Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Thread Tools

Old Feb 20, 2009 | 12:43 PM
patriot_S2K's Avatar
Registered User

From: Glyfada

Μήπως λέω μήπως εννοεί ότι έβαλε καινουργια κουκούλα με τζάμι χωρίς να αλλάξει τον σκελετό κάνοντας την πατέντα μετατροπής (με κάτι λάστιχα αν θυμάμαι καλα)
Old Feb 21, 2009 | 04:22 AM
package's Avatar
Registered User

Τι τρίζει πίσω?
Old Feb 21, 2009 | 05:07 AM
Sportster's Avatar
Registered User

Originally Posted by orienta,Feb 20 2009, 05:45 AM
φιλε sporster αν μπορειs βαλε καποια φωτο να δουμε την κουκουξα με το τζαμακι...
http://www.liotsos.gr/photos.asp?id1=6
Old Feb 21, 2009 | 05:13 AM
package's Avatar
Registered User

Ρε σοβαρά τώρα. Όταν πέφτω σε λακκούβα χτυπάει κάτι σα να χτυπάει ο σκελετός της κουκούλας.
Old Feb 21, 2009 | 05:22 AM
package's Avatar
Registered User

No funking way. Κάτι θα βρώ. Θα αρχίσω τα σπρέι σιλικόνης.
Old Feb 21, 2009 | 05:23 AM
Sportster's Avatar
Registered User

συγνωμη, εκατσα και διαβασα ολα τα ποστ και τωρα καταλαβα τι μπερδεμα εχει δημιουργηθει...

παιδια, πηρα κουκουλα 'καινουργια' με τζαμι και εβγαλα και πεταξα την παλια! εκανα, η μαλλον μου καναν, την μετατροπη με τα λαστιχα...

Τα παιδια στο συνεργειο δεν ειχαν ξανακανει την συγκεκριμενη πατεντα αλλα ηταν παραπανω απο προθυμοι να το κανουν με τις καταλληλες οδηγιες που τους πηγα εγω. Τωρα εχουν και το know how και εκαναν και τιμη σπεσιαλ για οποιον θελει να το τολμησει... το ειπα και πριν...

300Ε για ολη την τοποθετηση-μετατροπη, οταν ολοι μου ζηταγαν αν οχι πολυ περισσοτερα τα διπλασια... το μονο που ζηταν παραπανω ειναι λιγο υπομονη απο μερους του ιδιοκτητη γιατι το αυτοκινητο πρεπει να μεινει μεσα 3 μερες για να γινει σωστα και χωρις βιασυνες η δουλεια.

Αλλαξα και τα φαναρια πισω υποψην, γι αυτο δεν σας εχω τιμη αλλα οποιος ενδιαφερεται μπορω να μαθω... εγω εκανα παρα πολλα πραγματα πακετο γι αυτο και δεν ξερω ακριβως τιμες για το καθε ενα, τους εμπιστευτηκα για ολα, και ευτυχως ανταμειφθηκα, και τα αποτελεσμα ειναι αριστο.
Old Feb 21, 2009 | 05:27 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Poly oraia douleia, kai einai poly xrisimo pou exoume kai tis photo kai vlepoume oti me 300 euro exoume pleon ena sinergeio pou kanei sosti topothetisi me fisiologiki timi

Tin koukouli tin pires apo ebay, h metaxirismenh apo ellada?
Old Feb 21, 2009 | 08:48 AM
Sportster's Avatar
Registered User

Η κουκουλα εχει ολοκληρη ιστορια...

Την πηρα απο εναν φιλο που του σκιστηκε και την αλλαξε! γενικα το σκισιμο δεν ειναι πολυ μεγαλο και την πηρα πολυ φθηνα! Αυτος ειναι αρκετα ψειρας για να παρει καινουργια, ενω εγω συμβιβαζομαι...

Η ιστορια δεν τελειωνει εκει! Η κουκουλα ειναι απο suzuka blue! ενολιγης μπλε! ενω το δικο μου μαυρο! εκατσα και το εψαξα αρκετα μιας και αλλη τετοια ευκαιρεια απο θεμα τιμης δεν θα εβρισκα! τελικα κατεληξα σε ενα μαγαζι στο κεντρο της αθηνας οπου πουλαει βαφες ρουχων οπου και πηρα βαφη για να βαψω την κουκουλα μονος μου μιας και δεν μπορουσε να το κανει αυτος επειδη θα επρεπε να την βαλει σε καζανι με τα χημικα και νερο που βραζει οποτε θα εσπαγε το τζαμι!

Τελικα την εβαψα σε μια μπανιερα οπου εκανα την ιδια διαδικασια 2 φορες, εμποτισμο σε σχεδον βραστο νερο, μετα αφου κρυωσει την βαζεις σε κρυο με αρκετο ξιδι και αφου την απλωσεις και στεγνωσει ξανα μανα!

Και παλι ομως η ιστορια δεν τελειωνει ουτε εδω, γιατι αφου βαφτηκε η κουκουλα ειχε βαφτει και η μπανιερα!!! ειχε ποτισει το σμαλτο! αλλα ετρυχως η μπανιερα ηταν ηδη σκουρο μπλε οποτε δεν ηταν και τοσο χαλια! η διαδικασια αφαιρεσης ηταν πολυ δυσκολη μιας και δεν καθαριζε με τιποτα, τι χλωρινες τι απορυπαντικα τιποτα!!! τελικα πηρα υγρα μπαταριας (οξυ) και εκει οχι μονο καθαρισε αλλα εφυγε και στρωση απο το σμαλτο κανοντας την μπανιερα σαν γιαλοχαρτο! σαν αποτελεσμα παντως και η μπανιερα μια χαρα βγηκε γιατι εγινε αντιολισθηρη!!!

Το αποτελεσμα οπως ξαναειπα με δικαιωνει, γιατι η κουκουλα ειναι ολομαυρη με λιγο βαθυ μωβ, και δεν γκριζαρει οπως συνηθως κανουν οι μαυρες! κι αυτο γιατι εκτος οτι ηταν αρχικα μπλε, αλλα κι επειδη η βαφη αφηνε ενα βαθυ μωβ, σαν τις βαφες των μαλιων που βαφουν καποιες κοπελες που στο φως φαινονται μωβ! ο Γιαννακος σε αυτο μπορει να μας διαφωτισει ισως καλυτερα!!!

Old Feb 21, 2009 | 09:40 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Entaksi, den exo ti na po.....!
Trelh ipomoni! Eftixos, to apotelesma se dikaiose!!
Old Feb 21, 2009 | 09:59 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Τελικα τωρα που το ξανασκεφτομαι καλη και η ζελατινα......

γλιτωνεις και την μπανιερα..

All times are GMT -8. The time now is 05:39 PM.