ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Originally Posted by package,Aug 5 2008, 08:22 PM
Που να πάω να βάλω μεμβράνες και ποιο ειναι το κόστος για όλα τα τζάμια?
Εχω παρει την υφασματινη οροφη με το τζαμι μτχ, και θελω να αλλαξω την ζελατινα που εχω τωρα με αυτην. Στον λου μου ειπαν οτι θέλω σκελετο και δεν υπαρχει πατεντα... απο οτι καταλαβα, δεν αναλαμβανουν την ευθυνη να κανουν την μετατροπη.
Επειδη ειναι μια δυσκολη δουλεια και λιγο το φοβαμαι μην κανω καμια ζημια, ψαχνω να βρω καποιον να μου κανει την τραμπα μαζι και με την πατεντα που χρειαζεται για να παρει το τζαμι αντι για την ζελατινα που εχει τωρα...
Υπαρχει καποιος, που να εχει πειρα και με την αλλαγη αλλα και με τα λαστιχα που χρειαζεται προσθεση για την αλλαγη απο ζελατινα σε τζαμι?!!
Επειδη ειναι μια δυσκολη δουλεια και λιγο το φοβαμαι μην κανω καμια ζημια, ψαχνω να βρω καποιον να μου κανει την τραμπα μαζι και με την πατεντα που χρειαζεται για να παρει το τζαμι αντι για την ζελατινα που εχει τωρα...
Υπαρχει καποιος, που να εχει πειρα και με την αλλαγη αλλα και με τα λαστιχα που χρειαζεται προσθεση για την αλλαγη απο ζελατινα σε τζαμι?!!
Originally Posted by Sportster,Sep 24 2008, 02:33 PM
Εχω παρει την υφασματινη οροφη με το τζαμι μτχ, και θελω να αλλαξω την ζελατινα που εχω τωρα με αυτην. Στον λου μου ειπαν οτι θέλω σκελετο και δεν υπαρχει πατεντα... απο οτι καταλαβα, δεν αναλαμβανουν την ευθυνη να κανουν την μετατροπη.
όμως θα σου πω αύριο γιατί δεν έχω χρόνο αυτήν την στιγμή
file sportster ego exo alaxi koukoula ke evala olokenouria me tzamaki! den xero ti sou ipan ala pedia ala emena ekanan tin alagi mesa se mia imera ke den kanane kamia patenta... (toulaxiston den ida ego kamia patenta) ke doulevi apsoga se ola! oute aera mpazi oute nero oute tipota! ke pou ola afta? stin rodo! pou pistevo oti i epiloges mas ine periorismenes! pantos min to skeftese isos na ine i kaliteri metatropi pou exo kani pote!
Originally Posted by Sportster,Sep 24 2008, 03:43 PM
Ευχαριστω εκ των προτερων! 
Εγώ προσωπικά έχω βάλει και την ιστορία με τα λάστιχα ,
Τα οποία από ότι έχω καταλάβει ρυθμίζουν τον τρόπο που διπλώνει η κουκούλα κατά το άνοιγμα.
Όμως όπως λέει και ο psyke εφόσον δουλεύει σωστά και χωρίς αυτά οκ.
Είχα 2 άκρες για την τοποθέτηση , αλλά δυστυχώς η μια έκλεισε (motor systems Ν. Κηφισιά )
Έχεις pm με τηλέφωνα και λεπτομέρειες που θα χρειαστείς
μου είχε πει το παλικάρι που την έβαλε ότι ποιο εύκολο είναι να βάλεις κομπρεσέρ παρά να αλλάξεις κουκούλα.
Με κάθε επιφύλαξη γιατί πάει καιρός και δεν θυμάμαι καλά πόσα είχα δώσει
Κάτι μου λέει το 400αρι
Έχεις μήπως και το καλοδιομανι για τις αντιστάσεις στο τζαμακι πίσω ?
Ευχαριστω τον yiannako και ολους που βοηθησαν μεχρι στιγμης.
Δυστηχως ακομα δεν εχω βρει καποιον σε λογικη τιμη οποτε συνεχιζω το ψαξιμο. Μολις βρω καποια ακρη θα ενημερωσω το φορουμ για να επωφεληθει κι αλλος απο τις πληροφοριες...
Δυστηχως ακομα δεν εχω βρει καποιον σε λογικη τιμη οποτε συνεχιζω το ψαξιμο. Μολις βρω καποια ακρη θα ενημερωσω το φορουμ για να επωφεληθει κι αλλος απο τις πληροφοριες...