Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

κουκουλα προστασιας

Thread Tools

Old Jun 11, 2013 | 06:49 AM
nikoSathan's Avatar
Registered User

From: Thessaloniki

Επειδή κι εγώ δεν έχω parking κλειστό ή ανοιχτό για το καμάρι μου κ θα τρώει βροχή, ήλιο κ αέρα, προφανώς θα χρειαστώ κουκούλα.
Αφού φράγκα για ενοικίαση χώρου στάθεμευσης σε κλειστό parking δεν παίζει.

Είδα παραπάνω ότι κάποιοι την έχουν πάρει κ έμειναν ευχαριστημένοι,
οπότε είπα να σας ακούσω κ να χτυπήσω κι εγώ μια από την PANCAR αυτήν την (....και καλά) "carbon" με 100euro
http://www.pancarshop.gr/index.php?t...ategory_id=470

Εντυπώσεις όταν παραλάβω.
Reply
Old Jun 11, 2013 | 08:21 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

2 χρόνια τώρα την κάνει μια χαρά την δουλειά της και είναι και σαν καινούργια!!!!
Reply
Old Jun 11, 2013 | 10:53 AM
kordo_90's Avatar
Registered User

Πολύ καλή την εχω και εγώ κανά 4μηνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος, και τα παιδιά που τη φτιάχνουν ηταν πολύ εξηπηρετικά..
Reply
Old Jun 26, 2013 | 02:49 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by kordo_90
Πολύ καλή την εχω και εγώ κανά 4μηνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος, και τα παιδιά που τη φτιάχνουν ηταν πολύ εξηπηρετικά..
Από το 2007 την έχω και εγώ και δεν μου έχει παραπονεθεί καθόλου. Φρόντισε βέβαια μια γάτα να μου κάνει μια μικρή τρυπούλα για να αερίζεται το S
Reply
Old Jun 26, 2013 | 09:17 AM
nteminio's Avatar
Registered User

Τι καλη γατουλα
Reply
Old Jun 26, 2013 | 10:24 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by nteminio
Τι καλη γατουλα
Καλύτερη γατούλα όμως από κάποιες πολύ μεγάλες "γάτες" που ανοίγουν "τεράστιες τρύπες"
Reply
Old Jun 26, 2013 | 11:15 AM
Project XXX's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Originally Posted by nteminio' timestamp='1372267051' post='22632149
Τι καλη γατουλα
Καλύτερη γατούλα όμως από κάποιες πολύ μεγάλες "γάτες" που ανοίγουν "τεράστιες τρύπες"
Reply
Old Aug 1, 2013 | 02:25 AM
nikoSathan's Avatar
Registered User

Καλή η ολόκληρη κουκούλα αλλά πολύ βάλε-βγάλε κ κυρίως πριν τη βάλεις θα πρέπει το αμάξι να είναι πεντακάθαρο για να μη κάνουν οι σκόνες γρατζουνιές στο αμάξωμα.

Οπότε βρέθηκε κ άλλη λύση που είδα από ένα φίλο.
Κουκουλάκι που πιάνει μόνο από τους υαλοκαθαρητήρες μέχρι το τέλος της κουκούλας κ προφυλλάσει όλα τα λάστιχα αλλά κ την κουκούλα του αυτοκινήτου από την απ'ευθείας έκθεση στον ήλιο κ τη ζέστη.

Μια απλή κουκούλα είναι, τη βάλαμε πάνω στο αμάξι, τη σημαδέψαμε που πρέπει να κοπεί, που πρέπει να γίνουν τρύπες για να βγαίνουν οι καθρέφτες κ την άφησα στο μαγαζί να την κόψει/ράψει.
Κόστος, μόνο το κόστος της κουκούλας 35 euro.
Kάθεται άψογα κ καλύπτει όλα τα επικίνδυνα για έκθεση στον ήλιο σημεία (λάστιχα κ κουκούλα).
Πιάνει με 4 λαστιχάκια στις 4 γωνίες της κουκούλας που στις άκρες έχουν πλαστικά (όχι μεταλλικά που κάνουν σημάδια) γατζάκια, τα οποία πιάνουν 2 στα πίσω φτερά κ 2 στις μπροστά ζάντες. Μπαίνουν κ οι καθρέφτες στις τρύπες που κάναμε (που έχουν κ λάστιχο για να είναι σφιχτά), οπότε από αέρα δεν καταλαβαίνει τίποτα, δεν φεύγει με την καμία, δοκιμασμενο.
Reply
Old Aug 1, 2013 | 09:00 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Πολύ ωραίος Θα ανεβάσεις και μια φωτό και θα είσαι ακόμα πιο ωραίος Και θα είσαι κούκλος αν είναι διαθέσιμη και για όποιο μέλος του club θέλει αντίστοιχη
Reply
Old Aug 1, 2013 | 11:09 PM
nikoSathan's Avatar
Registered User

Κοίτα να δεις, κούκλος είμαι έτσι κι αλλιώς, μπορούν να στο επιβεβαιώσουν αρκετά μέλη....

Θα το βγάλω όμως κ κάποιες photos το κουκουλάκι, για να μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία !!!

Θα ρωτήσω κ τον τύπο αν έχει απόθεμα κ τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο για ομααδική φάση.

Οπότε, θα επανέλθω στο θέμα.....
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:23 AM.