Γυναίκες!
Originally Posted by lalakis2000,Jul 9 2009, 01:15 AM
Τελικός απολογισμός: Η κοτσυφοκ@ριόλα την αποτράβηξε σε μία γωνία λες και θα την έτρωγα, μείνανε και οι δύο με την μποτίλια.
Kαι ερωτώ:
Κορίτσια, ΘΕΛΕΤΕ Ή ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ;
Άμα δε θέλετε, βάλτε ένα γ@μημένο ταμπελάκι που να λέει ONLY AVAILABLE FOR PRIXIMO ARXIDION να ξέρουμε να μη χάνουμε πολύτιμο χρόνο από αυτή τη γ@μημένη ζωή που είναι εξαιρετικά σύντομη για να τη χαραμίζουμε σε όσες κ@ριόλες εκεί έξω.
Στην τελική, άμα δε θέλετε, να πάμε αλλού να παίξουμε...ευτυχώς υπάρχουν πολλές (και ωραίες) παραλίες...
Ή, ακόμα καλύτερα, καθίστε σπίτι σας να δείτε 500 φορές επανάληψη την Πολυκατοικία, να μη χρειαζόμαστε και εμείς οι φουκαράδες 2 ώρες να διασχίσουμε τη f@cking παραλιακή.
Κορίτσια, ΘΕΛΕΤΕ Ή ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ;
Άμα δε θέλετε, βάλτε ένα γ@μημένο ταμπελάκι που να λέει ONLY AVAILABLE FOR PRIXIMO ARXIDION να ξέρουμε να μη χάνουμε πολύτιμο χρόνο από αυτή τη γ@μημένη ζωή που είναι εξαιρετικά σύντομη για να τη χαραμίζουμε σε όσες κ@ριόλες εκεί έξω.
Στην τελική, άμα δε θέλετε, να πάμε αλλού να παίξουμε...ευτυχώς υπάρχουν πολλές (και ωραίες) παραλίες...
Ή, ακόμα καλύτερα, καθίστε σπίτι σας να δείτε 500 φορές επανάληψη την Πολυκατοικία, να μη χρειαζόμαστε και εμείς οι φουκαράδες 2 ώρες να διασχίσουμε τη f@cking παραλιακή.
Ξέθαψα κάποιες παλιές φωτογραφίες από παλιές γκόμενες...εεε σαύρες
και βρήκα την αγαπημένη μου.
Καλές όμορφες κοπέλες, ώριμες, σοβαρές, με αρχές, πολύ σεξουαλικές
και Γλυφαδιώτισες.
παρακαλώ το υλικό μη διαρέυσει παιδιά, ήταν η πιο σοβαρή μου σχέση
και τις σέβομαι τις Γλυφαδιώτισες ανέκαθεν.

και βρήκα την αγαπημένη μου.
Καλές όμορφες κοπέλες, ώριμες, σοβαρές, με αρχές, πολύ σεξουαλικές
και Γλυφαδιώτισες.
παρακαλώ το υλικό μη διαρέυσει παιδιά, ήταν η πιο σοβαρή μου σχέση
και τις σέβομαι τις Γλυφαδιώτισες ανέκαθεν.