Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΑΓΩΝΕΣ

Thread Tools

Old Feb 5, 2009 | 11:15 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Yparxei megalh sygxisi egw auto kserw apo th mia milas gia to pana8inaiko tou <1980 meta pali gia diafora a8lhmata. Ontws oi sylogoi exoun polla tmhmata se diafora a8lhmata se posa phgaineis omws k poia einai ta pio dimofili. Mh mas peis oti phgaineis se ola gt auta einai "malakies" pou legame gymnasio-lykeio. Opote einai logiko na milame oi perisoteroi gia to pio dimofiles a8lhma dld to PODOSFAIRO. To ti exei kanei ka8e omada sthn eurwph exei na kanei fysika k me tyxh alla k me apodosh thn ekastote stigmh alla k me tis ypoloipes ypoxrewseis k stoxous stis enxwries diorganwseis. Ara polla apo ta apotelesmata olwn twn omadwn einai k sygkiriaka. O pao toso kairo exei sthn proedria ton vardinogianni enan epifani Proedro pou ektos apo ton teleutaio xrono den ksodeue POTE.Se anti8esh me ton kokalh pou tis peristores xronies spatalouse xrhma perisotero apo tous antagwnistes tou k tis perisoteres fores me epityxia dld tou evgainan oi paixtes. An de mporeis na niwseis th diafora anamesa stous 2 .... diko sou 8ema. Fetos ksodepse o pao ena karo L7 se metagrafes efere pollous paixtes alla ..... tpt k pali k eidame ti eipe k o PATERAS paizoume sa MPALARINES (tou Bolsoi). Tespa o olympiakos kala kanei k vriskete ekei k auta me diaitises k mlkies exoun katantisei vareta !!! To dikaioute k gia na eisai toso pisw de sou ftaiei kaneis allos ektos apo thn omada sou.
Reply
Old Feb 5, 2009 | 11:19 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Εγώ μόλις άκουσα ένα καλό...

"Σταμάτησε το κτίσιμο του σταδιού του Παναθηναικού στον Βοτανικό γιατί βρήκαν κάτι αρχαία μέσα.....

Ένα κύπελλο, ένα πρωτάθλημα και διάφορα άλλα!"

Reply
Old Feb 6, 2009 | 12:07 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

konstantinos2000 πραγματικα μου δειχνεις οτι εισαι ενα 15χρονο που εχει παρει 5 εφημεριδες και μια μκρη ερευνα στο internet και ερχεσαι εδω και λες ΠΑΛΙ τα δικα σου...

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ η Παναθα εχει παει τελικο...
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ η Παναθα εχει φτασει και στους 4 ενω εμεις μονο στους 8
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ η Παναθα οταν κερδιζει, κερδιζει με σκορ ανω των 18 - 0
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ η Παναθα ξερει και απο λαδι... (οποιος καταλαβε - καταλαβε)

Μακαρι αγορι μου να ξαναπας τελικο και εσυ και η Αεκαρα και η Πανιωναρα γιατι κανεις καλο για την χωρα και τους ποντους που παιρνουμε και ετσι να βγαινουμε πιο πολλοι CL.
Τωρα πως ειμαι εγω απο κατω επειδη εσυ πηγες σε ενα τελικο δεν το καταλαβαινω γιατι μαλλον ειμαι χαζος... Μαζι παιξαμε? Ημασταν και εμεις Κυπελο Πρωταθλητριων τοτε? Δεν ξερω πως ειμαστε απο κατω και εσεις εχετε παει και εχετε παει και πηγατε ακομα και στο Βορειο πολο να παιξετε προκριματικα Champions League με την Northelona. Το οτι και η Liverpool εχει την μεγαλυτερη ιστορια στην Αγγλια δεν σημαινει οτι η United ειναι απο κατω... Καθε αλλο η United γ@μ@ει και δεν λεει κανεις οτι η Liverpool ΤΟΤΕ... μονο εμεις (οι Ελληνες) τα κανουμε αυτα...

Τωρα αυτο που λες για το μπασκετ μπορει να ισχυει για μερικους αλλα δεν ισχυει για μενα. Ειμαι Ολυμπιακος ΠΑΝΤΟΥ, αλλα δεν με ενδιαφερει το αθλημα. Οταν η Εθνικη οπως λες επαιζε και πηγαιναν ολοι στις καφετερειες εγω απλα καθομουν σπιτακι γιατι με συγκηνει το αθλημα δυστυχως. Μπορει να ειμαι ακυρος που το λεω αυτο αλλα καταλαβε το οταν μιλας μαζι μου. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ!

Τωρα που πιανεις συγκεκριμενα περιστατικα και αγωνες και εγω μπορω να σου πω για τοσα εκτος που εχουμε παρει ενω χαναμε και με 1-0 αλλα ελειξε 2-4. (Αν δεν θυμασαι με 2 ευρω για σενα ανεβαζω βιντεο με Αλεξανδρη, Καραπιαλη κτλ κτλ...).
Για τους προεδρους δεν εχω να πω τπτ, σου απαντησε ο φιλος μου Tkal που για να μην νομιζεις οτι ειναι και αυτος Ολυμπιακος ειναι ΑΕΚ και φανατικος* οπως και εγω!

Με τον ΠΑΟΚ προχθες δεν παιξαμε και ο ΠΑΟΚ ηταν πολυ καλυτερος και φανηκε. Δεν το αμφισβητει κανεις αυτο. Ουτε για διαιτησιες λεω ουτε τπτ. Τα υπολοιπα στο καραισκακη με τον Μαυρο Δικεφαλο.

Δεν μπορεις να μου πεις τπτ για φετος και ουτε για τα υπολοιπα χρονια. Το παρελθον σου κανει αλλα ζεις το παρον. ΞΑΝΑΛΕΩ κοιτα τα χαλια σας και καντε κατι γι αυτο. Διαιτησιες και λοιπα θα γινονται παντα σε ολες τις ομαδες, απλα ο Κοκκαλης ειναι Κρατος και ειναι ενα θεμα.

*φανατικοι = Για ολους τους κουλους που θα πουν για φανατισμο κτλ εννοω οτι δεν παμε και σπαμε πραγματα, ουτε κοπαναμε αλλους, απλα γουσταρουμε πολυ το αθλημα και στο γηπεδο και οταν παιζει η ομαδα μας γουσταρουμε.

Υ.Γ. το ΓΑΒΡΟΙ οχι με "ΒΟΥ" αλλα με "Υ"

Τα λεμε 1 του μηνα.
Reply
Old Feb 6, 2009 | 12:09 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Originally Posted by eddiex,Feb 6 2009, 11:07 AM
Υ.Γ. το ΓΑΒΡΟΙ οχι με "ΒΟΥ" αλλα με "Υ"
Το Gay-roi παντως μου ακουγεται καλυτερο
Reply
Old Feb 6, 2009 | 12:17 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Το μεγαλυτερο λιπαντικο παντως το εχει ριξει ο Ολυμπιακος για να κερδισει αγωνες .

Και δε το εχει ριξει σε κανενα κ0λ0.

Ε δεν αντεξα...
Reply
Old Feb 6, 2009 | 12:21 AM
eddiex's Avatar

Reply
Old Feb 6, 2009 | 12:22 AM
tkal_s2k's Avatar

Marie den kserw an eisai gnwsths epi twn pragmatwn k grafeis vevaia dikaiwma sthn mlkia mas exoume oloi .
Apla 8a sou pw mias k les gia lypantika k ladia na psakseis ligo sthn ISTORIA opou 8elei k o agaphtos kwstantinos ena onoma ---> MATZAVELAKIS an to 8ymame kala. Kai meta otan ma8eis ela na ksanagrapseis se parakalaw me quote se auto to post mou
Reply
Old Feb 6, 2009 | 12:22 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by energetic,Feb 6 2009, 11:17 AM
Το μεγαλυτερο λιπαντικο παντως το εχει ριξει ο Ολυμπιακος για να κερδισει αγωνες .

Και δε το εχει ριξει σε κανενα κ0λ0.

Ε δεν αντεξα...
Τι λιπαντικο ειναι αυτο ρε Μαριε, σαν αυτο που πινουν Οβελιξ και Αστεριξ?

Reply
Old Feb 6, 2009 | 12:24 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by tkal_s2k,Feb 6 2009, 11:22 AM
na psakseis ligo sthn ISTORIA opou 8elei k o agaphtos kwstantinos ena onoma ---> MATZAVELAKIS
Εκανες μ@λ@κια τωρα Θορωρη γιατι τωρα θα παει να βγαλει τους τομους εξω και να ψαξει για το ονομα και να κανει το HOMEWORK του. Και εγω ηθελα να δω απαντηση γμτ σημερα
Reply
Old Feb 6, 2009 | 12:26 AM
tkal_s2k's Avatar

Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:42 AM.