Meta ftaiei o fonias!
Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος και κολλημένος για να κάνει αυτό που μου έκανε, αν και ξέρω ότι είναι πολύ συχνό φαινόμενο και δυστυχώς είναι πολλοί που την έχουν πάθει όπως εγώ. Κυριακή μεσημέρι, έχω παρκαρει το πολύ για μια ώρα στην Άνω Γλυφάδα σε στενό με σπίτια δεξιά αριστερά (όχι καμια ερημιά), βγαίνω με την κοπέλα μου απο το σπίτι να μπούμε στο αυτοκίνητο, και όπως πάει να μπεί η κοπέλα μου την βλέπω και αλλάζει 15 χρώματα. Με φωνάζει και βλέπω τα παρακάτω. Πείτε μου εσείς αν θα έφευγε ζωντανός απο τα χέρια σας αν πιάνατε τον τύπο επ'αυτοφόρω!!!!! Το θέμα τώρα είναι τι κάνουμε , καλύπτουμε τις γρατζουνιές που νομίζω όσο καλή δουλειά και να κάνουν, όλο και κάτι θα φαίνεται η πάμε για βάψιμο πόρτας-φτερού??? Έχει κανείς καμία αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν και τι αποτέλεσμα είχε? Αχχχχχχ μόνο να τον έπιανα στα χέρια μου.

File mou oxi mono esy na ton epianes sta xeria sou ti tha pathene,alla kai egw giati to exw zhsei ayto to skiniko.Palio alites kompleksikoi mono ayto exw na pw.Enas filos mou exei dokimasei thn http://www.chipsaway.gr/ kai eIxe mhnei 100% eyxaristimenos.
ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ CHIPS AWAY
ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ - ΘΑ ΣΤΟ ΒΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΚΣΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 200ΑΡΑ
ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ - ΘΑ ΣΤΟ ΒΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΚΣΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 200ΑΡΑ
ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Trending Topics
Εγώ το έχω δηλώσει: όποιο κωλόπαιδο τύχει να δω να κάνει τέτοια καφριλίκια, θα το σαπίσω στο ξύλο κι ας μην είναι δικό μου το αυτοκίνητο. Είναι κι αυτές οι κωλοδιαφημίσεις, όπως στο Avensis, που δείχνει μια γκόμενα να το κάνει ριγέ με το δαχτυλίδι της, το βλέπει το τσογλάνι και νομίζει ότι είναι μαγκιά...ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ! Που αν ποτέ πάρουν αυτοκίνητο, να τους τρακάρει μπετονιέρα!!!
Amaretos, μη στενοχωριέσαι, όλα φτιάχνονται. Αν σου πουν ακριβή τιμή, έχω ένα φιλαράκι φαναρτζή στον Καρεα - αν σε βολεύει - που έχει κάτι ειδικά πιστόλια βαφής και μπορεί και κάνει τοπικά βαψίματα, χωρίς να χρειάζεται βάψιμο όλο το τμήμα. Αν κι εφόσον, στείλε ΡΜ να σου πω ακριβή τοποθεσία.
Amaretos, μη στενοχωριέσαι, όλα φτιάχνονται. Αν σου πουν ακριβή τιμή, έχω ένα φιλαράκι φαναρτζή στον Καρεα - αν σε βολεύει - που έχει κάτι ειδικά πιστόλια βαφής και μπορεί και κάνει τοπικά βαψίματα, χωρίς να χρειάζεται βάψιμο όλο το τμήμα. Αν κι εφόσον, στείλε ΡΜ να σου πω ακριβή τοποθεσία.
Το θέμα μου ευτυχώς δεν είναι η τιμή, γιατί ευτυχώς είχα προνοήσει και έχω μεικτή ασφάλεια (1400 το χρόνο τους σκάω, αν μου έλεγαν καμια λαλακία θα με βλέπατε στις ειδήσεις σήμερα), και έπειτα απο επικοινωνία μαζί τους, μου είπαν no problem είτε τις καλύψεις τοπικά , είτε βάψεις πόρτα, φτερό στα πληρωνουμε. Το θέμα μου είναι ότι δεν θέλω να μπω στην διαδικασία του βαψίματος για ευνόητους λόγους. Αν πιάσω παιδί θα του σκάσω 1 σφαλιάρα και θα φωνάξω τον πατέρα του να πλακώσω αυτον. Αν πιάσω ενήλικα....μαύρο φίδι που τον έφαγε!!!!!
Tora anoi3a to forum kai eida ths foto sou ma kala poso mounia mporh na einai auth pou kanoun autes ths douleies.Pantos ama ton epianes euxaristos na me epernes ena thl na ertho na ton kopanao kai ego,kai na tou ebaza to phthanon kleidi pou xrhshmopioise gia na tou xara3o thn mapa tou me ton idio tropo.