Είμαι ΚΑΙ Γ@Μ0 τα παιδία
Αντε παλι με τα Silvester Stalone χρωματα...
Ειπαμε Berlina . . .
O Προεδρος να κανει poll και να καταγραψουμε ολοι τα χρωματα τον S μας. Ετσι θα δουμε ποιοι υπερισχυουν!
...Αλλα οτι αποτελεσμα και να βγει και παλι τα μαυρα ειναι πιο γρηγορα!!!
Ειπαμε Berlina . . .
O Προεδρος να κανει poll και να καταγραψουμε ολοι τα χρωματα τον S μας. Ετσι θα δουμε ποιοι υπερισχυουν!
Originally Posted by eddiex,Apr 18 2007, 08:47 PM
Αντε παλι με τα Silvester Stalone χρωματα...
Ειπαμε Berlina . . .

Ειπαμε Berlina . . .

Με εσάς "μαύροι" ούτε να ισχύσει το ρητό που λέει "βάφτο μπλέ και πέτα το" δεν γίνεται. 'Αντε να καταφέρεις να γυρίσεις το μαύρο σε μπλέ
Originally Posted by gmak_s2k,Apr 24 2007, 09:14 AM
Αν γίνει poll σχετικό με το χρώμα των s2k μας σίγουρα θα βγούν περισσότερα τα "Βερολίνα" γιατί ως γνωστόν τα έχουν πάρει οι ιδιοκτήτες τους πιο φθηνά αφού λόγω χρώματος δεν κρατάνε αξία μεταπώλησης
Με εσάς "μαύροι" ούτε να ισχύσει το ρητό που λέει "βάφτο μπλέ και πέτα το" δεν γίνεται. 'Αντε να καταφέρεις να γυρίσεις το μαύρο σε μπλέ

Με εκανες και ανακατευτικα παλι με τα αστεια σου!!!Ακου εδω να τα πεταξουμε τα μαυρα... Τα Μαυρα πετανε απο μονα τους - Πετανε και ξυριζουν...
Σημερινη Ημερομηνια : 21/05/2007 Και Ώρα : 02:35μμ
Επισημανω για οσους το ξεχασανε, δεν με ξερουν και δεν ειχαν την χαρα και την τιμη να με γνωρισουν οτι ειμαι ΚΑΙ Γ@Μ0 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
... Και Ninja αλλα αυτο ειναι σε αλλο Topic!!!
Επισημανω για οσους το ξεχασανε, δεν με ξερουν και δεν ειχαν την χαρα και την τιμη να με γνωρισουν οτι ειμαι ΚΑΙ Γ@Μ0 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
... Και Ninja αλλα αυτο ειναι σε αλλο Topic!!!