ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΑΓΩΝΕΣ
Originally Posted by eddiex,Feb 27 2009, 02:34 PM
Παιζω χρονια μπαλα και ξερω οτι μπορει να κατσει μια μερα και να μην παιξει κανεις και αλλες φορες να πεταμε...
Σαν προπονητης της κερκιδας ακουγεσαι

Παρε και το δωρακι σου γιατι θα σου χρειαστει!
Καλα Μαριε, και εχω παει σε κανα 2 αγωνες στην Αγγλια και ξενερωσα. Απλα καθοντε ολοι και χειροκροτανε, πανε καμια φορα στην 13, η στην 7, η στην 21 και θα καταλαβεις και θα γουσταρεις. 
Απλα Μαριε, μπορει να ανοικεις σε μια ομαδα αλλα εισαι και ΚΑΡΓΑ ΑΝΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και απλα με ανθρωπους που εχουν παρωπιδες εγω δεν μιλαω.

Απλα Μαριε, μπορει να ανοικεις σε μια ομαδα αλλα εισαι και ΚΑΡΓΑ ΑΝΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και απλα με ανθρωπους που εχουν παρωπιδες εγω δεν μιλαω.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by eddiex,Feb 27 2009, 02:50 PM
Καλα Μαριε, και εχω παει σε κανα 2 αγωνες στην Αγγλια και ξενερωσα. Απλα καθοντε ολοι και χειροκροτανε, πανε καμια φορα στην 13, η στην 7, η στην 21 και θα καταλαβεις και θα γουσταρεις. 

Οσο για αντι-Ολυμπιακος δεν θα ελεγα οτι ειμαι. Απλα ειμαι ρεαλιστης, και λεω οτι το λαδωμα ειναι τακτικη.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by eddiex,Feb 27 2009, 03:24 PM
Τοτε απλα σου λεω οτι δεν ξερεις απο Ελλαδα και Αθλητισμο (Ποδοσφαιρο). Μονο 2η και 3η Εθνικη παιζει το ΛΑΔΩΜΑ, στανταρ. Δεν ισχυει κατι τετοιο πια για την Super League.