ΑΝΕΚΔΟΤΑ - ΑΣΤΕΙΑ
Μάλλον πρέπει να ειναι ο ίδιος με τον κύριο του ανεκδοτου που ακολουθεί:
Μπαίνει ένας ληστής σε μία τράπεζα και λέει σε έναν ταμία να του δώσει όλα τα λεφτά. Εκείνος του τα δίνει και αυτός τον πυροβολεί. Φεύγοντας λέει στον πρώτο πελάτη:
- Είδες τίποτε;
- Ε, κάτι είδα.
Τον πυροβολεί και αυτόν ο ληστής και λέει στον δεύτερο πελάτη:
- Είδες τίποτε;
- Ε, κάτι είδα.
Πυροβολεί και αυτόν και γυρνά στον τρίτο πελάτη:
- Εσύ είδες τίποτε;
- Εγώ δεν είδα τίποτε! Η γυναίκα μου τα είδε όλα!
Μπαίνει ένας ληστής σε μία τράπεζα και λέει σε έναν ταμία να του δώσει όλα τα λεφτά. Εκείνος του τα δίνει και αυτός τον πυροβολεί. Φεύγοντας λέει στον πρώτο πελάτη:
- Είδες τίποτε;
- Ε, κάτι είδα.
Τον πυροβολεί και αυτόν ο ληστής και λέει στον δεύτερο πελάτη:
- Είδες τίποτε;
- Ε, κάτι είδα.
Πυροβολεί και αυτόν και γυρνά στον τρίτο πελάτη:
- Εσύ είδες τίποτε;
- Εγώ δεν είδα τίποτε! Η γυναίκα μου τα είδε όλα!
αυτός έχει παντρευτεί την αδερφή της προηγούμενης
Εταιρία ψάχνει να προσλάβει τον πιο αισιόδοξο άνθρωπο.. και μετά από πολλά βιογραφικά και συνεντεύξεις καταλήγει σε 3 υποψήφιους στους οποίους κάνει την εξής ερώτηση:
Τι θα θέλατε να πουν για εσάς στην κηδεία σας.
Λέει ο πρώτος :
- Να σηκωθεί κάποιος και να πει… O Παύλος έζησε μια γεμάτη ζωή, είχε μόνο φίλους που όλοι τον αγαπούσαν και θα μας λείψει όσο κανένας άλλος.
Λέει ο δεύτερος:
- Να σηκωθεί κάποιος και να πει… O Νίκος ήταν ένα παράδειγμα πατέρα, συζύγου, αδελφού. Ένας σωστός οικογενειάρχης με αρχές, άριστος στην δουλειά του παράδειγμα προς μίμηση.
Λέει και ο τρίτος:
- Να σηκωθεί κάποιος και να πεί… Ρε σεις ο Παναγιώτης ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ !!!
Μπροστά σε μία μικρή καφετέρια εμφανίζεται μία θεογκόμενα με την virago της. Την παρκάρει κανονικά κατεβαίνει και βλέπουν όλοι την μηχανή να τρώει ένα
ξεγυρισμένο πέσιμο. Με το που το βλέπουν οι θαμώνες αυτό αρχίζουν τα γελάκια
και οι μικροσχολιασμοί που ήταν αναμενώμενοι. Κάποιος μάγκας πήγε να της το παίξει έξυπνος με την εξής ατάκα «τα μεγάλα εργαλεία πρέπει να
ξέρεις να τα χειρίζεσαι, αλλιώς στην κουζίνα σου». και η απάντηση. «Τι
γελάς ρε μ@λάκ@, είμαι δύο ώρες πάνω στην μηχανή και έρχομαι από Κηφισιά. Και
εσένα αν σε είχα δύο ώρες ανάμεσα στα πόδια μου, έτσι ξερός θα έπεφτες και
εσύ!!!!!!!!!»
ξεγυρισμένο πέσιμο. Με το που το βλέπουν οι θαμώνες αυτό αρχίζουν τα γελάκια
και οι μικροσχολιασμοί που ήταν αναμενώμενοι. Κάποιος μάγκας πήγε να της το παίξει έξυπνος με την εξής ατάκα «τα μεγάλα εργαλεία πρέπει να
ξέρεις να τα χειρίζεσαι, αλλιώς στην κουζίνα σου». και η απάντηση. «Τι
γελάς ρε μ@λάκ@, είμαι δύο ώρες πάνω στην μηχανή και έρχομαι από Κηφισιά. Και
εσένα αν σε είχα δύο ώρες ανάμεσα στα πόδια μου, έτσι ξερός θα έπεφτες και
εσύ!!!!!!!!!»
Φεύγεις;;;;
Τέσσερις άντρες συζητούν για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος κερατάς.
Λέει ο πρώτος: Ο μεγαλύτερος κερατάς είναι ο γιατρός.
-Γιατί ρε φίλε είναι ο γιατρός; τον ρωτούν.
-Γιατί λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Χειρουργεία, εφημερίες..., ξέρει τι κάνει η γυναίκα του τόσες ώρες;
-Οχι, λέει ο δεύτερος, ο μεγαλύτερος κερατάς είναι ο στρατιωτικός.
-Και γιατί ο στρατιωτικός; τον ρωτούν
-Γιατί φεύγει εβδομάδα ολόκληρη σε ασκήσεις, μπορεί να πάρει μετάθεση και να μην μπορεί να πάει και η οικογένεια μαζί του. Έτσι μένει η γυναίκα μόνη και ποιος ξέρει τι κάνει.
-Οχι λέει ο τρίτος. Δεν συμφωνώ, ο μεγαλύτερος κερατάς είναι ο ναυτικός. Λείπει από το σπίτι του μήνες ολόκληρους. Η γυναίκα του κάνει ό,τι θέλει μόνη ανενόχλητη. Ο τέταρτος άκουγε και δεν μιλούσε. Κάποια στιγμή τον ρώτησαν:
-Γιατί δεν μιλάς ρε φίλε; Ποια είναι η γνώμη σου;
-Τι να σας πω; απαντάει εκείνος, είμαι στρατιωτικός γιατρός του πολεμικού ναυτικού!!!
Τέσσερις άντρες συζητούν για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος κερατάς.
Λέει ο πρώτος: Ο μεγαλύτερος κερατάς είναι ο γιατρός.
-Γιατί ρε φίλε είναι ο γιατρός; τον ρωτούν.
-Γιατί λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Χειρουργεία, εφημερίες..., ξέρει τι κάνει η γυναίκα του τόσες ώρες;
-Οχι, λέει ο δεύτερος, ο μεγαλύτερος κερατάς είναι ο στρατιωτικός.
-Και γιατί ο στρατιωτικός; τον ρωτούν
-Γιατί φεύγει εβδομάδα ολόκληρη σε ασκήσεις, μπορεί να πάρει μετάθεση και να μην μπορεί να πάει και η οικογένεια μαζί του. Έτσι μένει η γυναίκα μόνη και ποιος ξέρει τι κάνει.
-Οχι λέει ο τρίτος. Δεν συμφωνώ, ο μεγαλύτερος κερατάς είναι ο ναυτικός. Λείπει από το σπίτι του μήνες ολόκληρους. Η γυναίκα του κάνει ό,τι θέλει μόνη ανενόχλητη. Ο τέταρτος άκουγε και δεν μιλούσε. Κάποια στιγμή τον ρώτησαν:
-Γιατί δεν μιλάς ρε φίλε; Ποια είναι η γνώμη σου;
-Τι να σας πω; απαντάει εκείνος, είμαι στρατιωτικός γιατρός του πολεμικού ναυτικού!!!