Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Σαλονι-Αλλαγη

Old Mar 17, 2010 | 12:36 AM
protogeo's Avatar
Registered User

From: HondaLand

[QUOTE=eddiex,Mar 17 2010, 10:09 AM] Δηλαδη εχετε βρει 5-6 S2k σε πολυ καλη κατασταση και τα χαλατε στο σαλονι???
Reply
Old Mar 17, 2010 | 04:17 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

παω για καφε μια στιγμη γιατι ναρκωθηκα απ το φαι κ μολις ισιωσω τα λεμε.
Reply
Old Mar 17, 2010 | 05:20 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Reply
Old Mar 17, 2010 | 07:09 AM
s2k_cy's Avatar

ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕ.Ε.Ε ΟΕ ΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕ.....
Reply
Old Mar 17, 2010 | 07:46 AM
loxias35's Avatar
Registered User

Λοιπον,για να μην παρεξηγουμαι,ειχε ο katanaman μια απορια κ επειδη ετυχε ναχω την ιδια κ να παρω τηλ ενα μαγαζι να ρωτησω αν και με ποσα χρηματα γινεται,απο απλη κ μονο περιεργεια,μπηκα κ του απαντησα..ουτε εξετασα αν θα τριζει ,ουτε 1000αρικα μ περισσευουν,ουτε επισης εχω βρει 5-6 σωστα κ να μην τα παιρνω λογω του χρωματος του εσωτερικου τους,το αντιθετο μαλιστα..θα παρακαλουσα αν γινεται να μην βγαινουν τοσο ευκολα συμπερασματα απο μια απαντηση 2 γραμμων
Reply
Old Mar 17, 2010 | 07:52 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by loxias35,Mar 17 2010, 07:46 AM
Λοιπον,για να μην παρεξηγουμαι,ειχε ο katanaman μια απορια κ επειδη ετυχε ναχω την ιδια κ να παρω τηλ ενα μαγαζι να ρωτησω αν και με ποσα χρηματα γινεται,απο απλη κ μονο περιεργεια,μπηκα κ του απαντησα..ουτε εξετασα αν θα τριζει ,ουτε 1000αρικα μ περισσευουν,ουτε επισης εχω βρει 5-6 σωστα κ να μην τα παιρνω λογω του χρωματος του εσωτερικου τους,το αντιθετο μαλιστα..θα παρακαλουσα αν γινεται να μην βγαινουν τοσο ευκολα συμπερασματα απο μια απαντηση 2 γραμμων
Φίλε μου μην τρελαίνεσαι....Χιούμορ κάνουν όλοι εδώ μέσα. Αμα μείνεις αρκετό καιρό στο φόρουμ και δεν περάσεις σαν "κομήτης" θα το καταλάβεις αυτό

Και για να μπούμε στο θέμα και να σου απαντήσω. Οποιαδήποτε άλλη δουλειά θα εμπιστευόμουν γνωστό ταπετσέρι να μου την κάνει εκτος της μοκέτας. Δεν μπορώ να εμπιστευτώ ότι κάποιος θα μπορέσει να φτιάξει το ίδιο πατρόν και εφαρμογή με τις ιδαιτερότητες που έχει η μαμά μοκέτα. Καθίσματα, εσωτερικά στις πόρτες και κεντρική κονσόλα ναι εύκολο. Η μοκέτα όμως είναι άλλο θέμα
Reply
Old Mar 17, 2010 | 08:06 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

προοοοοοοοσχη!
Reply
Old Mar 17, 2010 | 09:27 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Λοιπον, επειδη εχει ξεφυγει το θεμα (περιεργο για το forum) σαλονι θελουμε να αλλαξουμε, οχι να φτιαξουμε πυρηνικη κεφαλη απο οδοντογλιφιδες κ ψαροκολλα

Αν ειχαμε βρει 5-6 αμαξια καθαρα κ με σαλονι οπως θελουμε δεν θα καναμε αυτη την συζητηση. Ειναι πιστευω κατανοητο απ ολους αυτο. Δεν μας κανει ρε παιδι μου το κρεμ σαλονι, ειναι πολυ ευκολο στο να λερωθει κ γενικα θελει πολυ προσοχη.
Επισης αν λυσω τ αμαξι πιστευω πως οχι κουδουνιστρα αλλα το αντιθετο θα γινει. Υπαρχουν υλικα κ τροποι αποφυγης των τριγμων κ ακομη καλυτερης σταθεροποιησης κ το εχω κανει σε πιο παλιο μου αμαξι, οποτε μην λετε ο,τι να ναι για τριγμους κλπ κλπ κλπ.
Ενταξει ο καθενας συμβιβαζεται με το μεταχειρισμενο που αγοραζει. επειδη δηλ ο φιλος θελει μαυρο κοκκινο ειναι καγκουρας? δηλαδη θεωρειτε καλυτερο να παιρνατε ενα τρακαρισμενο στα χρωματα που θελετε, απ το να κανετε αυτη την αλλαγη μονοι σας?
Reply
Old Mar 17, 2010 | 09:36 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Δεν μας κανει ρε παιδι μου το κρεμ σαλονι, ειναι πολυ ευκολο στο να λερωθει κ γενικα θελει πολυ προσοχη
Εμμμμ φίλε μου τα σατέν σωβρακάκια θέλουν και επιδέξιους "κώλους" να τα φοράνε, για αυτό και λίγοι έχουμε μπεζ Πλάκα κάνω για τους υπόλοιπους παρεξηγησιάρηδες

Αν τα μπεζ καθίσματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση πάντως κάνε μου τηλ. Εχω στην αποθήκη δεύτερο σαλόνι μπεζ πλην καθισμάτων
Reply
Old Mar 17, 2010 | 09:50 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Στη καβα.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:04 PM.