ΑΝΕΚΔΟΤΑ - ΑΣΤΕΙΑ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by S2johnyK,Dec 13 2010, 07:04 PM

Πάει ο υπάλληλος στο αφεντικό μια μέρα και του λέει:
- Αφεντικό σήμερα έχω τρομερό πονοκέφαλο. Ξέρεις κανένα καλό γιατροσόφι;
Το αφεντικό το όποιο ήταν πολύ καλός άνθρωπος του απαντάει:
- Επειδή είσαι καλός υπάλληλος θα σου πω τι κάνω εγώ σε ανάλογη περίπτωση και μου περνά.
- Τι; Ρωτά ο υπάλληλος.
- Πηγαίνω στο σπίτι και κάνω έρωτα με τη γυναίκα μου και αμέσως μου περνά ο πονοκέφαλος. Αντε πήγαινε να κάνεις το ίδιο και θα με θυμηθείς.
Πράγματι ο υπάλληλος έρχεται την επόμενη μέρα και λέει όλο χαρά στο αφεντικό:
- Πράγματι είχες δίκιο αφεντικό. Νιώθω υπέροχα σήμερα, πέρασε και ο πονοκέφαλος και είμαι σαν άλλος άνθρωπος. Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω. Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι η γυναίκα σου είναι υπέροχη ερωμένη, το κρεβάτι σου βολικό και το σπίτι σου είναι τέλειο.
Registered User
Αξεχαστο το παρακατω ανεκδοτο αφιερωμενο στα παιδια που υπηρετουν. 
Σε κάποιο στρατόπεδο της Ελλάδας αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ο νέος διοικητής. Όπως είναι φυσικό, ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες της Μονάδας. Σε κάποια στιγμή ενημερώνεται από τον υπεύθυνο Αξιωματικό για τις σκοπιές του στρατοπέδου:
- Έχουμε σκοπιά στη πύλη, και στο παγκάκι!!!
- Στο παγκάκι; ρωτάει ο διοικητής, γιατί στο παγκάκι;
- Δεν ξέρω, απαντάει ο Αξιωματικός, έτσι το βρήκαμε από τον προηγούμενο διοικητή.
Την επόμενη ημέρα ο νέος διοικητής τηλεφωνάει στον προηγούμενο και των ρωτάει για τη σκοπιά στο παγκάκι.
- Γιατί είχες σκοπιά στο παγκάκι;
- Δεν ξέρω, απαντάει, έτσι το βρήκα από τον προηγούμενο διοικητή.
Έκπληκτος ο διοικητής συνεχίζει την αναζήτηση και τηλεφωνάει στον προπροηγούμενο διοικητή, αλλά εισπράττει την ίδια απάντηση. Συνεχίζοντας την αναζήτηση από διοικητή σε διοικητή φτάνει στον διοικητή 20 χρόνια πριν ο οποίος είχε βάλει και τη σκοπιά.
- Καλημέρα σας είμαι νέος ο διοικητής του στρατοπέδου και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.
Παρακαλώ πείτε μου, γιατί είχατε ορίσει την σκοπιά στο παγκάκι;
Και απαντάει ο άλλος:
- Μη μου πείτε ότι δεν στέγνωσε ακόμα!!!

Σε κάποιο στρατόπεδο της Ελλάδας αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ο νέος διοικητής. Όπως είναι φυσικό, ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες της Μονάδας. Σε κάποια στιγμή ενημερώνεται από τον υπεύθυνο Αξιωματικό για τις σκοπιές του στρατοπέδου:
- Έχουμε σκοπιά στη πύλη, και στο παγκάκι!!!
- Στο παγκάκι; ρωτάει ο διοικητής, γιατί στο παγκάκι;
- Δεν ξέρω, απαντάει ο Αξιωματικός, έτσι το βρήκαμε από τον προηγούμενο διοικητή.
Την επόμενη ημέρα ο νέος διοικητής τηλεφωνάει στον προηγούμενο και των ρωτάει για τη σκοπιά στο παγκάκι.
- Γιατί είχες σκοπιά στο παγκάκι;
- Δεν ξέρω, απαντάει, έτσι το βρήκα από τον προηγούμενο διοικητή.
Έκπληκτος ο διοικητής συνεχίζει την αναζήτηση και τηλεφωνάει στον προπροηγούμενο διοικητή, αλλά εισπράττει την ίδια απάντηση. Συνεχίζοντας την αναζήτηση από διοικητή σε διοικητή φτάνει στον διοικητή 20 χρόνια πριν ο οποίος είχε βάλει και τη σκοπιά.
- Καλημέρα σας είμαι νέος ο διοικητής του στρατοπέδου και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.
Παρακαλώ πείτε μου, γιατί είχατε ορίσει την σκοπιά στο παγκάκι;
Και απαντάει ο άλλος:
- Μη μου πείτε ότι δεν στέγνωσε ακόμα!!!
Registered User
Ήταν μια ξανθιά στο πεζοδρόμιο και απέναντί της ήταν μια άλλη ξανθιά, η οποία της φωνάζει...
- Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να περάσω απέναντι;
Και τής απαντάει η άλλη:
- Αφού, βρε χαζή, απέναντί είσαι!
- Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να περάσω απέναντι;
Και τής απαντάει η άλλη:
- Αφού, βρε χαζή, απέναντί είσαι!
Registered User
Ένας άνδρας φανατικός με τις σκυλομαχίες αγοράζει ένα Ντόμπερμαν και αρχίζει να το εκπαιδεύει συστηματικά για το επόμενο πρωτάθλημα. Μετά από μέρες εξαντλητικής εκπαίδευσης και αφού έχει αφήσει το σκύλο νηστικό για καμιά βδομάδα, για να αγριέψει περισσότερο, τον δοκιμάζει πάνω σε ένα πρόβατο. Ο σκύλος δεν αφήνει τίποτα και κάνει το πρόβατο κομμάτια. Η εκπαίδευση συνεχίζεται πιο σκληρή και αναγκάζεται να του φορέσει ειδικά ρούχα και γάντια για να αποφύγει τα δαγκώματα. Τέλος πάντων ο σκύλος γίνεται απίστευτα επιθετικός και θεωρεί ότι είναι πια έτοιμος για το πρωτάθλημα... Η κρίσιμη μέρα έρχεται και φτάνει στην αρένα φορώντας φίμωτρο με 5 λουκέτα για να μην δαγκώσει κανένα. Από τα μεγάφωνα ακούγεται το όνομά του και βάζει το σκύλο στο ρινγκ. Βλέπει ότι αντίπαλος είναι ένα μικροκαμωμένο κανίς, λίγο περίεργο που περπατάει αργά και με μικρά βήματα. Χαρούμενος ετοιμάζεται για την νίκη:
- Έλα Τζακ! κάν' το κομμάτια! Είσαι δυνατότερος! Μπορείς! φωνάζει στο Ντόμπερμαν. Η μάχη αρχίζει και το Ντόμπερμαν επιτίθεται. Το κανίς όμως με μία ξαφνική κίνηση του δαγκώνει το πόδι και του το κόβει!! Ο ιδιοκτήτης του Ντόμπερμαν μένει άναυδος και φωνάζει στο σκύλο:
- Σκίσ' τον, ηλίθιε!
Το Ντόμπερμαν τραυματισμένο ξαναεπιτίθεται, αλλά εις μάτην χάνει άλλο ένα πόδι!! Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το κανίς το ξεσκίζει και δεν αφήνει παρά μόνο κόκαλα και αίματα... Ο τύπος απογοητευμένος που έχασε τον αγώνα και το σκυλί του παραμιλά:
- Χριστέ μου είχα ξοδέψει μια περιουσία να εκπαιδεύσω το σκυλί...
Και ακούει δίπλα του κάποιον:
- Τι λες ρε φίλε; ξέρεις πόσα έδωσα εγώ να κάνω πλαστική στον κροκόδειλο;
- Έλα Τζακ! κάν' το κομμάτια! Είσαι δυνατότερος! Μπορείς! φωνάζει στο Ντόμπερμαν. Η μάχη αρχίζει και το Ντόμπερμαν επιτίθεται. Το κανίς όμως με μία ξαφνική κίνηση του δαγκώνει το πόδι και του το κόβει!! Ο ιδιοκτήτης του Ντόμπερμαν μένει άναυδος και φωνάζει στο σκύλο:
- Σκίσ' τον, ηλίθιε!
Το Ντόμπερμαν τραυματισμένο ξαναεπιτίθεται, αλλά εις μάτην χάνει άλλο ένα πόδι!! Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το κανίς το ξεσκίζει και δεν αφήνει παρά μόνο κόκαλα και αίματα... Ο τύπος απογοητευμένος που έχασε τον αγώνα και το σκυλί του παραμιλά:
- Χριστέ μου είχα ξοδέψει μια περιουσία να εκπαιδεύσω το σκυλί...
Και ακούει δίπλα του κάποιον:
- Τι λες ρε φίλε; ξέρεις πόσα έδωσα εγώ να κάνω πλαστική στον κροκόδειλο;
Originally Posted by Gkou2000,Jan 4 2011, 07:01 AM
Εγγονός: - Ρε Γιαγιά, είδες μήπως τα χάπια μου; Γράφανε LSD απέξω...
Γιαγιά: - Γάμησε τα τα χάπια, ρε! Τους πράσινους δράκους στην κουζίνα τους είδες;
Γιαγιά: - Γάμησε τα τα χάπια, ρε! Τους πράσινους δράκους στην κουζίνα τους είδες;
Τζώνη
Originally Posted by S2johnyK,Jan 4 2011, 04:39 PM
Περιμενω σχολιο Gmak
1ο Βγάλε τις κάλτσες ρε αγόρι μου.....είναι ντεκαβλέ
2ο Στο "σενάριο" δεν παίζει back door οπότε δεν είναι my taste
3ο Το ξανθό αν και με σιλικονάτο αερόσακο είναι τουμπανάκι
4ο Ο σωστός ο πωλητής θα της είχε πουλήσει και μία ντουλάπα για τέτοιες περιπτώσεις
Αυτά, και αν μου έρθει τίποτα άλλο θα επανέλθω