Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Σαλονι-Αλλαγη

Thread Tools

Old Aug 14, 2012 | 04:42 PM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by uma_chikara
αστειεύομαι, Αλέξανδρε.. το έγραψα επειδή στην πρώτη σελίδα γράφει ο καθένας ό,τι να'ναι..
ok νομιζα οτι το εννουσες
Reply
Old Aug 19, 2012 | 04:36 AM
Moonsorrow's Avatar
Registered User

Παιδιά γεια σας!'Εχω μια απορία...βασικά ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει μαζί του κανείς στο αμάξι 2 άτομα!Εντάξυ ξέρω δεν είναι νορμαλ αλλά σ΄εμένα μου έτυχε χτες και πήρα μαζί 2 φιλαράκια(ο ενας καθόταν πάνω στον άλλο στριμωχτά! )Μάλιστα ο ένας στηριζόταν επάνω στο μπροστινό μέρος και έχω τύψεις τώρα μην έγινε καμια ζημιά! Λέτε άδικα ανησυχώ και όλα οκ ή να κάνω κανένα checkup?Όταν ανεβάζω στροφές ακούω λίγο κάτι σα τριξίματα μπροστά στο cockpit....λέτε να οφείλεται σ'αυτό ή είναι μόνο ιδέα μου?
Επίσης βρήκα ένα πλαστικό εξάρτημα κάτω μπροστά στη θέση συνοδηγού που δε ξέρω από που βγήκε..
Reply
Old Aug 19, 2012 | 11:08 AM
xristoforoS2000's Avatar
Registered User

From: Ανατολική Αττική

Originally Posted by Moonsorrow
Παιδιά γεια σας!'Εχω μια απορία...βασικά ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει μαζί του κανείς στο αμάξι 2 άτομα!Εντάξυ ξέρω δεν είναι νορμαλ αλλά σ΄εμένα μου έτυχε χτες και πήρα μαζί 2 φιλαράκια(ο ενας καθόταν πάνω στον άλλο στριμωχτά! )Μάλιστα ο ένας στηριζόταν επάνω στο μπροστινό μέρος και έχω τύψεις τώρα μην έγινε καμια ζημιά! Λέτε άδικα ανησυχώ και όλα οκ ή να κάνω κανένα checkup?Όταν ανεβάζω στροφές ακούω λίγο κάτι σα τριξίματα μπροστά στο cockpit....λέτε να οφείλεται σ'αυτό ή είναι μόνο ιδέα μου?
Επίσης βρήκα ένα πλαστικό εξάρτημα κάτω μπροστά στη θέση συνοδηγού που δε ξέρω από που βγήκε..
Εγώ συνεχώς για μικρή απόσταση βάζω ένα φιλικό ζευγάρι μέσα και κάνα δυο φορές για μεγαλύτερη παράδειγμα ραφήνα-χαλάνδρι, δεν έχω παρατηρήσει να παθαίνει κάτι το αυτοκίνητο :S. Απλά είναι επικίνδυνο και απερίσκεπτο για εμένα και τους άλλους. Δηλαδή με έναν υπέρβαρο 130 κιλά θα πάθει ζημιά το αυτοκίνητο?
Reply
Old Aug 19, 2012 | 12:51 PM
Moonsorrow's Avatar
Registered User

Οκ με 130 κιλά, αλλά στη δική μου περίπτωση υπολόγισε γύρω στα 180 κιλά οι δυό τους!!
Reply
Old Aug 21, 2012 | 11:16 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Το πολυ-πολυ να χαλασει το μαξιλαρακι του καθισματος στην εξωτερικη πλευρα ή να σε γραψουν οι μπατσοι. το χειροτερο βεβαια ειναι σε περιπτωση ατυχηματος ...εκει θα εχεις προβλημα. τωρα για μια φορα που το εκανες, ε δεν νομιζω να τιθεται θεμα κ κακως το συζηταμε
Reply
Old Aug 21, 2012 | 02:30 PM
xristoforoS2000's Avatar
Registered User

From: Ανατολική Αττική

Originally Posted by katanaman
Το πολυ-πολυ να χαλασει το μαξιλαρακι του καθισματος στην εξωτερικη πλευρα ή να σε γραψουν οι μπατσοι. το χειροτερο βεβαια ειναι σε περιπτωση ατυχηματος ...εκει θα εχεις προβλημα. τωρα για μια φορα που το εκανες, ε δεν νομιζω να τιθεται θεμα κ κακως το συζηταμε
Reply
Old Oct 21, 2012 | 05:59 PM
alexis_s2's Avatar

το μονο που δεν ταιριαζει απο απ2 σε απ1 ειναι ο τεμπελης ποδιου
η λυση υπαρχη ομως παντεντα ελληνικια
κ μην γελατε με στοιχεια καποια μηχανηματα ερχονται στην ελλαδα τελειοποιουνται απο πατεντες διαφορων ελληνων σε θεμα καλυτερης λειτουργικοτητας,ερχονται λοιπον μετα απο καποιο καιρο οι προτομαστορες ας πουμε το βλεπουν τη εχει γινει κ ξαναπανε κ το σχεδιαζουν εξ αρχης
στο θεμα μας,δεν ταιριαζει γιατι το απ1 εχει βιδες ενω το απ2 εχει κλειπς ειναι κουμπωτα
τι κανουμε
περνουμε μια φαλτσετα κ κοβουμε τα δοντακια απο το απ1 που ακουμπαει το ποδι,με πολυ προσοχη γιατι εγω το εφαγα λιγο το χερι κ το ξαναβιδωνουμε
στο απ2 κοβουμε ττα κλιπς ωστε να ειναι ισια η επιφανεια με το συνολο,παιρνουμε μια κολλα μπαμπριζοκολλα αρμοκολλα βενζινοκολλα εγω εβαλα βενζινοκ το βαζουμε απανω στο αλλο κ το στερεονουμε με κατι για καποιο χονο μεχρη να στεγνωση
ολοκληρο κατεβατω για ενα πενταλ αν κ αμφιβαλω να το κανει καποιος,ας ειναι ομως μπας...........
Reply
Old Dec 29, 2012 | 01:32 PM
Moonsorrow's Avatar
Registered User

Παιδιά γεια σας και Χρόνια Πολλά! Ήθελα να ρωτήσω τι κάνουμε σε περίπτωση που μουσκευτεί όλη η ταπετσαρία της πόρτας!
Βασικά ήμουν παρκαρισμένος σε ένα σημείο δίπλα από μεγάλη λακούβα με νερό και έβρεχε καταραχτωδώς, με αποτέλεσμα να πεταχτεί αρκετό νερό από τ΄αμάξια που περνούσαν την ώρα που πήγα ν΄ανοίξω την πόρτα και πήγε και στο ηχείο! Υπάρχει περίπτωση να πέρασε το νερό και μέσα ή όλα οκ και να την αφήσω να στεγνώσει κανονικά?
Reply
Old Dec 30, 2012 | 11:14 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Για να μπορέσεις να κάνεις σωστό τσεκάρισμα καταρχήν άσε να στεγνώσει η ταπετσαρία. Από εκεί και πέρα υπάρχουν 3 τρόποι να μπούν νερά στην ταπετσαρία. α) να περνάει ελάχιστο νερό από τα λάστιχα τις κουκούλας (τότε θα δείς εσωτερικά του τζαμιού σταγονίδια ή υγρασία) β) κάποιο από τα τσιμουχάκια που έχει η πόρτα έχει ξεκουμπώσει (τσιμουχάκια έχει αν θυμάμαι καλά στην πλάτη της πόρτας που περνάει και η καλωδίωση, στους μεντεσέδες της πόρτας) και γ) η αυλοί διαφυγής του νερού της πόρτς έχουν βουλώσει με αποτέλεσμα να γεμίζει η πόρτα νερά (είναι στο κάτω μέρος της πόρτας μικρές τριπούλες πριν το λάστιχο της πόρτας). Αλλος τρόπος για να φτάσει το νερό στην ταπετσαρία της πόρτας δεν υπάρχει (εκτός αν την άφησες ανοιχτή για λίγο ενώ έβρεχε). Αφού κάνεις όλα αυτά τα τσεκαρίσματα και όλα είναι οκ πάρε ένα λάστιχο άνοιξε το νερό με μικρή πίεση και ξεκίνα από πάνω πρός τα κάτω να ρίχνεις νερό σε όλη την πόρτα ενώ είναι κλειστή (από το τζάμι μέχρι και τους αρμούς). Αν πάλι μπαίνει νερό τότε θα πρέπει να το πάς σε μηχανικό να δεί τι γίνετε!
Χρόνια Πολλά
Reply
Old Dec 31, 2012 | 12:43 AM
alexis_s2's Avatar

σαραντη νομιζω οτι εννοει το παιδι οταν ανοιξε την πορτα να μπει μπεικε νερο μεσα
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:49 AM.