν εχω καμια φοβερη βελτιωση( μολις κατεβασω 1-2 φορες την κουκουλα, παλι θαμπωνει..)
Υπαρχει καπου αυτο το postαρισμα, γιατι δεν μπορω να το βρω?
ΡS. το παληκαρι δεν ειχε χρησιμοποιησει PLEXUS.
Δημήτρη δεν ξέρω σε πιο post αναφέρεσαι αλλά θα σου δώσω το πρακάτω tip.
Ελπίζω να είναι κάποιο από τα προιόντα που έψαχνες
Cleaning the Pre MY02 plastic rear windscreen
The plastic rear window can get cloudy over time. The best product I have found to clean this is the BMW Z1 and Z3 window cleaner. The part number is 81 22 9 407 665 and you can order it from any BMW dealer for around
Ελπίζω να είναι κάποιο από τα προιόντα που έψαχνες
Cleaning the Pre MY02 plastic rear windscreen
The plastic rear window can get cloudy over time. The best product I have found to clean this is the BMW Z1 and Z3 window cleaner. The part number is 81 22 9 407 665 and you can order it from any BMW dealer for around
Και εμενα γι αυτο μου εχουν πει καλα λογια. Και εγω πηρα Plexus, Locals και οπως ειπες μετα απο κανα δυο κατεβασματα παλι σκ@τ@ γινεται η ζελατινα. Παντως τωρα που κοιταξα λιγο στον Σπανο το πουλανε 8,83 ευρω. Μια χαρα ειναι μπορει να τσιμπησω και εγω κανενα.