Angel Eyes/ Halo Headlights
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αν θυμαμαι καλα, νομιζω οτι ειναι τα ιδια με αυτα που εχουν αναφερει στα παρακατω τοπικ καποιοι ενδιαφερομενοι. Προσωπικα τα μαμα ειναι ηδη πολυ ομορφα, αλλα ολα ειναι θεμα γουστου φυσικα.
Απορια με φαναρια
Ap1 Headlight Replica
Απορια με φαναρια
Ap1 Headlight Replica
Αυτα τα led που εχουν οι στεφάνες αλα Μ5 ειναι τραγικα. Δεν ξερω κατα ποσο τα εχουν βελτιωσει βεβαια, αλλα οταν ειχα ενα σιβικ του 98 και ειχα παρει τα αναλογα angel eyes ειχα μαρτυρησει... καθε τρεις κ λιγο ανοιγα το φαναρι για να αλλαξω τα led που καιγοντουσαν. μετα παλι λαστιχοκολες, τσιχλες, στεγανοποιηση κλπ κλπ ... τωρα για το s2k που εχει κ xenon πανω...τι να πω...ο θεος μαζι σου.
Trending Topics
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1307654812' post='20667010
Το τραγικό δεν είναι το σχέδιο του φαναριού αλλα τα angel lights στο S. New kids on the block

Οταν ρωτας τι γνωμη εχει ο καθενας μην περιμενεις ολοι να συμβαδιζουν με το γουστο σου...
και οποιος λεει το αντιθετο με εσενα να του την λες.
Δικο σου ειναι βαλε οτι γουσταρεις και μην ρωτας για γνωμες αν δεν εισαι ετοιμος να ακουσες αρνητικα σχολια.
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1307654812' post='20667010
Το τραγικό δεν είναι το σχέδιο του φαναριού αλλα τα angel lights στο S. New kids on the block

Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον protogeo που πολύ σωστά το έθεσε
Και τώρα φίλε JohnCr να σου πω ότι το σχόλιό μου για τα φανάρια δεν πήγαινε προσωπικά. Άνοιξες ένα τόπικ για να ζητήσεις προσωπικές απόψεις για τα συγκεκριμένα φανάρια έτσι δεν είναι? Όπως πολύ σωστά είπε και ο φίλος protogeo εκφράζουμε θετικά ή αρνητικά σχόλια για τα φανάρια και όχι για την επιλογή σου που ούτως ή άλλος δεν τα έχεις αγοράσει ακόμα για να το πάρεις προσωπικά. Τη γνώμη σου για τις ζάντες τις δικές μου δεν στη ζήτησα και είναι άσχετο με το θέμα εδώ παρότι θα ήταν δεκτό το σχόλιό σου στο αντίστοιχο τόπικ που υπάρχει και έχει και θετικά και αρνητικά σχόλια αλλά δεν γύρισα να αντιπαραταθώ σε κανέναν αφού μιλάμε για απόψεις. Και στη γυναίκα μου δεν αρέσουν αλλά τι να κάνω να τη χωρίσω ή να τσακωθώ?