Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Πλαστική κουκούλα

Thread Tools

Old May 9, 2011 | 11:29 PM
treloS 2000's Avatar
Registered User

Default Πλαστική κουκούλα

Παιδιά Καλημέρα σας....στέλνω 1η φορά στο forum, και θα ήθελα να ρωτήσω για το πίσω μέρος τησ κοθκούλας....το πλαστικό
μου σκιστηκε ανοίγοντάς το και θα ήθελα να μάθω άν μπορώ στην δικιά μου κουκούλα να βάλω τζάμι πίσω αντί για πλαστικιά..
Reply
Old May 9, 2011 | 11:35 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by treloS 2000
Παιδιά Καλημέρα σας....στέλνω 1η φορά στο forum, και θα ήθελα να ρωτήσω για το πίσω μέρος τησ κοθκούλας....το πλαστικό
μου σκιστηκε ανοίγοντάς το και θα ήθελα να μάθω άν μπορώ στην δικιά μου κουκούλα να βάλω τζάμι πίσω αντί για πλαστικιά..
Όχι δεν γίνεται. Μόνο ανταλλακτικό πλαστικό μπορείς να βάλεις καθώς έχει φερμουάρ και αλλάζει
Reply
Old May 9, 2011 | 11:54 PM
treloS 2000's Avatar
Registered User

Μήπως ξέρεις πού θα βρώ τέτοιο ανταλακτικό (εκτός αντιπροσοποίας)?, και μπορώ να το περάσω μόνος μου?
Reply
Old May 10, 2011 | 01:10 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by treloS 2000
Μήπως ξέρεις πού θα βρώ τέτοιο ανταλακτικό (εκτός αντιπροσοποίας)?, και μπορώ να το περάσω μόνος μου?
Δεν υπάρχει copy αυτό το ανταλακτικό οπότε μόνο στην αντιπροσωπεία μπορώ να σκευτώ. Θα ήθελα να ακούσω όμως τιμή για να γελάσω λίγο. Τ΄΄ωρα θα σε απογοητεύσω αλλά δεν μπαίνει και εύκολα. Είναι δουλειά. Οδηγίες πάντως υπάρχουν απλά δύσκολο να το κάνεις μόνος σου
Reply
Old May 11, 2011 | 10:22 PM
treloS 2000's Avatar
Registered User

Ασε φίλε έμαθα τιμή....350 ευρώ, καλύτερα είναι με ένα μπαλοματάκι και αν βρώ καμιά ευκαιρία βάζω κουκούλα ολόκληρη με τζάμι πίσω, αυτό γίνετε πιστεύω....
Reply
Old May 12, 2011 | 10:55 PM
Vagelis's Avatar
Registered User

From: Larissa

Mάλλον θα βάλω εγώ λίαν συντόμως με τζάμι,οπότε αν δεν έχεις βρει μέχρι τότε μπορώ να σου δώσω το δικό μου που είναι σχεδόν καινούριο(το έχω αντικαταστήσει πρόσφατα) σε πολύ χαμηλότερη τιμή.Θα σου στείλω pm αν ενδιαφέρεσαι.
Reply