Problem με το hardtop
Παιδια καλημερα,
εχω πολυ τριξιμο απο το hardtop. Σε εκνευριστικο σημειο.
Σε καθε λακουβα λες και θα φυγει απο την θεση του.
PLZ HELPPPP !!!
Δεν μπορω να βρω κανενα σωστο setup με τις πισω βιδες.
Μηπως αν αλλαξω τις μπροστα βελτιωθει?
Αν καποιος ξερει περιμενω...
Ευχαριστω
Νικος
εχω πολυ τριξιμο απο το hardtop. Σε εκνευριστικο σημειο.
Σε καθε λακουβα λες και θα φυγει απο την θεση του.
PLZ HELPPPP !!!
Δεν μπορω να βρω κανενα σωστο setup με τις πισω βιδες.
Μηπως αν αλλαξω τις μπροστα βελτιωθει?
Αν καποιος ξερει περιμενω...
Ευχαριστω
Νικος
Νίκο, από που ακούς το τρίξιμο?
από τα μπροστά κλείστρα, ή από τις βάσεις πίσω..?
Αρχικά, πρέπει να στραβώσεις ένα λαμάκι στις πίσω βάσεις και 99% δεν το έχεις στραβώσει..
Ο S2000FUN μπορεί να σε βοηθήσει όπως είχε βοηθήσει κι εμένα στο παρελθόν και μου είχε στείλει pdf με τις οδηγίες τοποθέτησης..(δυστυχώς έκανα format και δεν το έχω πια..)
Έπειτα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι γρασάρισμα στους πίσω πύρους, shin etsu στα λάστιχα για να μη σφυρίζει από τον αέρα και κάποιο spray σιλικόνης στα μπροστινά κλείστρα..
Σε περίπτωση που έχουν φθαρεί, κάνεις πάλι αυτό που μου πρωτοέδειξε ο FUN, δηλαδή να βάλεις ένα σωληνάκι που να εφαρμόζει στα γατζάκια των κλείστρων, ώστε να μη φθείρονται και να κλείνουν πιο σφιχτά.
Επίσης, κατά την τοποθέτηση, πρώτα κλείνεις τισ πίσω βάσεις συχρόνως και έπειτα τις μπροστινές, πάλι συγχρόνως(δηλαδή και τις 2 μαζί-όχι μία μία ξεχωριστά..)
από τα μπροστά κλείστρα, ή από τις βάσεις πίσω..?
Αρχικά, πρέπει να στραβώσεις ένα λαμάκι στις πίσω βάσεις και 99% δεν το έχεις στραβώσει..
Ο S2000FUN μπορεί να σε βοηθήσει όπως είχε βοηθήσει κι εμένα στο παρελθόν και μου είχε στείλει pdf με τις οδηγίες τοποθέτησης..(δυστυχώς έκανα format και δεν το έχω πια..)
Έπειτα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι γρασάρισμα στους πίσω πύρους, shin etsu στα λάστιχα για να μη σφυρίζει από τον αέρα και κάποιο spray σιλικόνης στα μπροστινά κλείστρα..
Σε περίπτωση που έχουν φθαρεί, κάνεις πάλι αυτό που μου πρωτοέδειξε ο FUN, δηλαδή να βάλεις ένα σωληνάκι που να εφαρμόζει στα γατζάκια των κλείστρων, ώστε να μη φθείρονται και να κλείνουν πιο σφιχτά.
Επίσης, κατά την τοποθέτηση, πρώτα κλείνεις τισ πίσω βάσεις συχρόνως και έπειτα τις μπροστινές, πάλι συγχρόνως(δηλαδή και τις 2 μαζί-όχι μία μία ξεχωριστά..)
παιδια ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.
Ειμαι απο κοζανη οποτε στο meeting αν και θελω δεν μπορω να ερθω.
Το λαμακι απο την πλευρα του οδηγου το στραβωσα...
το τριξιμο ακουγετε παρα πολυ απο μπροστα και λιγοτερο πισω..
Και στο πλαι δεν εφαρμοζει τελεια και ακουγετε σφυρηγμα απο τον αερα.. περισσοτερο απο τη μερια του οδηγου...
Ειμαι απο κοζανη οποτε στο meeting αν και θελω δεν μπορω να ερθω.
Το λαμακι απο την πλευρα του οδηγου το στραβωσα...
το τριξιμο ακουγετε παρα πολυ απο μπροστα και λιγοτερο πισω..
Και στο πλαι δεν εφαρμοζει τελεια και ακουγετε σφυρηγμα απο τον αερα.. περισσοτερο απο τη μερια του οδηγου...
Originally Posted by energetic,Nov 22 2010, 02:23 AM
Εχεις βαλει ποτε spray σιλικονης ή shin-etsu στα λαστιχα / τσιμουχες του hardtop και του αυτοκινητου?
Trending Topics
Λοιπόν αν οι χούφτες σου δεν είναι φαγωμένες ακολούθησε τα παρακάτω βήματα. Αν ναι τότε σου προτείνω πρώτα να τις αλλάξεις με τις ειδικές που βγαίνουν για το hardtop και μετά να τα ακολουθήσεις
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=830326
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=830326