Γυναίκες!
Πάω που λέτε χτες το βράδυ Island που είχε ένα παρτάκι και σταμπάρω ένα ωραίο γκομενάκι, λέω όπα, εδώ είμαστε, ας πάμε σε ένα ουρί του παραδείσου να ξεφύγουμε λίγο από τα σμήνη των κοτσυφιών (στα οποία έχουμε τρελό σουξέ τελευταία).
Κάνω την κινησούλα, θετική ανταπόκριση, καλά πάμε λέω....
Έλα όμως που είχε μία φίλη κοτσυφοκ@ριόλα (τρομερή επιτυχία αυτό το είδος, φοβερή αντοχή ακόμα και σε επίθεση με πυρηνικές κεφαλές, αυτές και οι κατσαρίδες) που δεν της την έπεφτε κανένας και δυστυχώς δεν είχα κανέναν ήρωα να αυτοθυσιαστεί για να την εξουδετερώσει.
Τελικός απολογισμός: Η κοτσυφοκ@ριόλα την αποτράβηξε σε μία γωνία λες και θα την έτρωγα, μείνανε και οι δύο με την μποτίλια (με την οποία μπορούν να βολευτούν σε μία ώρα ανάγκης) και εγώ πήρα τα κουβαδάκια μου και έπαιξα με άλλα γκομενάκια που γουστάρανε.
KarioleS2000
Κάνω την κινησούλα, θετική ανταπόκριση, καλά πάμε λέω....
Έλα όμως που είχε μία φίλη κοτσυφοκ@ριόλα (τρομερή επιτυχία αυτό το είδος, φοβερή αντοχή ακόμα και σε επίθεση με πυρηνικές κεφαλές, αυτές και οι κατσαρίδες) που δεν της την έπεφτε κανένας και δυστυχώς δεν είχα κανέναν ήρωα να αυτοθυσιαστεί για να την εξουδετερώσει.
Τελικός απολογισμός: Η κοτσυφοκ@ριόλα την αποτράβηξε σε μία γωνία λες και θα την έτρωγα, μείνανε και οι δύο με την μποτίλια (με την οποία μπορούν να βολευτούν σε μία ώρα ανάγκης) και εγώ πήρα τα κουβαδάκια μου και έπαιξα με άλλα γκομενάκια που γουστάρανε.
KarioleS2000
Originally Posted by lalakis2000,Jul 9 2009, 01:31 AM
Προβλέπεται...είμαι και παλιός... 

[media]http://www.youtube.com/watch?v=bjXc6uSNgnw [/media]&feature=related
Originally Posted by energetic,Jul 9 2009, 01:55 AM
Αντωνη, γι'αυτο πρεπει να εχεις μαζι σου εναν ασχημο φιλο. Το κανουν αρκετοι.