Γυναίκες!
Originally Posted by S2Kbaris,Jul 10 2009, 12:49 PM
θα πεθάνω στο γέλιο βραδιάτικα
πολύ γέλιο η τελευταίες 4 σελίδες
παίδες δεν έρχεστε διακοπές στην Kω μιας k δεν το βλέπω να ανεβαίνω εγώ αθηνα να ζευγαρώσετε k με καμια ξένοι
πολύ γέλιο η τελευταίες 4 σελίδες παίδες δεν έρχεστε διακοπές στην Kω μιας k δεν το βλέπω να ανεβαίνω εγώ αθηνα να ζευγαρώσετε k με καμια ξένοι
για αυτο γοθσταρο τα ελλινικα αντι για ta greekglish
pou meneis sti ko ????
Originally Posted by lihoudis2000,Jul 11 2009, 09:44 AM
ξενοι
pou meneis sti ko ????
pou meneis sti ko ????
Έχεις πάει λοιπόν την Πέμπτη σε reunion του σχολίου σου και έχεις θυμηθεί τα παλιά με πρώην συμμαθήτριες που τότε σε κοίταζαν σαν ξερολούκουμο αλλά ήταν όχι και τόσο όμορφες και άσε που εσύ ζούσες τον έρωτα σου τότε με άλλη καριόλ@, θυληκή παρουσία εννοούσα. 
Φεύγεις λοιπόν απο το reunion με 5 10ψήφια αριθμάκια για να φτιαχτείς και εσύ αλλά και οι φίλοι σου απο το s2ki...
Συνεχίζοντας λοιπόν τον ξέφρενο ρυθμό της διασκέδασης σου, γυρίζεις στο σπίτι στις 5π.μ. το πρωί για να φύγεις στις 5.30π.μ. για το λιμάνι του Πειραιά όπου και μπαίνεις στο καράβι για να πας σε γάμο στην Σαντορίνη (όπου και θα έχει ακόμα περισσότερα κοτσύφια). Σούρα πλέον ο Κωστάκης απο τα πολλά τζιν-τόνικ πέφτει, κοιμάται στο πλοίο και φτάνει στο νησί όπου και πάει για μπάνιο!!
Βουτάει λοιπόν στην θάλασσα στον ξακουστό Περίβολο, εκεί που η άμμος καίει
, για να συνειδητοποιήσει μετά απο λίγο, μια δόνηση στην δεξιά του τσέπη. Εκείνη την στιγμή λοιπόν, το κινητό που είχες αποθηκεύσει ευλαβικά πριν μερικές ώρες τους αριθμούς, βγάζει την τελευταία του πνοή μέσα στο άσπρο/ροζ λουλουδέ μαγιουδάκι σου!!!
Και φυσικά το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση είναι... ΤΙ ΑΛΛΟ? Το facebook....
Τον σήκωσα ψηλά τον χαρταετό παιδιά?
Καταλαβαίνετε πλέον γιατί έχω φτιάξει το κάστομ casing για να μπαίνει στρατόσφαιρα?

Φεύγεις λοιπόν απο το reunion με 5 10ψήφια αριθμάκια για να φτιαχτείς και εσύ αλλά και οι φίλοι σου απο το s2ki...
Συνεχίζοντας λοιπόν τον ξέφρενο ρυθμό της διασκέδασης σου, γυρίζεις στο σπίτι στις 5π.μ. το πρωί για να φύγεις στις 5.30π.μ. για το λιμάνι του Πειραιά όπου και μπαίνεις στο καράβι για να πας σε γάμο στην Σαντορίνη (όπου και θα έχει ακόμα περισσότερα κοτσύφια). Σούρα πλέον ο Κωστάκης απο τα πολλά τζιν-τόνικ πέφτει, κοιμάται στο πλοίο και φτάνει στο νησί όπου και πάει για μπάνιο!!
Βουτάει λοιπόν στην θάλασσα στον ξακουστό Περίβολο, εκεί που η άμμος καίει
, για να συνειδητοποιήσει μετά απο λίγο, μια δόνηση στην δεξιά του τσέπη. Εκείνη την στιγμή λοιπόν, το κινητό που είχες αποθηκεύσει ευλαβικά πριν μερικές ώρες τους αριθμούς, βγάζει την τελευταία του πνοή μέσα στο άσπρο/ροζ λουλουδέ μαγιουδάκι σου!!!Και φυσικά το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση είναι... ΤΙ ΑΛΛΟ? Το facebook....
Τον σήκωσα ψηλά τον χαρταετό παιδιά?
Καταλαβαίνετε πλέον γιατί έχω φτιάξει το κάστομ casing για να μπαίνει στρατόσφαιρα?
Originally Posted by t.i.n.t.,Jul 13 2009, 04:49 AM
αυτο φιλος δεν ειναι σηκωμα χαρταετου,διοτι πηρες τα τηλεφωνα.
Να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο
Να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο
ΠΕΣ ΜΟΥ!!!!
Έχει πέσει πολύ ξεραήλα καιρό τώρα. Δεν είναι ότι είμαι μοναχοφάης. Ούτε εγώ δεν τρώω για να δώσω στον πλησίον μου.
Ούτε όρεξη για ανακύκλωση. Honda Και τέλος.
Αυτό είναι το 2ο κινητό που χάνω με τον ίδιο τρόπο...
Ούτε όρεξη για ανακύκλωση. Honda Και τέλος.
Αυτό είναι το 2ο κινητό που χάνω με τον ίδιο τρόπο...

εννούσε...