Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΑΓΩΝΕΣ

Thread Tools

Old Mar 22, 2010 | 12:34 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Εγω θα πω 1 πραγμα οτι οσο κ πλακα να κανετε ολοι κανουμε δλδ ειναι ασχημο να την πεφτουμε σε εναν .
Και όλο αυτο τοπικ μπορει να μετονομαστει πεσιμο στον Εντι.

Οποτε μη σας φαινετε περιεργο αυτο που διαβαζετε κ ο τροπος που σας απανταει.
Reply
Old Mar 22, 2010 | 12:46 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Ειμαι παρον να υποστηριξω τον Εντι
Reply
Old Mar 22, 2010 | 01:00 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εγω παλι δεν φταιω σε τιποτα να διαβαζω αυτο το βρισιμο.
Reply
Old Mar 22, 2010 | 01:32 AM
package's Avatar
Registered User

Χάσαμε από τον ανύπαρκτο και πεθαμένο θρύνο.

Στα μπαλάκια μου γιατί το πρωτάθλημα είναι δικό μου. Όταν δεν τους ξετρυπας η μπάλα τιμωρεί γιατί είναι θηλυκού γένους. Έτσι και χτες. Ο Παναθηναϊκός ήταν μακράν καλύτερος παντού, αλλά το αποτέλεσμα 0. Μου θυμίζει τον γαύρο όταν έκανε τις απίστευτες ευκαιρίες και τον ξετρύπαγα με 1 γκόλ.

Και ερχόμαστε στον Θεοδόση. Ρε π@π@ρι τελειωμένο, κωλογαυρε. Ρούφα τις @ρχΙδ@ρ3ς μου τώρα στους -4 και πάρε φόρα γιατί τα π@π2ρι@ μου έχουν φουσκώσει πολυ και θέλουν μεγάλη κλανιά. Άντε κουράδες που βγήκατε από τα λαγούμια που ήσασταν κρυμμένοι τόσο καιρό. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ρε. Τώρα που δεν το παίρνετε δεν σας νοιάζει ε? Αλλά τόσο κομπλεξικοί είστε ρε βουβάλια. Γι αυτό δεν έγινα ποτέ γαύρος γιατί βλέπω πόσο κομπλεξικοί και ζώα είστε. Όταν το σηκώνω θα έχω μια αφίσα του γαύρου να την χύσω στη μάπα.
Reply
Old Mar 22, 2010 | 01:42 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Εχω γραψει κι εγω ασχημα εδω μεσα, αλλα σας παρακαλω καντε edit ή σβηστε τις βρισιες απο τα τελευταια σας post για να το μεταφερουμε μετα παλι το topic στα γενικα.
Reply
Old Mar 22, 2010 | 01:48 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Λοιπον τελος. Οποιος θελει να μιλησει για Αθλητικα σε μενα πια μονο απο κοντα για να μπορεσει να παιρνει και απαντηση και οχι να πρεπει να κανω εγω τον μαλακα και να σβηνω ποστ επειδη δεν αρεσουν. Εγω δεν ξαναγραφω εδω μεσα.

Που ολη την βδομαδα βριζετε ολοι και θα μου πειτε οτι σας πειραξε το ΠΟΣΤ το δικο μου? Οταν μερικοι ολοι την βδομαδα βριζουν και μιλανε με τον ιδιο τροπο και ΣΗΜΕΡΑ τους πειραξε το δικο μου ποστ τοτε δεν ειναι τυχαιο που ΜΟΝΟ Λεφτερης - Αρης και Μαριος βγηκαν να μου την πουνε.... Μπραβο σας παιδες!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Και Συγχαρητηρια!
Reply
Old Mar 22, 2010 | 01:57 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by package,Mar 22 2010, 12:32 PM
Χάσαμε από τον ανύπαρκτο και πεθαμένο θρύνο.

Στα μπαλάκια μου γιατί το πρωτάθλημα είναι δικό μου. Όταν δεν τους ξετρυπας η μπάλα τιμωρεί γιατί είναι θηλυκού γένους. Έτσι και χτες. Ο Παναθηναϊκός ήταν μακράν καλύτερος παντού, αλλά το αποτέλεσμα 0. Μου θυμίζει τον γαύρο όταν έκανε τις απίστευτες ευκαιρίες και τον ξετρύπαγα με 1 γκόλ.

Και ερχόμαστε στον Θεοδόση. Ρε π@π@ρι τελειωμένο, κωλογαυρε. Ρούφα τις @ρχΙδ@ρ3ς μου τώρα στους -4 και πάρε φόρα γιατί τα π@π2ρι@ μου έχουν φουσκώσει πολυ και θέλουν μεγάλη κλανιά. Άντε κουράδες που βγήκατε από τα λαγούμια που ήσασταν κρυμμένοι τόσο καιρό. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ρε. Τώρα που δεν το παίρνετε δεν σας νοιάζει ε? Αλλά τόσο κομπλεξικοί είστε ρε βουβάλια. Γι αυτό δεν έγινα ποτέ γαύρος γιατί βλέπω πόσο κομπλεξικοί και ζώα είστε. Όταν το σηκώνω θα έχω μια αφίσα του γαύρου να την χύσω στη μάπα.
Πανε παιξε με κανα Ατρόμητο κ ασε τον Ολυμπιακο ρε χλαπατσααα
"Αιωνιος λαγος...της Τζουλιας εισαι γιος"
Reply
Old Mar 22, 2010 | 01:59 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

Α! Κ η ιστορια μ εχει μαθει να μην λεω μεγαλα λογια, οπως εγω κ γενικα κανεις απο τον Ολυμπιακο δεν ειπε για νικη κ ειναι το ντερμπι μασ κ το χρωσταω στην ομαδα που ειπαν καποια πρασσινα ανθρωπακια...Γι'αυτο ΠΑΚΕΤΑΚΟ μη λες μεγαλα λογια κ για το πρωταθλημα... 3 αγωνιστηκες εχει ακομη 1% να γινει το βαβα θα βγω γυμνος κ θα τρεχω εξω απο το σπιτι σου
Reply
Old Mar 22, 2010 | 02:08 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Πακέτε..κάτσε ρε συ να τελειώσει το γαμημένο το πρωτάθλημα,που μας έχει βγει η γλώσσα και μετά θα δούμε αν θα μιλήσουμε ή θα λουφάξουμε πάλι.....Αλλιώς να κάνω μια περατζάδα απ την πλατεία μήπως και βρω το Σαραβάκο,να πέσουν και ένα δυό τηλέφωνα σε Ρότσα ,Δημόπουλο..μήπως και βρούμε καμιά άκρη γ@μώ την ψυχή που δεν έχουν τα κωλόπαιδα....και τα λεφτά που πέρνουν..
Reply
Old Mar 22, 2010 | 02:16 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Δεν παμε καλα μου φαινεται. Ενταξει λοιπον.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:33 AM.