Shin-Etsu silikoni
Λοιπόν επειδή από ότι έχω δει θέλουν αρκετά παιδιά κάντε post εδώ όσοι θέλεται να παραγγείλετε για να ρωτήσω αν μπορεί αυτός να μου τη στείλει από Αγγλία. Απλώς σας παρακαλώ μην παραγγέλνετε και δεν έχετε σκοπό να την πάρετε γιατί ούτε κέρδος έχω ούτε κανένας προμηθευτής είμαι και την τελευταία φορά που το έκανα μου έμειναν 2 σωληνάρια.Και δεν είναι τόσο το κόστος είναι η μαλ@#$ια.
θα περιμένω μέχρι την επόμενη Παρασκευή να δω πόσοι θα μαζευτούνε και μετά θα τον ρωτήσω για παραγγελία.
θα περιμένω μέχρι την επόμενη Παρασκευή να δω πόσοι θα μαζευτούνε και μετά θα τον ρωτήσω για παραγγελία.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
@S2000_FUN
Καθως ειναι νεο Group Buy λοιπον, κανε και μια λιστα με τα ονοματα που θελουν τη σιλικονη σε ενα νεο τοπικ. Καλο ειναι, για να υπαρχει και ταξη και για να μη μεινεις παλι με σωληναρια επιπλεον.
To παρον τοπικ κλεινει και συνεχιζει στο νεο Group Buy τοπικ GB: Shin-Etsu Σιλικονη
Καθως ειναι νεο Group Buy λοιπον, κανε και μια λιστα με τα ονοματα που θελουν τη σιλικονη σε ενα νεο τοπικ. Καλο ειναι, για να υπαρχει και ταξη και για να μη μεινεις παλι με σωληναρια επιπλεον.

To παρον τοπικ κλεινει και συνεχιζει στο νεο Group Buy τοπικ GB: Shin-Etsu Σιλικονη
Thread
Forum
Replies
Last Post
Mr. Francesco
Mid-Atlantic S2000 Owners
5
Sep 3, 2008 10:20 AM