ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Εκτος οτι την περασα δυο φορες με ξυδι για σταθεροποιητη, την 'ξεπλυνα' (παλι σε αυτην την κακομοιτη μπανιερα...) ακομα και με καυτο νερο και δεν βγαζει καθολου...
Τωρα που περαστηκε πανω, ειναι περασμενη και με κερι... και παλι αν ξεβαψει οπως λες, το αμαξι εχει υδροροες, αντε να πεσει σε δυνατη βροχη πανω στις πορτες λιγο που και παλι το βρισκω πααααρα πολυ δυσκολο...
Τωρα δεν ειμαι και μεντιουμ, αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα! οπως και να εχει...
θα δειξει!!!
Τωρα που περαστηκε πανω, ειναι περασμενη και με κερι... και παλι αν ξεβαψει οπως λες, το αμαξι εχει υδροροες, αντε να πεσει σε δυνατη βροχη πανω στις πορτες λιγο που και παλι το βρισκω πααααρα πολυ δυσκολο...
Τωρα δεν ειμαι και μεντιουμ, αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα! οπως και να εχει...
θα δειξει!!!
Originally Posted by Sportster,Feb 23 2009, 07:29 AM
Σχετικα παντως με τις υδροροες που ανεφερες...εγω προσωπικα αλλα και αλλοι τοσοι που βαζαμε porzelack vinyl στην κουκουλα μπορουν να σου πουν πως γινεται το αυτοκινητο στην πρωτη βροχη...
Originally Posted by energetic,Feb 23 2009, 07:33 AM
One of a kind Ανδρονικος. 
Τουλαχιστον τωρα ξερεις και πως θα βαψεις τα αυγα για το Πασχα μαζι με τον DJ ARNIM VAN ARPAXTEN!

Τουλαχιστον τωρα ξερεις και πως θα βαψεις τα αυγα για το Πασχα μαζι με τον DJ ARNIM VAN ARPAXTEN!
Λοιπον το βρηκα! θα σας βαψω απο ολους ενα αυγο! αν θελετε και ντουζινα! και ολα αυτα... μεσα στην μπανιερα!!!

@Vagelis
Εχεις ενα δικιο σε αυτα που λες, και να σου πω την αλληθεια δεν εχω παρομοια εμπειρια οσο αναφορα την βροχη και γενικα περιπτωση να ξεβαψει... ολα ειναι πιθανα, εγω εκανα οτι μπορουσα, ηξερα απο την αρχη οτι ειναι ενα πειραμα, απο εκει και περα θα δουμε!...
Originally Posted by Sportster,Feb 23 2009, 09:11 AM
@Vagelis
Εχεις ενα δικιο σε αυτα που λες, και να σου πω την αλληθεια δεν εχω παρομοια εμπειρια οσο αναφορα την βροχη και γενικα περιπτωση να ξεβαψει... ολα ειναι πιθανα, εγω εκανα οτι μπορουσα, ηξερα απο την αρχη οτι ειναι ενα πειραμα, απο εκει και περα θα δουμε!...