Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Angel Eyes/ Halo Headlights

Thread Tools

Old Jun 8, 2011 | 05:38 PM
JohnCr's Avatar
Registered User

Default Angel Eyes/ Halo Headlights

Τι γνώμη έχετε γι'αυτά???
Reply
Old Jun 8, 2011 | 10:16 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε βέβαια
Reply
Old Jun 8, 2011 | 10:51 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Αν θυμαμαι καλα, νομιζω οτι ειναι τα ιδια με αυτα που εχουν αναφερει στα παρακατω τοπικ καποιοι ενδιαφερομενοι. Προσωπικα τα μαμα ειναι ηδη πολυ ομορφα, αλλα ολα ειναι θεμα γουστου φυσικα.

Απορια με φαναρια
Ap1 Headlight Replica
Reply
Old Jun 9, 2011 | 05:09 AM
JohnCr's Avatar
Registered User

προωπικά αυτά μ'αρέσουν περισσότερο.. Άσε που φαναρια ap2 δεν βρισκεις πουθενά!!! Μόνο Σαρακάκη που απο τιμές είναι φωτιααααα!!!!
Reply
Old Jun 9, 2011 | 10:17 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Αυτα τα led που εχουν οι στεφάνες αλα Μ5 ειναι τραγικα. Δεν ξερω κατα ποσο τα εχουν βελτιωσει βεβαια, αλλα οταν ειχα ενα σιβικ του 98 και ειχα παρει τα αναλογα angel eyes ειχα μαρτυρησει... καθε τρεις κ λιγο ανοιγα το φαναρι για να αλλαξω τα led που καιγοντουσαν. μετα παλι λαστιχοκολες, τσιχλες, στεγανοποιηση κλπ κλπ ... τωρα για το s2k που εχει κ xenon πανω...τι να πω...ο θεος μαζι σου.
Reply
Old Jun 9, 2011 | 01:26 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Το τραγικό δεν είναι το σχέδιο του φαναριού αλλα τα angel lights στο S. New kids on the block
Reply
Old Jun 9, 2011 | 01:36 PM
JohnCr's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Το τραγικό δεν είναι το σχέδιο του φαναριού αλλα τα angel lights στο S. New kids on the block
Και μενα φίλε μου μπλε S2000 με χρυσες ζάντες τραγικό μου φαινεταί αν δεν ειναι scubi... Αλλά τι να κανουμε, γούστα ειναι αυτα...
Reply
Old Jun 21, 2011 | 05:17 AM
protogeo's Avatar
Registered User

From: HondaLand

Originally Posted by JohnCr
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1307654812' post='20667010
Και μενα φίλε μου μπλε S2000 με χρυσες ζάντες τραγικό μου φαινεταί αν δεν ειναι scubi... Αλλά τι να κανουμε, γούστα ειναι αυτα...

Οταν ρωτας τι γνωμη εχει ο καθενας μην περιμενεις ολοι να συμβαδιζουν με το γουστο σου...
και οποιος λεει το αντιθετο με εσενα να του την λες.

Δικο σου ειναι βαλε οτι γουσταρεις και μην ρωτας για γνωμες αν δεν εισαι ετοιμος να ακουσες αρνητικα σχολια.

Reply
Old Jun 21, 2011 | 07:21 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by JohnCr
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1307654812' post='20667010
Ωπ τώρα το είδα αυτό

Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον protogeo που πολύ σωστά το έθεσε

Και τώρα φίλε JohnCr να σου πω ότι το σχόλιό μου για τα φανάρια δεν πήγαινε προσωπικά. Άνοιξες ένα τόπικ για να ζητήσεις προσωπικές απόψεις για τα συγκεκριμένα φανάρια έτσι δεν είναι? Όπως πολύ σωστά είπε και ο φίλος protogeo εκφράζουμε θετικά ή αρνητικά σχόλια για τα φανάρια και όχι για την επιλογή σου που ούτως ή άλλος δεν τα έχεις αγοράσει ακόμα για να το πάρεις προσωπικά. Τη γνώμη σου για τις ζάντες τις δικές μου δεν στη ζήτησα και είναι άσχετο με το θέμα εδώ παρότι θα ήταν δεκτό το σχόλιό σου στο αντίστοιχο τόπικ που υπάρχει και έχει και θετικά και αρνητικά σχόλια αλλά δεν γύρισα να αντιπαραταθώ σε κανέναν αφού μιλάμε για απόψεις. Και στη γυναίκα μου δεν αρέσουν αλλά τι να κάνω να τη χωρίσω ή να τσακωθώ?
Reply
Old Jun 21, 2011 | 02:04 PM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

Εμένα μου αρέσουν και περιμένω να δώ και carbon πόρτες + καθίσματα!!!!!!!!!!!! Ααα και την βόλτα για να μην ξεχνιόμαστε :Ρ
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:32 AM.