ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Παιδια προβληματα στεγανοτητας η' εκτεταμενης φθορας στη κουκουλα εχει παρατηρησει κανεις οταν το αυτοκινητο μενει στη βροχη καιρο?Λογο σπουδων εκει που μενω οπως και το αμαξι μου ετσι και το parking που εχω ειναι καμπριο.Θα εχω προβλημα λετε?Αν το σκεπαζω με κουκουλα(ολο το αμαξι) θα κανει καλο,η' θα αρχησει να βρωμαει μετα η κουκουλα(της οροφης του s) απο την υγρασια?
Νερα αν εφαρμοζει καλα η κουκουλα σου και ειναι σφιχτα τα κλειστρα δεν θα εχεις μονο κανενα δακρισμα μπορει να εχεις απο το παραθυρο αν το πλενεις με πιεση(μονο εκει μου ειχε βαλει εμενα προσωπικα).Με κουκουλα τουλαχιστον εγω δεν ειχα ποτε προβλημα,μεχρι και περσυ που εμεινε το αμαξι στο γκαραζ κουκουλωμενο για 2 μηνες ακινητο με βροχες και με χιονι(ηταν η περιοδος που ειχε 15 ποντους η Αθηνα)δεν περασε το παραμικρο και το αμαξι οταν ξεκουκουλωθηκε ηταν πεντακαθαρο.
An to amaksi sou to afineis kairo xoris na to xrisimopoieis kai den exeis klisto parking, tote prepei OPOSDHPOTE na agoraseis koukoula. Iparxoun kai adiavroxes, opote kai se periptosi vroxhs de tha perasei nero etsi oste na "egklovistei" h ygrasia.
Ependise ena poso tis takseon ton minimum 100 euro gia mia kali koukoula kai de tha to metanioseis.
Ependise ena poso tis takseon ton minimum 100 euro gia mia kali koukoula kai de tha to metanioseis.
Η κουκουλα της οροφης του s παπαριαζει(sorry) στη βροχη οπως ολα τα υφασματα?Φαινεται αυτο οπτικα?Που μπορω να αγορασω αδιαβροχη κουκουλα(καλη, επωνυμη και δεν με ενδιαφερει το κοστος) για να το σκεπαζω?