alagh xrwmatos
Originally Posted by lalakis2000,Jul 6 2007, 01:13 PM
Με όλο το σεβασμό στην ιεραρχία του forum, απαντώ στον eddiex για τη σύνθεση του λευκού χρώματος Γκραν Πρικς (ή Πριξ ή Πριτς) Γουάιτ.
Και οσο για τα χρωματα ξεχασες την Κετσαπ!
Originally Posted by ThanasiS2K,Jul 5 2007, 10:56 PM
Pantos ama aisthanese oti to kokkino den sou kanei kai telika proxoriseis se allagh xrwmatos ena exw na sou pw ASPRO TELOS (GPW= gran pri white) To kalytero xrwma kata thn gnwmi mou paizei se S ase pou tha eisai o monadikos ante o deyteros sthn athina me aspro S (kapou eixe parei to mati mou ena alla htan me ksenes pinakides) kai mhn ksexnas oti to aspro einai to racing xrwmataki twn giapwnezwn 

Originally Posted by lalakis2000,Jul 6 2007, 03:13 AM
Με όλο το σεβασμό στην ιεραρχία του forum, απαντώ στον eddiex για τη σύνθεση του λευκού χρώματος Γκραν Πρικς (ή Πριξ ή Πριτς) Γουάιτ.
Λοιπόν, λίγο-πριν-το-χαρακίρι-νίτζα-του-γλυκού-maki-roll eddiex, το εν λόγω χρώμα είναι ένας συνδυασμός κόκκινου, μουσταρδί, βεραμάν με ολίγη από σομόν, ανακατέβεις καλά και στο τέλος προσθέτεις και λίγο σαφράν.
Το χρώμα αυτό δεν πρέπει να συνχέεται με το Platinum Pearl White, το οποίο εκτός των παραπάνω έχει και σουτζούκι.
Αυτά από τον lalakis-part-time-picasso-2000 +κάτι φραγκοδίφραγκα...
Λοιπόν, λίγο-πριν-το-χαρακίρι-νίτζα-του-γλυκού-maki-roll eddiex, το εν λόγω χρώμα είναι ένας συνδυασμός κόκκινου, μουσταρδί, βεραμάν με ολίγη από σομόν, ανακατέβεις καλά και στο τέλος προσθέτεις και λίγο σαφράν.
Το χρώμα αυτό δεν πρέπει να συνχέεται με το Platinum Pearl White, το οποίο εκτός των παραπάνω έχει και σουτζούκι.
Αυτά από τον lalakis-part-time-picasso-2000 +κάτι φραγκοδίφραγκα...
Φίλε dino s , μου θυμησες τα δικα μου πριν περιπου κανα 2 χρονακια που ηθελα στην αρχη βεβαια να αλλαξω το χρωμα απο το MX5 μου απο κυπαρρισι σε μαυρο...ασχετα αν μετα απο λιγο καιρο το συνηθισα και αρχισε και να μου αρεσει. Οπως και να'χει πιστευω πως το αμαξακι θα επρεπε να το αφησεις ως εχει...το κοκκινο ειδικα ειναι εξισου καβλα με το μαυρο και αυτο ειναι δεδομενο. Λιγο πριν παρω το S που εντελως τυχαια το βρηκα σε μαυρο ημουν στις μπριζες για ενα κοκκινακι ολο τρελα λεμε αλλα με χαλαγε η χρονολογια του καπως γι'αυτο και ποτε δεν το αποφασισα...αλλα κατ'αλλα πιστευω πως και το κοκκινο απλα σπερνει!!!
to kokkino to theorw psilokavuria epidi einai xamilomeno terma to amaksi ....to mavro einai oti pio kavla sto s2...ala h mlkia tha nai oti tha pesei ligo h aksia tou ....k kati akoma kserei kanennas poso paei to plastiko pou uparxei sto tunel pou kaliptei thn moketa k ton levie pou uparxei sta montela 2003 k meta....?
Originally Posted by kwn/nos s2000,Jul 5 2007, 10:03 PM
Thanassi plaka plaka exw dei kai allo leuko..to eixe ferei ena palikari sto kartodromio...me kapo kai port-pagaz anthrakwnimatino..alla eixe kolisei kati kagourika autokolita sto pisw kai tzami kai katw apo tous plainous kathreftes kai to eixe kanei opel calibra...kai me tragikes zantes...ti na leme diladi..
Αν ίσχυει,τρομερή μ@λ@κί@ ...
Το grang prix white δεν έχει διαφορά όσον'αφορά τα χρήματα.
Είτε το βάψεις μαύρο ή κίτρινο ή λευκό το ίδιο στοιχίζει.
Thread
Forum
Replies
Last Post