Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - ΑΣΤΕΙΑ

Thread Tools

Old Apr 3, 2009 | 01:25 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Μπαίνει ένας τύπος φουριόζος στο σπίτι του...
- Γυναίκα, κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!!!
Το ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα...
Τη βλέπει ο τύπος και λέει:
- Aμα σε θέλει η πουτάνα η τύχη!!!

Reply
Old Apr 3, 2009 | 01:39 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Reply
Old Apr 3, 2009 | 08:20 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

Reply
Old Apr 7, 2009 | 12:25 PM
S2Kbaris's Avatar

Reply
Old Apr 8, 2009 | 11:06 AM
S2Kbaris's Avatar

Reply
Old Apr 8, 2009 | 12:09 PM
S2Kbaris's Avatar

Reply
Old Apr 8, 2009 | 11:06 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Ένα, ένα-δυο?
Reply
Old Apr 9, 2009 | 03:25 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

>
>
>
> Ο Κόναν πληροφορείται ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχει ένα πανύψηλο βουνό, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ένα παλάτι και μέσα στο οποίο κατοικεί ο γέροντας που κατέχει την απόλυτη σοφία της ζωής. Ζαλώνεται, λοιπόν, την ασπίδα, γραπώνει τη σπάθα, φοράει το γούνινο σωβρακάκι του και ξεκινάει για το βουνό.
>
> Περνάει την Έρημο της Δίψας, το Φαράγγι Χωρίς Πάτο, ξυστά απ' το Πηγάδι των Χιλίων Ευχών, και μετά από πορεία εκατό ημερών στην Τούνδρα των Μηδέν Βαθμών Κέλβιν, φτάνει στους πρόποδες του Βουνού της Σοφίας, το οποίο βλέπει να χάνεται μέσα στα σύννεφα.
>
> Αρχίζει την ανάβαση, τα μπράτσα σφίγγονται, οι φλέβες τινάζονται, το γούνινο σωβρακάκι τον προστατεύει απ' το κρύο.
>
> Βρυχάται όταν, κουρασμένος από την ανάβαση, πατάει στο πλάτωμα στην κορυφή και βλέπει το κάστρο του Γέροντα να ορθώνεται απροσπέλαστο μπροστά του.
>
> Η ξύλινη πύλη είναι κλειστή, αλλά την γκρεμίζει βρυχόμενος με ένα χτύπημα της ασπίδας του. Η επόμενη πόρτα, πιο βαριά, απαιτεί πιο δυνατό χτύπημα. Η τρίτη, σιδερένια, πέφτει μετά απ'το δεύτερο χτύπημά του. Η τελευταία βαριά σιδερένια πόρτα πέφτει με θόρυβο καθώς ο βρυχηAμός του Κόναν σπάει τη σιωπή της ψυχρής κυκλικής αίθουσας, στην οποία ο γέροντας συλλογίζεται με τα δάχτυλα ενωμένα κάτω απ'το πηγούνι του καθισμένος στον θρόνο του.
>
> Ο Κόναν πλησιάζει το κέντρο της αίθουσας και ακουμπάει τα όπλα του μπροστά στα πόδια του Σοφού.
>
> - Ρησπέκτ, γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό των μυστικών.
>
> - Υπάρχουν και τα πόμολα, Κόναν.
>
> - Μιλάς με γρίφους, γέροντα...
>
Reply
Old Apr 9, 2009 | 03:35 AM
Nabu's Avatar
Registered User

ΧΑαχχαχΑΧαχΑΧΧΑχαχαΧΑαχχα χΑΧαχΑΧΧΑχαχαΧΑαχχαχΑΧαχΑ ΧΧΑχαχαΧΑαχχαχΑΧαχΑΧΧΑχαχ αΧΑαχχαχΑΧαχΑΧΧΑχαχαΧΑαχχ αχΑΧαχΑΧΧΑχαχαΧΑαχχαχΑΧαχ ΑΧΧΑχαχαΧΑαχχαχΑΧαχΑΧΧΑχα χαΧΑαχχαχΑΧαχΑΧΧΑχαχα

Σε καλό να μας βγει, έχω πεθάνει στα γέλια ρε!!!
Reply
Old Apr 10, 2009 | 01:10 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Ένα ωραίο πρωινό, και ενώ ίπταται πάνω απο τους γαλάζιους ουρανούς μας, ο Superman αρχίζει να έχει κάβλες.

Πετάει, πετάει, πετάει λίγο ακόμα και ξαφνικά βλέπει τον Batman.

Superman: Ρε συ Batman, έχω ένα πρόβλημα. Με έχουν πιάσει κάβλες και δεν ξέρω τι να κάνω...
Αφού το σκέφτεται λίγο ο Batman του απαντάει..
Batman: Γιατί δεν πας να πηδήξεις την Wonderwoman?
Superman:Όχι ρε συ και να πηδήξω την Wonderwoman, αφού είναι φίλη μας...
Και έτσι απογειώνεται μη έχοντας δώσει λύση στο πρόβλημα του.
Αφού συνέχισε την μοναχική του πτήση λίγο πιο πέρα, πάνω σε μια κολώνα, βλέπει τον Spiderman.Πλησιάζει και εξηγεί το πρόβλημα του στον άνθρωπο Αράχνη.
Superman: Άστα Peter, εδώ και κάμποση ώρα είμαι μέστην κάβλα και δεν ξέρω τι να κάνω για να ηρεμήσω!!
Προς μεγάλη έκπληξη του Superman o Spiderman απαντάει ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον Batman.
Spiderman: Γιατί δεν πας να πηδήξεις την Wonderwoman ρε συ?
Superman: Μα τι σας έχει πιάσει, τα ίδια μου έλεγε και ο Batman πιο πριν. Αφού η Wonderwoman είναι φίλη μας ρε σεις...
Και έτσι σηκώνεται και φεύγει....

Η κατάσταση έχει αρχίσει και χειροτερευει και το Supercock κοντεύει να εκραγεί.

Ξαφνικά κοιτάζει στο βάθος και τι να δει, την Wonderwoman, γυμνή, στο πάτωμα, με ανοιχτά τα πόδια να βγάζει κραυγές ηδονή και ενθουσιασμού.

Προς στιγμήν διστάζει, αλλά πριν να είναι πολύ αργά, ο Superman έχει βουτήξει χαμηλά, έχει βγάλει την στολή του και πριν το πάρει κανείς χαμπάρι έχει ασελγήσει στο σώμα της Wonderwoman.

Μην έχοντας καταλάβει τι έγινε η Γυναίκα Θαύμα αναφωνεί...

Wonderwoman: Μα καλά τι στο διάολο έγινε τώρα? Τι ήταν αυτό?
Invisible Man: Δεν ξέρω τι ήταν αυτο και τι έγινε αλλά εμένα με πονάει απίστευτα ο κώλος μου...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:30 AM.