Shin-Etsu silikoni
ego agapite mou file gurnao athina apo diakopes stis 28 augoustou...ara tis kratas os ekeini tin imera kai erxomai ego na tis paro apo opou kai na eisai...kane mou mia xari kai pare me sto 6937049404 na mou peis more info please....see you soon
Μάνο αν μιλάς για παραγγελία τότε αν μαζευτούν 5-6 θα ρωτήσω αυτόν στην Αγγλία αν μπορεί να μου ξαναστείλει.
Τώρα αν μιλάς για μια φορά πολύ ευχαρίστως να περάσουμε τα λάστιχά σου με τη δικιά μου όπως θέλει και ο LOCAL S.
Τώρα αν μιλάς για μια φορά πολύ ευχαρίστως να περάσουμε τα λάστιχά σου με τη δικιά μου όπως θέλει και ο LOCAL S.
Originally Posted by S2000_FUN,Nov 8 2007, 07:06 AM
Δημήτρη μου θα πρέπει να να το πάρεις πίσω αυτό γιατί μπορεί να μην προλάβω να το βάλω μιας και χρειάζεται να ξηλώσω ξανά τα πλαστικά για να αλλάξω την καλωδίωση του θερμαινόμενου πριν το βάλω και δεν ξέρω αν θα προλάβω.
Ρε συ τι θα γίνει με τη σιλικόνη? Μην το βάλεις πριν του περάσουμε τη σιλικόνη. Ποτε να βρεθούμε να στη δώσω?
Ρε συ τι θα γίνει με τη σιλικόνη? Μην το βάλεις πριν του περάσουμε τη σιλικόνη. Ποτε να βρεθούμε να στη δώσω?
Ελπιζω εως την εκδρομη Γαλαξιδι, να το εχεις φορεσει,ε???