Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Angel Eyes/ Halo Headlights

Thread Tools

Old Jun 23, 2011 | 02:16 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Εντωμεταξύ για να καταλάβω εγώ τώρα, αυτήν την περίοδο γράφει ο JohnCr ή γράφει η κοπέλα του ακόμη? Για να ξέρουμε σε ποιόν δεν αρέσει το αμάξι του Χρήστου.
Reply
Old Jun 23, 2011 | 04:33 AM
JohnCr's Avatar
Registered User

1- Από τη στιγμή που κανω το ποστ σιγουρα περιμενω γνώμες, γιαυτό και εκανα το τοπικ. Ίσως να το πήρα στραβά, δεν ξερω, απλά θεωρώ τη λεξη τραγικό λιιιιιιιιιιγο βαρια!(οχι για τα συγκεκριμένα φανάρια, αλλα γενικά, οταν σου ζητάει κάποιος τη γνώμη του και δεν τον ξέρεις) γιαυτό και το πήρα κάπως προσωπικά! Οποτε 1000 συγνώμη

2- taz5: χαχαχα

3- Nabu: -.-
Reply
Old Aug 2, 2011 | 12:20 PM
protogeo's Avatar
Registered User

From: HondaLand

Reply
Old Aug 10, 2011 | 12:06 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Παντως φαινεται το ιδιο φτηνιαρικο με οτιδηποτε εχει βγει μεχρι τωρα σε aftermarket φαναρι. Στο τελος ολοι καταληγουν στα oem ...καλως ή κακως, η μαμα χοντα ξερει.
Reply
Old Aug 11, 2011 | 12:05 PM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Η μαμα Χοντα ξέρει να φτιάχνει ότι πιο φτηνιάρικο σε πλαστικό φαναριού, έτσι ώστε να θωλώνουν και να κιτρινίζουν για να σε κάνει να νομίζεις ότι πήρες Yaris. (ισχύει για τα MY00-MY02)
Reply
Old Nov 3, 2011 | 06:17 PM
alexis_s2's Avatar

για να μην ανοιξω αλλο τοπικ,
εχει ανοιξει κανεις οεμ φαναρι εμπρος?αν το ανοιξεις θα εχει θεμα μετα?πχ νερα κ σκονες?
Reply
Old Nov 3, 2011 | 10:59 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by alexis_s2
για να μην ανοιξω αλλο τοπικ,
εχει ανοιξει κανεις οεμ φαναρι εμπρος?αν το ανοιξεις θα εχει θεμα μετα?πχ νερα κ σκονες?
Το θέμα είναι πόσο καλά θα το κλείσεις μετά με σιλικόνη. Δεν ξέρω αν θα το δοκίμαζα πάντως...
Reply
Old Nov 4, 2011 | 03:15 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Ανοιξε το με θερμοπιστολο και μην σκουπησεις την ''τσιχλα'' ουτως ωστε να χρησιμοποιηθει ξανα. με τον ιδιο τροπο ξαναζεσταινεις το υλικο και κλεινεις ομοιομορφα το φαναρι πιεζοντας περιμετρικα . ισως χρειαστεις 2ο ατομο να σου ζεσταινει τα πλαστικα. αν δεν θες μπορεις να χρησιμοποιησεις λαστιχοκολλα sikaflex μαυρη για σφραγγισμα, εφοσον ομως προηγουμενως εχεις αφαιρεσει ολη την τσιχλα με βενζινη η ασετον .... μην βαλεις σιλικονη γιατι θα σου βαλει νερα σιγουρα. επισης αν αποφασισεις να βαλεις σικαφλεξ να ξερεις οτι ειναι για μια φορα και δεν ξανανοιγει το φαναρι
Reply
Old Nov 4, 2011 | 10:42 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Αλεξανδρε...

[attachment=11733:IMG_03421.jpg]

Σου έχει θολώσει?
ΕΑΝ ΔΕΝ είναι πολύ θολό ΜΗΝ το ανοίξεις.
Εγώ το έκανα μια φορά και είπα αν ξαναθολώσει απλά το πετάω (βεβαία αυτό το είπα πριν 3 χρόνια, τώρα δεν ξέρω αν θα το πεταγα).
Είναι καλό μανικακι η όλη διαδικασία
Θυμάμαι μου είχε πάρει όλη την Κυριακή μου σχεδόν (άνοιγμα - αποσυναρμολόγηση - καθάρισμα - συναρμολόγηση - κλείσιμο).
Ζέστανα το φανάρι σε έναν παλιό φούρνο (5 με 10 λεπτα στους 250)που έχουμε μετά το έβγαλα με γάντια μαγειρικής (άμα με έβλεπες σαν τον μ@λ@κ@ το Μαμαλακη ήμουν) και επειδή έπρεπε να το ανοίξω προτού κρυώσει η μαμά σιλικόνη ψιλοκαηκα κιόλας (το ίδιο και στο κλείσιμο…ξανακαηκα)
Αν παρ όλα αυτά αποφασίσεις να το κάνεις καλό είναι να έχεις κάποιον να σε βοηθήσει και να προσέχεις ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μην ακουμπήσεις ΠΟΥΘΕΝΑ την μαμά σιλικόνη όσο είναι ζεστή.
Επίσης αφού το κλείσεις καλό είναι να χρησιμοποιήσεις και εξωτερικά μια "αδιάβροχη" σιλικόνη σε όλα τα σημεία ένωσης για παν ενδεχόμενο.

Εγω παντως δεν το ξανακανα
Attached Thumbnails Angel Eyes/ Halo Headlights-img_03421.jpg  
Reply
Old Nov 4, 2011 | 11:23 AM
alexis_s2's Avatar

γιαννη εχω παρει απ2 φαναρια κ θελω να βαλω αυτα τα φλας
https://www.s2ki.com/s2000/topic/843...ghts-preorder/
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:58 AM.