ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Originally Posted by RELIGION,Mar 8 2007, 01:50 AM
PORZELACK VINYL TOP και καθαρισες η κουκουλα σου θα γινει καινουρια και μαυρη ( αν εχει ξεθωριασει απο τον ηλιο )
αλλα μέχρι να στεγνώσει είχε πέσει η γύρη απο τα λουλούδια
και σε κάποια σημεία είναι σα σκονισμένη
και σε σημεία που δεν έπεσε πολύ γύρη έχει γίνει αρκετά καλό το μαύρο του.
Εγώ επειδή έχω μαγαζί με γυαλίσματα και καθαρισμούς αυτο/του την παίρνω με το κιλό και είναι ποιό επαγγελματική. Αυτή της Wurth που λέει ο energetic την πουλάω και εγώ στο μαγαζί καλή είναι αλλά είναι ποιο πολύ σπρέυ.Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσο ποιο υγρή είναι η μορφή της τοσο καλύτερη είναι.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by m.ded9,Mar 9 2007, 07:30 PM
Εγώ επειδή έχω μαγαζί με γυαλίσματα και καθαρισμούς αυτο/του την παίρνω με το κιλό και είναι ποιό επαγγελματική. Αυτή της Wurth που λέει ο energetic την πουλάω και εγώ στο μαγαζί καλή είναι αλλά είναι ποιο πολύ σπρέυ.Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσο ποιο υγρή είναι η μορφή της τοσο καλύτερη είναι.
Originally Posted by energetic,Mar 9 2007, 09:54 AM
Επιπλεον να πω οτι σημερα παρατηρησα οτι οταν το νερο επεφτε στη κουκουλα γινοταν σαν σταγονα και δε τη ποτιζε καθολου!
Έτσι πρέπει να γίνεται.Αυτό σημαίνει ότι την χρησιμοποίησες σωστά.Σε κανα 6μηνο πάλι την ίδια δούλεια
Έτσι πρέπει να γίνεται.Αυτό σημαίνει ότι την χρησιμοποίησες σωστά.Σε κανα 6μηνο πάλι την ίδια δούλεια