ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Originally Posted by Alonso,Aug 26 2008, 04:16 AM
Τ ι εγινε boy?ολα καλά?
Οτι τωρα φαίνετε οτι είναι χτυπημένο απο πεζοδρομιο ναι..(πολυ λιγο φαίνετε αν προσέξεις)..αλλα αν το βάψει μετά δεν θα φαίνεται το τι είχε γίνει και βάφτηκε και ο αλλος μπορεί να υποθέσει ότι να ναι..Εχει βάψει και μπροστά προφυλακτήρα απο πετραδάκια..του έχουν βάψει και πίσο απο Ν(εα)..τώρα αν βάψει και ολόκληρο σπόιλερ με φτερό θα του πάει αλλού το μυαλό..αυτό εννοώ.. 
Οτι τωρα φαίνετε οτι είναι χτυπημένο απο πεζοδρομιο ναι..(πολυ λιγο φαίνετε αν προσέξεις)..αλλα αν το βάψει μετά δεν θα φαίνεται το τι είχε γίνει και βάφτηκε και ο αλλος μπορεί να υποθέσει ότι να ναι..Εχει βάψει και μπροστά προφυλακτήρα απο πετραδάκια..του έχουν βάψει και πίσο απο Ν(εα)..τώρα αν βάψει και ολόκληρο σπόιλερ με φτερό θα του πάει αλλού το μυαλό..αυτό εννοώ.. 
Εγω εχω βαψει ολο το αμαξι, γιατι ειχε χτυπηματα και απο πετραδακια. Αν δεν θελει, ας μην το παρει. Θα βρεθει καποιος που θα το δει σε τι κατασταση ειναι (μεσα-εξω-μοτερ) και θα το παρει.
Δεν έχεις και άδικο..ελπίζω μόνο να μην κάνει διαφορά το χρώμα γιατι δεν είναι μικρό κομμάτι ειναι ολόκληρο πίσω φτερό..το 1/4 του αυτοκινήτου..Που λέτε να γίνει η δουλειά?Τιμή δεν μας ενδιαφέρει,απλά να γίνει καλη δουλειά..Ουσιαστικα στο σημείο που είναι παιζει να χρειάζετε χτυπημα απο μέσα και όχι βάψημο..γιατι δεν φαίνετε εκει απο κάτω καλά καλά..
Originally Posted by Alonso,Aug 26 2008, 05:09 AM
Που λέτε να γίνει η δουλειά?Τιμή δεν μας ενδιαφέρει,απλά να γίνει καλη δουλειά..
Σκέφτομαι να αγοράσω hardtop για το χειμώνα γιατί η κουκούλα μου είναι σε άριστη κατάσταση και δεν θέλω να πάθει τπτ. Το θέμα είναι οτι εχω MY01 με πλαστικό τζαμάκι πίσω και δεν ξέρω αν ταιριάζει. Όποιος ξέρει σχετικά περί hardtop ας με ενημερώσει.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Βασικα θα πρεπει να προμηθευτεις το καλωδιο μαζι με τη πλαστικη επενδυση (δεξια πισω απο τον ωμο σου) οπου εχει την υποδοχη που δινει ρευμα στο πισω κρυσταλλο του hardtop. Υποψην οτι θα χρειαστεις και τις βασεις για το hardtop οπου δενουν πανω στο αμαξωμα. Μπορεις να βρεις ευκολα καποιες μεταχειρισμενες μαζι με το hardtop (συνιστω να μη παρεις καινουργιο). Παντως καπου στα 1500 με 1800 Ευρω θα βρεις μεταχειρισμενο hardtop μαζι με τις βασεις του.
Και εγώ κάπου εκεί σκεφτόμουν να δώσω για μεταχειρισμένο πάντα. Πιστεύω πως θα αξίζει για να μην φθείρεται η κουκούλα το χειμώνα άσκοπα και το κάνει και ποιό όμορφο το αμάξι. Α , για να το περάσεις είναι μανίκι; θέλει μεγάλη δουλειά;