κουκουλα προστασιας
Επειδή κι εγώ δεν έχω parking κλειστό ή ανοιχτό για το καμάρι μου κ θα τρώει βροχή, ήλιο κ αέρα, προφανώς θα χρειαστώ κουκούλα.
Αφού φράγκα για ενοικίαση χώρου στάθεμευσης σε κλειστό parking δεν παίζει.
Είδα παραπάνω ότι κάποιοι την έχουν πάρει κ έμειναν ευχαριστημένοι,
οπότε είπα να σας ακούσω κ να χτυπήσω κι εγώ μια από την PANCAR αυτήν την (....και καλά) "carbon" με 100euro
http://www.pancarshop.gr/index.php?t...ategory_id=470
Εντυπώσεις όταν παραλάβω.
Αφού φράγκα για ενοικίαση χώρου στάθεμευσης σε κλειστό parking δεν παίζει.
Είδα παραπάνω ότι κάποιοι την έχουν πάρει κ έμειναν ευχαριστημένοι,
οπότε είπα να σας ακούσω κ να χτυπήσω κι εγώ μια από την PANCAR αυτήν την (....και καλά) "carbon" με 100euro
http://www.pancarshop.gr/index.php?t...ategory_id=470
Εντυπώσεις όταν παραλάβω.
Καλή η ολόκληρη κουκούλα αλλά πολύ βάλε-βγάλε κ κυρίως πριν τη βάλεις θα πρέπει το αμάξι να είναι πεντακάθαρο για να μη κάνουν οι σκόνες γρατζουνιές στο αμάξωμα.
Οπότε βρέθηκε κ άλλη λύση που είδα από ένα φίλο.
Κουκουλάκι που πιάνει μόνο από τους υαλοκαθαρητήρες μέχρι το τέλος της κουκούλας κ προφυλλάσει όλα τα λάστιχα αλλά κ την κουκούλα του αυτοκινήτου από την απ'ευθείας έκθεση στον ήλιο κ τη ζέστη.
Μια απλή κουκούλα είναι, τη βάλαμε πάνω στο αμάξι, τη σημαδέψαμε που πρέπει να κοπεί, που πρέπει να γίνουν τρύπες για να βγαίνουν οι καθρέφτες κ την άφησα στο μαγαζί να την κόψει/ράψει.
Κόστος, μόνο το κόστος της κουκούλας 35 euro.
Kάθεται άψογα κ καλύπτει όλα τα επικίνδυνα για έκθεση στον ήλιο σημεία (λάστιχα κ κουκούλα).
Πιάνει με 4 λαστιχάκια στις 4 γωνίες της κουκούλας που στις άκρες έχουν πλαστικά (όχι μεταλλικά που κάνουν σημάδια) γατζάκια, τα οποία πιάνουν 2 στα πίσω φτερά κ 2 στις μπροστά ζάντες. Μπαίνουν κ οι καθρέφτες στις τρύπες που κάναμε (που έχουν κ λάστιχο για να είναι σφιχτά), οπότε από αέρα δεν καταλαβαίνει τίποτα, δεν φεύγει με την καμία, δοκιμασμενο.
Οπότε βρέθηκε κ άλλη λύση που είδα από ένα φίλο.
Κουκουλάκι που πιάνει μόνο από τους υαλοκαθαρητήρες μέχρι το τέλος της κουκούλας κ προφυλλάσει όλα τα λάστιχα αλλά κ την κουκούλα του αυτοκινήτου από την απ'ευθείας έκθεση στον ήλιο κ τη ζέστη.
Μια απλή κουκούλα είναι, τη βάλαμε πάνω στο αμάξι, τη σημαδέψαμε που πρέπει να κοπεί, που πρέπει να γίνουν τρύπες για να βγαίνουν οι καθρέφτες κ την άφησα στο μαγαζί να την κόψει/ράψει.
Κόστος, μόνο το κόστος της κουκούλας 35 euro.
Kάθεται άψογα κ καλύπτει όλα τα επικίνδυνα για έκθεση στον ήλιο σημεία (λάστιχα κ κουκούλα).
Πιάνει με 4 λαστιχάκια στις 4 γωνίες της κουκούλας που στις άκρες έχουν πλαστικά (όχι μεταλλικά που κάνουν σημάδια) γατζάκια, τα οποία πιάνουν 2 στα πίσω φτερά κ 2 στις μπροστά ζάντες. Μπαίνουν κ οι καθρέφτες στις τρύπες που κάναμε (που έχουν κ λάστιχο για να είναι σφιχτά), οπότε από αέρα δεν καταλαβαίνει τίποτα, δεν φεύγει με την καμία, δοκιμασμενο.
Κοίτα να δεις, κούκλος είμαι έτσι κι αλλιώς, μπορούν να στο επιβεβαιώσουν αρκετά μέλη....
Θα το βγάλω όμως κ κάποιες photos το κουκουλάκι, για να μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία !!!
Θα ρωτήσω κ τον τύπο αν έχει απόθεμα κ τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο για ομααδική φάση.
Οπότε, θα επανέλθω στο θέμα.....
Θα το βγάλω όμως κ κάποιες photos το κουκουλάκι, για να μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία !!!
Θα ρωτήσω κ τον τύπο αν έχει απόθεμα κ τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο για ομααδική φάση.
Οπότε, θα επανέλθω στο θέμα.....