Angel Eyes/ Halo Headlights
1- Από τη στιγμή που κανω το ποστ σιγουρα περιμενω γνώμες, γιαυτό και εκανα το τοπικ. Ίσως να το πήρα στραβά, δεν ξερω, απλά θεωρώ τη λεξη τραγικό λιιιιιιιιιιγο βαρια!(οχι για τα συγκεκριμένα φανάρια, αλλα γενικά, οταν σου ζητάει κάποιος τη γνώμη του και δεν τον ξέρεις)
γιαυτό και το πήρα κάπως προσωπικά! Οποτε 1000 συγνώμη
2- taz5: χαχαχα
3- Nabu: -.-
γιαυτό και το πήρα κάπως προσωπικά! Οποτε 1000 συγνώμη2- taz5: χαχαχα
3- Nabu: -.-
Ανοιξε το με θερμοπιστολο και μην σκουπησεις την ''τσιχλα'' ουτως ωστε να χρησιμοποιηθει ξανα. με τον ιδιο τροπο ξαναζεσταινεις το υλικο και κλεινεις ομοιομορφα το φαναρι πιεζοντας περιμετρικα . ισως χρειαστεις 2ο ατομο να σου ζεσταινει τα πλαστικα. αν δεν θες μπορεις να χρησιμοποιησεις λαστιχοκολλα sikaflex μαυρη για σφραγγισμα, εφοσον ομως προηγουμενως εχεις αφαιρεσει ολη την τσιχλα με βενζινη η ασετον .... μην βαλεις σιλικονη γιατι θα σου βαλει νερα σιγουρα. επισης αν αποφασισεις να βαλεις σικαφλεξ να ξερεις οτι ειναι για μια φορα και δεν ξανανοιγει το φαναρι
Αλεξανδρε...
[attachment=11733:IMG_03421.jpg]
Σου έχει θολώσει?
ΕΑΝ ΔΕΝ είναι πολύ θολό ΜΗΝ το ανοίξεις.
Εγώ το έκανα μια φορά και είπα αν ξαναθολώσει απλά το πετάω (βεβαία αυτό το είπα πριν 3 χρόνια, τώρα δεν ξέρω αν θα το πεταγα).
Είναι καλό μανικακι η όλη διαδικασία
Θυμάμαι μου είχε πάρει όλη την Κυριακή μου σχεδόν (άνοιγμα - αποσυναρμολόγηση - καθάρισμα - συναρμολόγηση - κλείσιμο).
Ζέστανα το φανάρι σε έναν παλιό φούρνο (5 με 10 λεπτα στους 250)που έχουμε μετά το έβγαλα με γάντια μαγειρικής (άμα με έβλεπες σαν τον μ@λ@κ@ το Μαμαλακη ήμουν) και επειδή έπρεπε να το ανοίξω προτού κρυώσει η μαμά σιλικόνη ψιλοκαηκα κιόλας (το ίδιο και στο κλείσιμο…ξανακαηκα)
Αν παρ όλα αυτά αποφασίσεις να το κάνεις καλό είναι να έχεις κάποιον να σε βοηθήσει και να προσέχεις ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μην ακουμπήσεις ΠΟΥΘΕΝΑ την μαμά σιλικόνη όσο είναι ζεστή.
Επίσης αφού το κλείσεις καλό είναι να χρησιμοποιήσεις και εξωτερικά μια "αδιάβροχη" σιλικόνη σε όλα τα σημεία ένωσης για παν ενδεχόμενο.
Εγω παντως δεν το ξανακανα
[attachment=11733:IMG_03421.jpg]
Σου έχει θολώσει?
ΕΑΝ ΔΕΝ είναι πολύ θολό ΜΗΝ το ανοίξεις.
Εγώ το έκανα μια φορά και είπα αν ξαναθολώσει απλά το πετάω (βεβαία αυτό το είπα πριν 3 χρόνια, τώρα δεν ξέρω αν θα το πεταγα).
Είναι καλό μανικακι η όλη διαδικασία
Θυμάμαι μου είχε πάρει όλη την Κυριακή μου σχεδόν (άνοιγμα - αποσυναρμολόγηση - καθάρισμα - συναρμολόγηση - κλείσιμο).
Ζέστανα το φανάρι σε έναν παλιό φούρνο (5 με 10 λεπτα στους 250)που έχουμε μετά το έβγαλα με γάντια μαγειρικής (άμα με έβλεπες σαν τον μ@λ@κ@ το Μαμαλακη ήμουν) και επειδή έπρεπε να το ανοίξω προτού κρυώσει η μαμά σιλικόνη ψιλοκαηκα κιόλας (το ίδιο και στο κλείσιμο…ξανακαηκα)
Αν παρ όλα αυτά αποφασίσεις να το κάνεις καλό είναι να έχεις κάποιον να σε βοηθήσει και να προσέχεις ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μην ακουμπήσεις ΠΟΥΘΕΝΑ την μαμά σιλικόνη όσο είναι ζεστή.
Επίσης αφού το κλείσεις καλό είναι να χρησιμοποιήσεις και εξωτερικά μια "αδιάβροχη" σιλικόνη σε όλα τα σημεία ένωσης για παν ενδεχόμενο.
Εγω παντως δεν το ξανακανα
γιαννη εχω παρει απ2 φαναρια κ θελω να βαλω αυτα τα φλας
https://www.s2ki.com/s2000/topic/843...ghts-preorder/
https://www.s2ki.com/s2000/topic/843...ghts-preorder/