Γυναίκες!
Originally Posted by energetic,Jul 10 2009, 02:25 AM
Εχει να κανει με το μπλα μπλα.
...από κει και πέρα, αρχίζει η στατιστική...την πέφτουμε σε κάμποσες..ε...του κερατά...μία θα στραβωθεί...
Πάντως κάποτε γούσταρα να βολτάρω με το S να χαζεύουνε τα γκομενάκια...τώρα τελευταία δε θέλω να μπαίνει γυναίκα μέσα...θα τις κυκλοφορώ με το υπερμάχιμο Άστρα και ΑΝ ποτέ είναι καμία αξιόλογη και αξιοπρεπής το σκεφτόμαστε...Στο δρόμο που χάραξε ο μεγάλος tkal (δάσκαλε άργησα αλλά κατάλαβα
).Hondara μόνο για Λαλάκις εντ φρεντς φρομ νάου ον.
Θέλουνε και κάμπριο οι σαύρες
Originally Posted by lalakis2000,Jul 10 2009, 01:45 AM
...και με την άνεση...συμφωνώ...όχι ότι έχω δει τίποτα θαύματα να γίνονται αλλά έτσι είναι...
...από κει και πέρα, αρχίζει η στατιστική...την πέφτουμε σε κάμποσες..ε...του κερατά...μία θα στραβωθεί...
Πάντως κάποτε γούσταρα να βολτάρω με το S να χαζεύουνε τα γκομενάκια...τώρα τελευταία δε θέλω να μπαίνει γυναίκα μέσα...θα τις κυκλοφορώ με το υπερμάχιμο Άστρα και ΑΝ ποτέ είναι καμία αξιόλογη και αξιοπρεπής το σκεφτόμαστε...Στο δρόμο που χάραξε ο μεγάλος tkal (δάσκαλε άργησα αλλά κατάλαβα
).
Hondara μόνο για Λαλάκις εντ φρεντς φρομ νάου ον.
).Hondara μόνο για Λαλάκις εντ φρεντς φρομ νάου ον.

Originally Posted by lalakis2000,Jul 10 2009, 02:45 AM

Δε σε παρακαλανε?
Δε σου ορμανε?
Δεν ερχονται να σε κερασουν ενα ποτο και να σε γνωρισουν???
Αν δεν συμβαινει κατι απο τα παραπανω φιλε, πρεπει να το κοιταξεις.
Εχεις προβλημα.
Originally Posted by MANOS,Jul 10 2009, 02:48 AM
Εσενα Αντωνη δεν ερχονται να σου σκισουν τα ρουχα οταν βγαινεις για ποτο???
Δε σε παρακαλανε?
Δε σου ορμανε?
Δε σε παρακαλανε?
Δε σου ορμανε?
;Κάθε μέρα στο ράφτη είμαι
.
Originally Posted by eddiex,Jul 10 2009, 01:46 AM
Συγνωμη ρε παιδια... δηλαδη ΠΩΣ ΑΛΛΟΙ εχουν γκομενες και κοπελες? Κατι κανουν, δεν ειναι ολοι μπακουρια. Απλα εχετε χαμηλη αυτοπεποιθηση.