Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Thread Tools

Old Feb 17, 2009 | 12:29 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Αλλο πρεπει να τον ρωτησεις...ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ???
Old Feb 17, 2009 | 12:59 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Ήδη η ακαμψία του S είναι αρκετά μεγάλη και αν δεν πρόκειται να βάζεις το S σε πίστες Χάρη τότε άχρηστη θα σου είναι η θολόμπαρα. Ίσα ίσα που σε τυχόν μεγάλες ανωμαλίες του δρόμου μπορεί να είναι ακόμα πιο αλόκοτη η συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Τέλος δεν συζητάμε το ενδεχόμενο τρακαρίσματος το οποίο οι θολόμπαρες μπορεί απο μπροστά δεξιά που θα είναι το χτύπημα, να σου το περάσουν πίσω αριστερά...
Old Feb 17, 2009 | 01:29 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Κοιταξε, αλλοκοτη δεν θα ειναι η συμεπριφορα του. Παντως συμφωνω οτι το πλαισιο ειναι ακαμπτο, και στην αρχη ελεγα κι εγω οτι μια θολομπαρα μπροστα ας πουμε δεν θα κανει καποια ιδιαιτερη διαφορα μεχρι που εβαλα μπροστα της J's Racing. Ομως οταν κανεις αποτομες αλλεπαλληλες δεξια αριστερα αλλαγες τοτε εκει το καταλαβαινεις. Την ιδια συζητηση ειχαμε με τον Δημητρη(DS2000) και ειχαμε παρατηρησει μια πιο αμεση αισθηση οπως οταν οδηγεις καρτ. Προσωπικα θεωρω τη συμεπριφορα του S κορυφαια. Αν διαφωνει κανεις, τουλαχιστον στο δικο μου S δεν εχω κανενα παραπονο.
Old Feb 17, 2009 | 03:57 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

κοιταξτε,αυτο που θα σας πω δεν χωραει συγκριση στο S αλλα οταν ειχα βαλει θολομπαρα στο rally που ειχα ειδα μεγαλη διαφορα στο μπροστινο κρατημα της μουρης κ στο bmw αργοτερα το ιδιο αποτελεσμα κ γι αυτο το εχω σε καλο να βαζω θολομπαρα κ πιστευω οτι βοηθαει σε καταστασης πιστας αλλα στο δρομο..
τεσπα...ποιας εταιριας προτεινετε...
Old Feb 17, 2009 | 05:01 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Αν το έχεις πάρει απόφαση εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο...

Για να απαντήσω και στο ερώτημα σου όμως, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εσύ επιλέγεις να βάλεις Tanabe, ε, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα σου προτείνει κάποιος μια άλλη εταιρία....
Old Feb 18, 2009 | 04:32 AM
TasosR's Avatar
Registered User

Σημερα το μεσημερι παρεδωσα το s μου στην Paintbull που βρισκεται στη Θηβων στο Περιστερι.
Βλεπεις οι καλοι γειτονες μου εδω και ενα 1,5 χρονο που το εχω φροντισαν να μου το στολισουν με διαφορες γρατζουνιες και αλλα..
Ο ενας μαλιστα ειναι ενας ηλικιωμενος που εχει παθει 3 εγκεφαλικα, του εχουν παρει το διπλωμα δια παντος γιατι τραυματισε σοβαρα εναν μοτοσυκλετιστη παραβιαζοντας κοκκινο, αλλα συνεχιζει να οδηγει παρανομα ξηλωνοντας προφυλακτηρες..
Το συγκεκριμενο μαγαζι το βρηκα μεσω internet...
Ευχομαι να πανε ολα καλα.
Βεβαια πρωι πρωι εβγαλα φωτογραφιες απο ολα τα σημεια που προκειται να επιδιορθωθουν ετσι ωστε να μπορω να συγκρινω (συγκρινουμε) μετα.
Αντε να δουμε..
Old Feb 18, 2009 | 04:34 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Και εσυ ρε? Και εγω, τωρα παω να το παρω. Απλα εγω το πηγα στην Γρηγοριου Λαμπρακη - Κορυδαλλο!

Ευχομαι Τασο να μας βγουν μπουνια τα εργαλεια μας.
Old Feb 18, 2009 | 04:36 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by TasosR,Feb 18 2009, 05:32 AM
Σημερα το μεσημερι παρεδωσα το s μου στην Paintbull που βρισκεται στη Θηβων στο Περιστερι.
Βλεπεις οι καλοι γειτονες μου εδω και ενα 1,5 χρονο που το εχω φροντισαν να μου το στολισουν με διαφορες γρατζουνιες και αλλα..
Ο ενας μαλιστα ειναι ενας ηλικιωμενος που εχει παθει 3 εγκεφαλικα, του εχουν παρει το διπλωμα δια παντος γιατι τραυματισε σοβαρα εναν μοτοσυκλετιστη παραβιαζοντας κοκκινο, αλλα συνεχιζει να οδηγει παρανομα ξηλωνοντας προφυλακτηρες..
Το συγκεκριμενο μαγαζι το βρηκα μεσω internet...
Ευχομαι να πανε ολα καλα.
Βεβαια πρωι πρωι εβγαλα φωτογραφιες απο ολα τα σημεια που προκειται να επιδιορθωθουν ετσι ωστε να μπορω να συγκρινω (συγκρινουμε) μετα.
Αντε να δουμε..
Sinonomate, an sti Thivon kanoun to idio kalh douleia me to allo magazi tous stin varis-koropiou, tote logika tha mineis poly efxaristimenos (des kai edo https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...462620&st=650#)

Perimenoume photos kai times!
Old Feb 18, 2009 | 04:37 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by eddiex,Feb 18 2009, 05:34 AM
Και εσυ ρε? Και εγω, τωρα παω να το παρω. Απλα εγω το πηγα στην Γρηγοριου Λαμπρακη - Κορυδαλλο!

Ευχομαι Τασο να μας βγουν μπουνια τα εργαλεια μας.
To piges kai gia to fanari telika?
Old Feb 18, 2009 | 04:37 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

ναι ναι! Θα βαλω φωτο αυριο να δειτε!

All times are GMT -8. The time now is 05:41 AM.