ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΑΓΩΝΕΣ
αφου ειμαι εδω κ σας γραφω κ δεν επαθα κανα εγκεφαλικο εχτες με τις ευκεριες που χαναμε χτες παλι καλα...πραγματικα κριμα για τον κοσμο του παναθηναικου που απογοητευτικε ετσι μετα απο τετοια ατμοσφαιρα κ τετοια προσελευση,ημουν στο γηπεδο απ τις 4,πρωτη φορα ειδα τον αγωνα ορθιος γιατι απο τον κοσμο που ειχε καθοντουσαν ορθιοι πανω στα καθισματα μας κ δεν μας ενοιαζε....οι 610000 κοσμος που λενε δεν ηταν τιποτα,στο μονο που παραδοχομαι τον ολυμπιακο ειναι τον παντοβιτς που ειχε τ αρχι@δια να βαλει επιθετικο οταν τον βαραγαμε καταρυπας κ του βγηκε.γιατι ο τολμων νικα,ειδε οτι τον πηγαιναν κ οι 12 θεοι του ολυμπου κ ρισκαρε
Eίπα να βγω να πάρω λίγο αέρα Πέτρο κλεισμένος εκεί μέσα....it's hot in here....ή καλύτερα "in there"
[media]http://www.youtube.com/watch?v=M-qN6TCY85c [/media]
παιδια ηρεμιστε...ειπαμε να κανουμε καζουρα με τις ομαδες οχι ομως να τσακωνεστε κ σοβαρα ειδικα εσεις που γνωριζεστε χρονια κ που στο κατω κατω το κοινο σας αντικιμενο ειναι κατι αλλο κ οχι οι ομαδες..οπως ειπε κ ο δημητρης αυτοι βγαζουν τα φραγκα κ εμεις σκοτωνομαστε στους δρομους κ τα γηπεδα...μ@λακες ειμαστε ολοι...εμεις δε κερδιζουμε τιποτα κ ποτε απ αυτα κανονιστε λοιπον να μην χανουμε κ τις φιλιες μας...
βεβαια θα πω κ εγω τωρα κατι για τα βαζελια....
ρε βαζελακια....ρε λαγουδακια.....ενα στα 5-6 χρονια περνετε κ στο τελος εμεις ειμαστε οι λαγοι που βγαινουμε απ τα λαγουμια οι εσεις....???ειμασταν φετος στη χειροτερη κατασταση της τελευταιας 15αιτιας κ παλι χαστουκια φαγατε....παρτε εκει ενα μισο πρωταθλημα φετος κ μη μηλατε καθολου....χαρητε το γιατι το επομενο καπου το 2017 το κοβω...
βεβαια θα πω κ εγω τωρα κατι για τα βαζελια....
ρε βαζελακια....ρε λαγουδακια.....ενα στα 5-6 χρονια περνετε κ στο τελος εμεις ειμαστε οι λαγοι που βγαινουμε απ τα λαγουμια οι εσεις....???ειμασταν φετος στη χειροτερη κατασταση της τελευταιας 15αιτιας κ παλι χαστουκια φαγατε....παρτε εκει ενα μισο πρωταθλημα φετος κ μη μηλατε καθολου....χαρητε το γιατι το επομενο καπου το 2017 το κοβω...