Σαλονι-Αλλαγη
Originally Posted by S2000_FUN,Mar 18 2010, 09:33 AM
Οι 4 σελίδες έγιναν για να τον πείσουμε να πάρει το δικό σου που έχει άψογο σαλόνι

Τις απαντησεις που ηθελα τις πηρα, αν κ καναμε μπ@υρδελ@ το τοπικ για ακομη μια φορα αλλα δεν πειραζει.
Μακαρι να επαιρνε του Μανου, αλλα εφοσον δεν μπορω να τον πεισω εγω, δεν τον πειθει κανεις. Ουτε ο λαλακης
τεσπα...θα δειξει σε λιγο καιρο.
Μακαρι να επαιρνε του Μανου, αλλα εφοσον δεν μπορω να τον πεισω εγω, δεν τον πειθει κανεις. Ουτε ο λαλακης
τεσπα...θα δειξει σε λιγο καιρο.
η αλαγη μοκετες κ δερμα κονσολας θελουν χρονο 6 ωρες με 5 λεπτα σταση για τσιγαρο κ ο ιδρωτας ποταμι
ολα μπαινουν αψογα απο απ1 σε απ2
το μονο ζορι ειναι να μπειτο δερμα κονσολας κατω απο το ραδιο cd,
επισης για να μπει απο απ1 σε απ2 το δεμα κονσολας πρεπει την παλια μοκετα του απ1 απο μεσα να την κοψουμε γιατι ειναι μονοκοματη μεχρη πισω,
ενα κατσαβιδι με οχι λεπτη μυτη ηταν ο μονος τροπος να το σπρωξω προς τα μεσα το δερμα με πολυ ταλαιπωρια κ χωρις ζημια
ενα ατομο φυσικα χωρης βοηθεια
η μονη βοηθεια ηταν να κραταει κανα 2ωρο η αδερφη μου τον προβολεα να τελειωσω το δεσιμο
καθως ξεκινησα στης 5 κ τελειωσα στης 11,5
ολα μπαινουν αψογα απο απ1 σε απ2
το μονο ζορι ειναι να μπειτο δερμα κονσολας κατω απο το ραδιο cd,
επισης για να μπει απο απ1 σε απ2 το δεμα κονσολας πρεπει την παλια μοκετα του απ1 απο μεσα να την κοψουμε γιατι ειναι μονοκοματη μεχρη πισω,
ενα κατσαβιδι με οχι λεπτη μυτη ηταν ο μονος τροπος να το σπρωξω προς τα μεσα το δερμα με πολυ ταλαιπωρια κ χωρις ζημια
ενα ατομο φυσικα χωρης βοηθεια
η μονη βοηθεια ηταν να κραταει κανα 2ωρο η αδερφη μου τον προβολεα να τελειωσω το δεσιμο
καθως ξεκινησα στης 5 κ τελειωσα στης 11,5