Σαλονι-Αλλαγη
Μου χει σπασει τ @ρχ@δι@ 1 μηνα τωρα, με το μπρικι, απλα θελει μαυρο-κοκκινο δερμα, αβαφο, αγρατζουνιστο, χωρις vsa κατα προτιμηση, μαυρο ή moonrock κ Ελληνικο, κ καθομαι κ ψαχνω σαν μ@λ@κ@ς σ ολη την γη
. Προυποθεση για να παρει με κρεμ δερμα ειναι να βρουμε αλλο σαλονι, οποτε ολα τα τραβαω εγω, αλλα τι να κανω που θελω πιο πολυ απ αυτον να το αγορασει
Μολις γραφτει θα ειδοποιησω να αρχισετε καραμουζα, χαχαχαχα υπομονη...Του αρεσει να τον βριζουν...διορθωνεται...
Eπειδή και εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο αλλά με όλο κόκκινο σαλόνι όχι κοκκινο-μάυρο,και κόκκινο δεν βρίσκω,πήρα και ρώτησα ένα μαγαζί(δεν ξέρω αν κάνει να πώ ποιο) αν μπορεί να αναλάβει την αλλαγή όλη,δλδ καθίσματα-πόρτες δάπεδο τα πάντα σε κόκκινο και μ απάντησε ναι ότι αναλαμβάνει και με τιμή 1000 ευρώ περίπου..ελπίζω να σου έλυσα την απορία
Λοχιας εννοεις να ραψει καινουργια δερματα πανω στα καθισματα κ να ντυσει τα πανελ? γιατι εγω εννοουσα να αλλαξει ολο το σαλονι, να ξηλωθουν τα παντα και να μπουν καινουργια ή ελαφρως μεταχειρισμενα γνησια. Ευχαριστω
παντως για τις info. Αν θες στειλε μου με pm το ονομα του μαγαζιου...
παντως για τις info. Αν θες στειλε μου με pm το ονομα του μαγαζιου...
Originally Posted by loxias35,Mar 16 2010, 11:24 AM
Eπειδή και εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο αλλά με όλο κόκκινο σαλόνι όχι κοκκινο-μάυρο,και κόκκινο δεν βρίσκω,πήρα και ρώτησα ένα μαγαζί(δεν ξέρω αν κάνει να πώ ποιο) αν μπορεί να αναλάβει την αλλαγή όλη,δλδ καθίσματα-πόρτες δάπεδο τα πάντα σε κόκκινο και μ απάντησε ναι ότι αναλαμβάνει και με τιμή 1000 ευρώ περίπου..ελπίζω να σου έλυσα την απορία
Κι αν δε σου αρέσει, με ένα ακόμα χιλιαρικάκι το κάνεις όπως ήταν.
Χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Αυτά είναι.
λοιπον τα πραγματα ειναι σοβαρα και εσεις κανεται πλακα!σκεφτομαι να αλλαξω s μου αρεσει το μαυρο με κοκκινο σαλονι, αλλα θα παρω κοκκινο s με μαυρο σαλονι,θα το βαψω μαυρο και θα βαλω και το κοκκινο σαλονι. ετσι για να περναει η ωρα.
Τελικα αποφασισε να το κανει λιλά με ζερβέ πινελιες, ετσι για να σκασει απ την ζηλια του ο λαλακης. στο λυσιμο μπορει να παρεβρεθει ο funs2000 για καθαρα ψυχολογικους λογους κ θα μπει κ χαρντ τοπ επενδεδυμενο με φυλλα χρυσου.