Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Thread Tools

Old May 27, 2008 | 01:13 AM
S2000M's Avatar
Registered User

Originally Posted by RELIGION,Feb 15 2007, 12:28 AM
Εγω προσφατως προχωρησα στην αλλαγη των κλειστρων μου μιασ και ηταν παρα πολυ φαγωμενα με αποτελεσμα πανω απο τα 120 χιλ. να ακουγεται μεγαλοσ θορυβος απο τον αερα που οσο αυξανε η ταχυτητα μου τοσο αυξανε και ο θορυβος αυτος. Τα κλειστρα τα αγορασα 69 ευρω και την τοποθετηση την εκανα μονος μου κατεβαζοντας απο το net σχεδιαγραμμα με μια μια της κινησεις που πρεπει να γινουν...Επισης αν καποιος αντιμετωπιζει προβληματα τριγμων απο την οροφη το προβλημα αυτο λυνεται με γρασο σιλικονης στα σημεια απο λαστιχο και σπρει γρασο λιθιου στις ενωσεις των καγκελων της κουκουλας. Το αποτελεσμα στο αυτοκινητο μου μετα απο αυτα ηταν εκπληκτικο. Σχεδον μηδενικα τριξιματα και βουητα , θυμιζοντας μου το προηγουμενο μου αυτοκινητο ενα audi a3 2,0 fsi..........................
kalimera paikti mou, mporeis na mou peis pou mporo na agoraso to graso silikonis kai to spray pou anafereis? giati kano synexos patentes me tainia diplis opseos stis enoseis alla to apotelesma einai prosorino...
Old May 27, 2008 | 01:21 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

kalimera paikti mou, mporeis na mou peis pou mporo na agoraso to graso silikonis kai to spray pou anafereis? giati kano synexos patentes me tainia diplis opseos stis enoseis alla to apotelesma einai prosorino...
Το γρασσο σιλικόνης μόνο εξωτερικό και λέγεται Shin Etsu. Μπορεί και από Σαρακάκη αν είσαι τυχερός και το έχει ακούσει πουθενά ότι υπάρχει και στο φέρει πριν πουλήσεις το s2000 σου

Για το σπρέι γράσου λιθίου μπορείς να το πάρεις από οποιοδήποτε μαγαζί που πουλάει λιπαντικά.

Για να απογύγεις να φαγωθούν τα κλείστρα προτείνω να βάλεις στους γάτζους σωληνάκι σηλικόνης σαν αυτά που έχουν τα παπιά για να περνάει η βενζίνη
Old May 27, 2008 | 01:26 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

From: KIATO HELLAS

Καλημερα φιλε μου. Θα πας σε ενα καταστημα χρωματων η με βιομηχανικα ειδη και θα ζητησεις ενα σπρει σιλικονης ( silicone lubricant ) και ενα γρασο υγρου λιθιου ( white lithium spray ) οποιαδηποτε μαρκας. Την σιλικονη την χρησιμοποιεις για τα ελαστικα μερη και το γρασο υγρου λιθιου στις επαφες μεταλλου με μεταλλου στο σκελετο της κουκουλας. Επισης ενα μικρο tip για τα κλειστρα. Βαζω μερικα κομματια μονωτικης ταινιας στις φωλιες εκει που δενει ο γατζος των κλειστρων για λιγοτερες φθορες ( λειτουργει αψογα). Ελπιζω να βοηθησα
Old May 27, 2008 | 01:27 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

Με προλαβε ο FUN.
Old Jun 1, 2008 | 05:23 AM
Aris2000's Avatar
Registered User

From: Aliartos

Καλησπέρα σε όλους,
πρόβλημα με σκισιμο στην κουκούλα περιπου 10cm απο μαχαίρι, γνωρίζει κανείς αν επισκευάζεται;
Old Jun 1, 2008 | 07:18 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Ή ραψιμο ή αλλαγη κουκουλας (αν εχεις μεικτη που σου καλυπτει την κουκουλα)
Old Jun 1, 2008 | 10:21 AM
Aris2000's Avatar
Registered User

From: Aliartos

Γνωριζουμε κάποιον ο οποιος να ασχολειται με επιδιορθώσεις γιατι μεικτή δεν παίζει πλέον.
Old Jun 1, 2008 | 01:36 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Δυστηχως δεν γνωριζω καποιον. Θα ξερουν να σου πουν φανοποιοι για τετοιες δουλειες,θα σε στειλουν αυτοι.
Old Jun 1, 2008 | 09:53 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Ρε παιδια, που πηγε το topic που ελεγε για τον θορυβο που κανει το σασμαν οταν θελει σφιξιμο(καταλαβατε τι εννοω, το ''τακ'', οταν ξεκιναει το αμαξι απο σταση)? Ψαχνω και δεν το βρισκω... Στραβος ειμαι, τι να πω...
Θα παω σε 3.000km για service, αλλα το ''τακ'' ειναι εντονο και με ψιλοανησυχησε, παρ'ολο που ξερω οτι δεν υπαρχει λογος..

Απλα, ειναι εκνευριστικο οταν ξεκινας ν'ακους θορυβο...
Old Jun 1, 2008 | 11:18 PM
RELIGION's Avatar
Registered User

Σφιξιμο ημιαξονιων με δυναμοκλειδο LOCAL

All times are GMT -8. The time now is 08:30 PM.