ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΑΓΩΝΕΣ
Εγω θα πω 1 πραγμα οτι οσο κ πλακα να κανετε ολοι κανουμε δλδ ειναι ασχημο να την πεφτουμε σε εναν .
Και όλο αυτο τοπικ μπορει να μετονομαστει πεσιμο στον Εντι.
Οποτε μη σας φαινετε περιεργο αυτο που διαβαζετε κ ο τροπος που σας απανταει.
Και όλο αυτο τοπικ μπορει να μετονομαστει πεσιμο στον Εντι.
Οποτε μη σας φαινετε περιεργο αυτο που διαβαζετε κ ο τροπος που σας απανταει.
Χάσαμε από τον ανύπαρκτο και πεθαμένο θρύνο.
Στα μπαλάκια μου γιατί το πρωτάθλημα είναι δικό μου. Όταν δεν τους ξετρυπας η μπάλα τιμωρεί γιατί είναι θηλυκού γένους. Έτσι και χτες. Ο Παναθηναϊκός ήταν μακράν καλύτερος παντού, αλλά το αποτέλεσμα 0. Μου θυμίζει τον γαύρο όταν έκανε τις απίστευτες ευκαιρίες και τον ξετρύπαγα με 1 γκόλ.
Και ερχόμαστε στον Θεοδόση. Ρε π@π@ρι τελειωμένο, κωλογαυρε. Ρούφα τις @ρχΙδ@ρ3ς μου τώρα στους -4 και πάρε φόρα γιατί τα π@π2ρι@ μου έχουν φουσκώσει πολυ και θέλουν μεγάλη κλανιά. Άντε κουράδες που βγήκατε από τα λαγούμια που ήσασταν κρυμμένοι τόσο καιρό. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ρε. Τώρα που δεν το παίρνετε δεν σας νοιάζει ε? Αλλά τόσο κομπλεξικοί είστε ρε βουβάλια. Γι αυτό δεν έγινα ποτέ γαύρος γιατί βλέπω πόσο κομπλεξικοί και ζώα είστε. Όταν το σηκώνω θα έχω μια αφίσα του γαύρου να την χύσω στη μάπα.
Στα μπαλάκια μου γιατί το πρωτάθλημα είναι δικό μου. Όταν δεν τους ξετρυπας η μπάλα τιμωρεί γιατί είναι θηλυκού γένους. Έτσι και χτες. Ο Παναθηναϊκός ήταν μακράν καλύτερος παντού, αλλά το αποτέλεσμα 0. Μου θυμίζει τον γαύρο όταν έκανε τις απίστευτες ευκαιρίες και τον ξετρύπαγα με 1 γκόλ.
Και ερχόμαστε στον Θεοδόση. Ρε π@π@ρι τελειωμένο, κωλογαυρε. Ρούφα τις @ρχΙδ@ρ3ς μου τώρα στους -4 και πάρε φόρα γιατί τα π@π2ρι@ μου έχουν φουσκώσει πολυ και θέλουν μεγάλη κλανιά. Άντε κουράδες που βγήκατε από τα λαγούμια που ήσασταν κρυμμένοι τόσο καιρό. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ρε. Τώρα που δεν το παίρνετε δεν σας νοιάζει ε? Αλλά τόσο κομπλεξικοί είστε ρε βουβάλια. Γι αυτό δεν έγινα ποτέ γαύρος γιατί βλέπω πόσο κομπλεξικοί και ζώα είστε. Όταν το σηκώνω θα έχω μια αφίσα του γαύρου να την χύσω στη μάπα.
Λοιπον τελος. Οποιος θελει να μιλησει για Αθλητικα σε μενα πια μονο απο κοντα για να μπορεσει να παιρνει και απαντηση και οχι να πρεπει να κανω εγω τον μαλακα και να σβηνω ποστ επειδη δεν αρεσουν. Εγω δεν ξαναγραφω εδω μεσα.
Που ολη την βδομαδα βριζετε ολοι και θα μου πειτε οτι σας πειραξε το ΠΟΣΤ το δικο μου? Οταν μερικοι ολοι την βδομαδα βριζουν και μιλανε με τον ιδιο τροπο και ΣΗΜΕΡΑ τους πειραξε το δικο μου ποστ τοτε δεν ειναι τυχαιο που ΜΟΝΟ Λεφτερης - Αρης και Μαριος βγηκαν να μου την πουνε.... Μπραβο σας παιδες!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Και Συγχαρητηρια!
Που ολη την βδομαδα βριζετε ολοι και θα μου πειτε οτι σας πειραξε το ΠΟΣΤ το δικο μου? Οταν μερικοι ολοι την βδομαδα βριζουν και μιλανε με τον ιδιο τροπο και ΣΗΜΕΡΑ τους πειραξε το δικο μου ποστ τοτε δεν ειναι τυχαιο που ΜΟΝΟ Λεφτερης - Αρης και Μαριος βγηκαν να μου την πουνε.... Μπραβο σας παιδες!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Και Συγχαρητηρια!
Originally Posted by package,Mar 22 2010, 12:32 PM
Χάσαμε από τον ανύπαρκτο και πεθαμένο θρύνο.
"Αιωνιος λαγος...της Τζουλιας εισαι γιος"
Α! Κ η ιστορια μ εχει μαθει να μην λεω μεγαλα λογια, οπως εγω κ γενικα κανεις απο τον Ολυμπιακο δεν ειπε για νικη κ ειναι το ντερμπι μασ κ το χρωσταω στην ομαδα που ειπαν καποια πρασσινα ανθρωπακια...Γι'αυτο ΠΑΚΕΤΑΚΟ μη λες μεγαλα λογια κ για το πρωταθλημα... 3 αγωνιστηκες εχει ακομη
1% να γινει το βαβα θα βγω γυμνος κ θα τρεχω εξω απο το σπιτι σου
1% να γινει το βαβα θα βγω γυμνος κ θα τρεχω εξω απο το σπιτι σου
Πακέτε..κάτσε ρε συ να τελειώσει το γαμημένο το πρωτάθλημα,που μας έχει βγει η γλώσσα και μετά θα δούμε αν θα μιλήσουμε ή θα λουφάξουμε πάλι.....Αλλιώς να κάνω μια περατζάδα απ την πλατεία μήπως και βρω το Σαραβάκο,να πέσουν και ένα δυό τηλέφωνα σε Ρότσα ,Δημόπουλο..μήπως και βρούμε καμιά άκρη γ@μώ την ψυχή που δεν έχουν τα κωλόπαιδα....και τα λεφτά που πέρνουν..