Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - ΑΣΤΕΙΑ

Old Dec 14, 2011 | 10:15 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Reply
Old Jan 2, 2012 | 09:32 AM
toxicity's Avatar
Registered User

From: Edw parakatw...

Να σου πώ τι θα έχει το 2012?
Την μάνα του και τον πατέρα του...
ΟΤΕ,ΕΥΔΑ ,ΔΕΗ,ΤΕΛΗ,ΧΑΡΑΤΣΙ, ΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ....Στα π@π@ρια σου αμα έχεις λεφτά...
Σε κόβω να μην εχεις.....ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΑΑΑΑΑ μου...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ....Θα βάλω και σως για να γλιστράει

Ήτα μνμα που μου ήρθε για καλή χρονια και σας το μετέφερα γιατι ειχε πλάκα!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε
Reply
Old Jan 22, 2012 | 05:44 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ο τσογλανάκος είναι στο σαλόνι και παίζει με το τραινάκι του, η μαμά στην κουζίνα κάνει δουλειές.
Τσαφ τσουφ το τραινάκι, κάνει μια διαρκή φασαρία. Σε κάποια στιγμή σταματάει και ακούγεται ο μικρός: -"Οσοι παπάρες θέλουν να κατέβουν, να τσακιστούν γιατί αυτή η κωλοστάση είναι η τελευταία. Οσοι μαλάκες θέλουν να ανέβουν να το κάνουν γρήγορα για να αναχωρήσει καμιά ώρα η γαμημένη η αμαξοστοιχία!
Τα ακούει αυτά η μαμά, κρανιοεγκεφαλίζεται, τρέχει στο σαλόνι, πιάνει τον μικρό από το αυτί και του λέει:
-" Πήγαινε αμέσως στο δωμάτιο σου και κάτσε μέσα για δυο ώρες τιμωρία. Μετά θα βγεις και θα παίξεις μόνο αν μιλάς καλά!" Πηγαίνει ο μικρός στο δωμάτιο και μετά από κανα δίωρο επιστρέφει. Κάθεται και πάλι, και βάζει μπρος το τραινάκι.
Τσαφ τσουφ,τσαφ τσουφ για λίγη ώρα σε κάποια στιγμή σταματάει.
-"Οσοι επιβάτες επιθυμούν να αποβιβαστούν παρακαλούνται να ελέγξουν οτι δεν ξέχασαν καμία από τις αποσκευές τους και ευχόμαστε να είχαν καλό και ξεκούραστο ταξίδι. Οι επιβάτες που επιθυμούν να επιβιβαστούν να τοποθετήσουν και να ασφαλίσουν τις αποσκευές τους πάνω από τη θέση τους, υπενθυμίζουμε οτι απαγορεύεται το κάπνισμα και τους ευχόμαστε ένα καλό ταξίδι."
Η μαμά ακούει περήφανη για τις παιδαγωγικές τις ικανότητες από την κουζίνα και χαμογελάει.
Ο μικρός συνεχίζει:
-"Α, και όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τη δίωρη καθυστέρηση, να απευθυνθούν στην καριόλα στην κουζίνα!"
Reply
Old Jan 22, 2012 | 06:43 AM
AtastaleiaS's Avatar
Registered User

From: Perama

θα ηθελα να παραδεχτω οτι οσα ανεβασω ειναι αρκετα σπαστικα και ελπιζω να βρω κι αλλους κρυους να τα καταλαβουν....
Reply
Old Jan 22, 2012 | 06:44 AM
AtastaleiaS's Avatar
Registered User

Ο Χριστός πάνω στο σταυρό
- Πέτρο, έλα δω!
Πάει να πλησιάσει ο Πέτρος, τον πιάνουν οι στρατιώτες, του κόβουν το χέρι
Μετά από λίγο ξανά ο Χριστός:
- Πέτρο, έλα δω!
Πάει ξάνα ο Πέτρος τον πιάνουν του ξανακόβουν το χέρι.
Μετα ξάναφωνάζει ο Χριστός:
- Πέτρο, έλα δω!
Του κόβουν και το πόδι, ε, τώρα με ένα πόδι οι φρουροί πιστεύουν ότι είναι ακίνδυνος και τον αφήνουν να περάσει. Πλησιάζει ο Πετρος και ρωτάει τον Χριστό:
- Τι θέλεις, Δάσκαλε;
Και λέει και ο Χριστός:
- Κοίτα Πέτρο, από δώ φαίνεται το σπίτι σου!
Reply
Old Jan 22, 2012 | 06:45 AM
AtastaleiaS's Avatar
Registered User

ηταν ενας καρδιοχειρουργος που ηταν ετοιμος να βγει στη συνταξη...
ενας πολυ καλος του φιλος ειχε προβλημα με την καρδια κ επρεπε να κανει χειρουργιο για μπαλονακι...
πιανει τον φιλο γιατρο κ του λεει θα μου κανεις εσυ την εγχειρηση αλλιως δεν μπαινω μεσα...
ο γιατρος δεν ηθελε να το αναλαβει μην τυχον κ παει κατι στραβα κ χαλασει η φιλια τους...

ο φιλος ελεγε εσυ θα με φτιαξει κ ας πεθανω...

με τα πολλα τον ετοιμαζουν για την εγχειρηση, τον κοιμηζουν, μπαινει ο γιατρος μεσα πιανει το νυστερι κ με το που το ακουμπαει πανω στο φιλο τον κοβει κρυος ιδρωτας...

σταματαει, λεει δεν μπορω να το κανω κ ειναι ετοιμος να τα παρατησει... οι υπολοιποι γιατροι προσπαθουν να τον φερουν στα καλα του, ξαναπιανει το νυστερι κ παλι τα ιδια...

κοντευει να περασει η αναισθησια, του κανουν καινουρια, ο γιατρος να μην μπορει μτ τπτ να δουλεψει... οποτε βγαινει εξω κ μιλαει στο κιν...
-ρε γιατρε που παιρνεις τηλ κ ο ασθενης μεσα ειναι ετοιμος να τα τιναξει??? ελα μεσα να τελιωνουμε....
-μισο λεπτο παιρνω την μανα μου...
-τι να την κανεις τη μανα σου καλε???
-επειδη ξερει, να μου πει πως ανοιγουν φιλο.....
Reply
Old Jan 22, 2012 | 06:47 AM
AtastaleiaS's Avatar
Registered User

Πάει ένα παιδάκι στη μαμά του κλαίγοντας :
- Μαμά, μαμά... στο σχολείο με φωνάζουν σαμπουάν!
-΄Ελα τώρα Τζόνσον! ΄Οχι πια δάκρυα!!
Reply
Old Jan 22, 2012 | 06:48 AM
AtastaleiaS's Avatar
Registered User

Γιωργάκης: Μπαμπά ο Σωτήρης στο σχολείο με φωνάζει "γκει"...
Μπαμπάς : Βάρα τον τότε παιδί μου.
Γιωργάκης : Μα είναι τόσο γλυκούλης!
Reply
Old Jan 22, 2012 | 06:49 AM
AtastaleiaS's Avatar
Registered User

Γεια σου! Το ονοματάκι σου?
-Ανοιξη.. Κατερίνα Άνοιξη !
-Πω πω, είναι τρομερό, δεν έχει ξανασυμβεί!Να σου συστηθώ: Χιόνης.. Νικος Χιόνης!
-Και που είναι το τρομερό????
-Φαντάσου αύριο πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες: 20 πόντοι χιόνι μέσα στην άνοιξη !!!!!!!!!!
Reply
Old Jan 22, 2012 | 06:57 AM
AtastaleiaS's Avatar
Registered User

Νεαρή σκωτσέζα γυρίζει σπίτι με κλάματα και όταν η μάνα της τη ρωτάει τί τρέχει, απαντάει ότι έκανε τεστ εγκυμοσύνης και της βγήκε θετικό.
- Ποιo γουρούνι στο έκανε αυτό;;; λέει η μαμά, Να έρθει αμέσως να αναλάβει τις ευθύνες του!!!
Σηκώνει το τηλέφωνο η μικρή, παίρνει ένα νούμερο και σε καμμιά ωρίτσα σταματάει έξω απ'την πόρτα τους μια κόκκινη Ferrari και βγαίνει ένας καλοντυμένος κύριος με γκρίζους κροτάφους, με πολύ αέρα.
Μπαίνει στο σπίτι κάθονται στο σαλόνι, μαμά, μπαμπάς και νεαρή, κι ο Φεράρι απέναντι.
Τους λέει λοιπόν:
- Ακούστε, δεν μπορώ να παντρευτώ την κόρη σας, δεν μου το επιτρέπει η θέση μου και η οικογενειακή μου κατάσταση, αλλά προτίθεμαι να εξασφαλίσω το μέλλον του παιδιού και με το παραπάνω.
Αν κάνει κορίτσι θα γράψω στο όνομα του 2 διαμερίσματα στο Λονδίνο, μια βίλλα στην Κορνουάλη και θα καταθέσω 500.000 λίρες στο λογαριασμό της.
Αν κάνει αγόρι θα του γράψω ένα εργοστάσιο και θα καταθέσω στο λογαριασμό του 1.000.000 λίρες.
Αν κάνει δίδυμα θα τους γράψω από ένα εργοστάσιο και θα καταθέσω από 500.000 λίρες στο καθένα. Τώρα βέβαια, αν τυχόν αποβάλλει...
Πετάγεται όρθιος ο μπαμπάς που μέχρι εκείνη την ώρα απλώς άκουγε, τον χτυπάει στον ώμο και του λέει:
- Εντάξει, βρε αδερφέ, αν αποβάλει, εδώ είμαστε... την ξαναγαμάς...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:42 PM.