ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
O καλυτερος μαστορας ειναι η ασφαλεια σου αν εχεις βαλει θραυση κρυσταλλων και θα σου ερθει και ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!!!!!!!.Αν δεν εχεις θραυση και εχεις καλο ασφαλιστη ειναι στο χερι του να σε φτιαξει. Προσπαθησε το δεν ξερω ποσο κανει αλλα μαλλον θα εχει αρκετα ευρω......
@RELIGION
Το ξέρω για την ασφάλεια κάτι θα κάνω,το μονο που φοβάμαι ειναι η δουλεία που θα κάνει ο παρπριζάς γιατι εχω δει πολλές μαλακίες να γίνονται και μην μου μπάζει τίποτα νερά μετά.Έλεγα να το πάω στον Λου αλλά δεν ξέρω αμα κάνει τέτοιες δουλείες.
Το ξέρω για την ασφάλεια κάτι θα κάνω,το μονο που φοβάμαι ειναι η δουλεία που θα κάνει ο παρπριζάς γιατι εχω δει πολλές μαλακίες να γίνονται και μην μου μπάζει τίποτα νερά μετά.Έλεγα να το πάω στον Λου αλλά δεν ξέρω αμα κάνει τέτοιες δουλείες.
Τελικά το παρπρίζ έχει 243 +φπα στον Σαρακάκη.Και μην κάνει κανείς την μαλακία και ρίξει κρύο νερό στο παρπρίζ ενώ το αυτοκίνητο το έχει κάτω απο τον ήλιο και εχει ανεβάσει θερμοκρασία γιατί θα δεί τι ωραία που ραγίζει όπως το είδα εγώ,που έπλυνα την κουκούλα για να την περάσω αδιαβροχοποίηση και κύλησε το κρυο νεράκι στο παπριζάκι (συστολή-διαστολή)!!!!!!!!1
oso anafora tis gratzoynies sto plastiko h kalhterh lysh einai na strwsete mia petseta sto plastiko opoy akoympaei h orofh otan einai anoikth.Apo thn epafh ths gratzoynietai me apotelesma na 8ampwnei.Oso anafora ta kleistra rythmizontai kai grasarontai kai yparxei ena megalo pososto poy episkeyazontai.Tis eylogies moy kai mh dw kanena na trexei sto dromo...xxe
Originally Posted by m.ded9,Mar 5 2007, 11:03 AM
Τελικά το παρπρίζ έχει 243 +φπα στον Σαρακάκη.Και μην κάνει κανείς την μαλακία και ρίξει κρύο νερό στο παρπρίζ ενώ το αυτοκίνητο το έχει κάτω απο τον ήλιο και εχει ανεβάσει θερμοκρασία γιατί θα δεί τι ωραία που ραγίζει όπως το είδα εγώ,που έπλυνα την κουκούλα για να την περάσω αδιαβροχοποίηση και κύλησε το κρυο νεράκι στο παπριζάκι (συστολή-διαστολή)!!!!!!!!1
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by m.ded9,Mar 6 2007, 04:15 PM
@mhnass2000
Η αδιαβροχοποίηση προστατεύει την κουκούλα απο τα νερά και τον ήλιο και τονώνει το χρώμα της.Την κάνει να φαίνεται σαν καινούργια.
Η αδιαβροχοποίηση προστατεύει την κουκούλα απο τα νερά και τον ήλιο και τονώνει το χρώμα της.Την κάνει να φαίνεται σαν καινούργια.