Γυναίκες!
Originally Posted by package,Jul 10 2009, 02:59 AM
Παρεούλα. Έχω και ένα επιπλέον ζευγάρι βατραχοπέδιλα.
Ξεχασα να σε ρωτησω.....
Εσενα οταν βγαινεις για ποτο σου ορμανε οι γκομενες?
Εννοω ερωτικα γιατι μπορει να μου πεις οτι ορμανε να σε δειρουν....
Μιας και λέμε για γυναίκες, μου αρέσει πολύ η Marisa Tomei που έπαιζε χτες στο Star.
Την παντρευόμουνα άνετα κι ας μου ρίχνει μια δεκαετία.
Ή βασικά ακριβώς επειδή μου ρίχνει μια δεκαετία
.
Την παντρευόμουνα άνετα κι ας μου ρίχνει μια δεκαετία.
Ή βασικά ακριβώς επειδή μου ρίχνει μια δεκαετία
.
Παιδια οι περισσοτερες ψαχνουν για γερα πορτοφολια.Η δικαιολογια τους ειναι οτι οταν ερθει η στιγμη για οικογενεια,θελουν να ειναι στο σπιτι με το παιδι τους και οχι να ψαχνουν να βρουν λεφτα για να το ταισουν.Αν στην πραγματικοτητα ομως ισχυε κατι τετοιο,Γιατι οι περισσοτερες απο αυτες κανουν παιδια κ οταν κατσουν 2-3 χρονακια στο σπιτι με το παιδι,κ ενω δεν εχουν οικονομικο προβλημα,θελουν ξαφνικα κ αμεσα μια νταντα κ μια οικιακη βοηθο κ να πιασουν δουλεια ωστε να μην καθοντε κ να μην ασχολουντε σχεδον καθολου με το σπιτι?
...Συν οτι, γιατι αμα ζητησουν λεφτα απο τον "καλο" συντροφο,πριν ακομα τον γαμο,κ αυτος κανει το αστειο κ αρνηθει,γινεται χαμος κ φτανουν μεχρι κ τον χωρισμο?
Οι περισσοτεροι καραματσωμενοι,προσπαθουν να κρατησουν μια κοπελα με τα χρηματα τους, ας κανουν το αστειο να μη τα σκασουν χοντρα για θεληματα,να δουμε κ ποσο αντρες ειναι χωρις αυτα.Κ γιανα δουμε κ ποσο αξιζουν οι γκομενες τους.
..Οχι οτι δεν υπαρχει περιπτωση ενα ζευγαρι να μπορει να συνδυαζει κ πραγματικο συναισθημα κ χρημα,αλλα...δυσκολος συνδυσμος.Συνηθως ολα τελειωνουν οταν τελειωνει κ το χρημα...
...Συν οτι, γιατι αμα ζητησουν λεφτα απο τον "καλο" συντροφο,πριν ακομα τον γαμο,κ αυτος κανει το αστειο κ αρνηθει,γινεται χαμος κ φτανουν μεχρι κ τον χωρισμο?
Οι περισσοτεροι καραματσωμενοι,προσπαθουν να κρατησουν μια κοπελα με τα χρηματα τους, ας κανουν το αστειο να μη τα σκασουν χοντρα για θεληματα,να δουμε κ ποσο αντρες ειναι χωρις αυτα.Κ γιανα δουμε κ ποσο αξιζουν οι γκομενες τους.
..Οχι οτι δεν υπαρχει περιπτωση ενα ζευγαρι να μπορει να συνδυαζει κ πραγματικο συναισθημα κ χρημα,αλλα...δυσκολος συνδυσμος.Συνηθως ολα τελειωνουν οταν τελειωνει κ το χρημα...