Φθορά στη κουκούλα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αυτο που αναφερεις str.racer το ειχα περιγραψει εδω στη προηγουμενη σελιδα αυτου του τοπικ. Δεν ειμαι ο μονος που ειχε αυτο το προβλημα και καλα κανεις και το γραφεις κι εσυ.
Originally Posted by str.racer,Aug 2 2009, 02:44 PM
Πάντως παιδιά ιδιαίτερη προσοχή με τα hardtop. Έκανα το λάθος και άφησα το hardtop χωρίς να το βγάλω για 4 μήνες, και το σημείο που τερματίζει στο κλείσιμο έφτασε πολύ πιο πίσω, για τα πρωτα 3-4 κλεισίματα. επίσης είχαν μείνει και κάποια "διπλώματα", τα οποία με τον καιρό φαντάζομαι ίσως να εξελίσσονταν σε τρύπες.
Το ανέφερε και κάποιος άλλος, αλλά είπα να το ξαναπώ μην το πάθει κανένας άλλος και πάθει τίποτα πιο σοβαρό η κουκούλα του μωρού ...
Το ανέφερε και κάποιος άλλος, αλλά είπα να το ξαναπώ μην το πάθει κανένας άλλος και πάθει τίποτα πιο σοβαρό η κουκούλα του μωρού ...
Το μόνο κακό που μπορεί να γίνει με το soft top οταν είναι διπλωμένο αρκετό καιρο ειναι, το σημειο που τρίβετε το ''γαντζακι'' (στο σημείο που είναι το κουμπι) πάνω στο soft top. Μπορεί να σου ''λεπτύνει'' το υφασμα με αποτέλεσμα να σχιστεί.
Αμα το αφήσεις λίγο στον ήλιο το βυνίλιο επανέρχεται παίρνει τη φόρμα. Αμα είχες αφήσει την κουκούλα στον ήλιο για λίγη ώρα μετά που έβγαλες το hardtop έστω και αναδιπλούμενη δεν θα είχες πρόβλημα. Δύο χρόνια το hardtop το άφηνα πάνω για ολόκληρη τη σεζόν και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Βέβαια τη καθάριζα τη κουκούλα και της πέρναγα προστατευτικό πριν τη μαζεψω
Να παραγγείλεις τούτο το κιτ (vinyl)
http://www.303products.com/shop303/index.c...le-top-kits.cfm
θα σου κρατα τη κουκούλα στο χρώμα της και θα την προστατευει και απο τον ήλιο.
http://www.303products.com/shop303/index.c...le-top-kits.cfm
θα σου κρατα τη κουκούλα στο χρώμα της και θα την προστατευει και απο τον ήλιο.
λιπον,θελω να βρω μια κουκουλα (οχι την κουκουλα του αυτοκινητου την τεντα)αλλα την κουκουλα προστασιας εννοω,που ομως δεν ειναι η κανονικη που σκεπαζει ολο το αυτοκινητο αλλα μονο τα παραθυρα και ολη την τεντα,σαν ηλιοπροστασια φανταστητε την που καλυπτει γυρω γυρω τα τζαμια και ολη την τεντα,την ειχα σε ενα S.υπαρχει δηλαδη δεν ειναι της φαντασιας μου...ειναι πολυ βολικη για τωρα το καλοκαιρι,και θα προστατευει και το εσωτερικο και την τεντα...πηγα σε εναν που εχει κουκουλες και μου ειπε οτι μπορει να μου την φτιαξει,αλλα ροταω εδω μιπως ξερει κανεις κατι για να την βρω ετοιμη..ή αν θελει κ αλλος μου λεει να τις παραγγειλουμε
Καλα εσεις εκει που απο το μαιο μεχρι και οκτωμβρη βαρατε 30ρια και 35αρια δεν σας σωνει τιποτα εκτος απο κλειστο γκαραζ...
Ειναι θανατος το κλιμα για τα αμαξια...
Αυτο που λες το εχω δει και σε αλλα spider αλλα δεν ξερω που θα μπορουσες να το βρεις εσυ...
Αν καποιος ξερει θα σου απαντησει...
Ειναι θανατος το κλιμα για τα αμαξια...
Αυτο που λες το εχω δει και σε αλλα spider αλλα δεν ξερω που θα μπορουσες να το βρεις εσυ...
Αν καποιος ξερει θα σου απαντησει...
εχεις δικιο,βεβαια εγω εχω γκαραζ αλλα δεν ειναι μονο αυτο,γιατι οταν πας για ενα μπανιο κτλ δεν μπορεις να το αφησεις να το φαει ο ηλιος,και εκτος της προστασιας της τεντας για μας με ap1 που εχουν ζελατινα πισω εχουμε ενα λογο παραπανο για αυτη τη λυση.δεν ξερω ισως ειναι κολλημα μου αλλα νομιζω οτι ο ηλιος κιτρινιζει και φθειρει την ζελατινα