κουκουλα προστασιας
ειναι καλη χρησταρα? θελω να προστατευει κ απο υγρασια κ απο ηλιο?
και οταν εννοεις τη μεσαια ποιοτητα?γιατι εχει 4 ειδη
1.Kουκούλα Αυτοκινήτου Β'
2.Kουκούλα Αυτοκινήτου Α'
3.Kουκούλα Αυτοκινήτου CARBON
4.Kουκούλα Αυτοκινήτου Αλουμίνιο, Θερμοκόλληση
και οταν εννοεις τη μεσαια ποιοτητα?γιατι εχει 4 ειδη
1.Kουκούλα Αυτοκινήτου Β'
2.Kουκούλα Αυτοκινήτου Α'
3.Kουκούλα Αυτοκινήτου CARBON
4.Kουκούλα Αυτοκινήτου Αλουμίνιο, Θερμοκόλληση
Επειδή είμαι και λίγο παλαίουρας
το 2007 που πήρα το αμάξι και ήταν από τα πρώτα πράγματα που πήρα είχε 3 επιλογές. Το ίδιο υλικό από έξω και άλλαζε από μέσα μόνο το ποσοστό από την επένδυση βαμβάκι που είχε. Η τρίτη επιλογή είχε απλώς περίσσότερο βαμβάκι από μέσα από ότι οι άλλες 2. Και οι 3 ήταν με θερμοκόληση και όχι ραμμένες. Αρα τώρα με μπερδεύεις. Δεν την ξέρω καν την carbon. Και οι 3 ήταν αδιάβροχες και φυσικά προστάτευαν από την υγρασία. Ρώτα τους διαφορές. Πάντως η ποιότητά τους είναι πάρα πολύ καλή και η εφαρμογή απλά τέλεια. 10 μποφόρ να έχει έξω η κουκούλα θα μείνει στο αμάξι (όχι πως το έχω έξω το αμάξι απλά από΄την εφαρμογή που βλέπω
)
[quote name='S2000_FUN' timestamp='1322485479' post='21190248']
Δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό εκτός και αν έχει τρύπες. Το S βρίσκεται σε κλειστό πάρκιν αλλά την ίδια κουκούλα έχω και στο carisma που είναι παρακρισμένο έξω και δεν έχω βρει ποτέ υγρασία
[/qu
η δικια μου δεν εχει τρυπα κ το εχω εξω,αν ειναι 2-3 μερες κουκουλωμενο μαζευει λιγο.
να ψαξω για τρυπα λες μηπως
Δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό εκτός και αν έχει τρύπες. Το S βρίσκεται σε κλειστό πάρκιν αλλά την ίδια κουκούλα έχω και στο carisma που είναι παρακρισμένο έξω και δεν έχω βρει ποτέ υγρασία
[/qu
η δικια μου δεν εχει τρυπα κ το εχω εξω,αν ειναι 2-3 μερες κουκουλωμενο μαζευει λιγο.
να ψαξω για τρυπα λες μηπως