Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Γυναίκες!

Old Jun 6, 2008 | 08:54 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Πως απο τις γυναικες φτασαμε στους gay δεν καταλαβα.....
Reply
Old Jun 6, 2008 | 08:57 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Ειναι γιατι και οι γυναικες και οι gay τον παιρνουν Εχουν μια μικρη σχεση
Reply
Old Jun 6, 2008 | 09:03 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Εσενα σε ενοχλει που τον παιρνουν ή που παντρευονται?
Reply
Old Jun 6, 2008 | 09:05 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Giati ama ton dinoun einai antres?
Reply
Old Jun 6, 2008 | 09:12 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Εγω παντως ακομα δεν εχω καταλαβει αν τον παιρνουν ή τον δινουν....
Reply
Old Jun 6, 2008 | 09:15 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Εγω λεω παμε για κανα καφε κ αφηστε τις επικοδομητικες αυτες ερωτησεις!
Reply
Old Jun 6, 2008 | 09:23 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Θα ερχομουν αλλα εχω μαθημα με κατι γυναικες μετα τις 9 και δεν προλαβαινω,για να μην ειμαστε και οφ-τοπικ
Reply
Old Jun 7, 2008 | 06:31 AM
package's Avatar
Registered User

Παιδιά, κακά τα ψέματα οι ρόλοι πλέον έχουν αντιστραφεί. Ο άντρας είναι αυτός που θέλει μια σωστή σχέση και έναν άνθρωπο δίπλα του να τον καταλαβαίνει. Οι γυναίκες το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η πούτσα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Όποιος τους γυαλίσει τον δάγκωσαν. Όσον αφορά στη συμπεριφορά τους, τα φαινόμενα cosmopolitan, sex and the city και λοιπές μαλακίες τους έχουν κάνει το μυαλό αλοιφή. Αντιγράφουν κάθε παπαριά που θα δουν στην τηλεόραση και φέρονται σα να είναι οι μεγαλύτερες καριόλες του κόσμου. Παρεμπιπτόντως οι πουτάνες επι πληρωμή είναι πολύ σωστές γυναίκες. Όχι όλες, αλλά πολλές.

Προς Θεού δεν τις βάζουμε όλες στο ίδιο καζάνι. Οι εξαιρέσεις δυστυχώς είναι ελάχιστες. Όλες πάντως έχουν το κουμπί τους.

Όσο για τους gay, μακριά από τον κώλο μου και ας μπαίνει όπου θέλει, αρκεί να μη με προκαλεί και να μην προκαλεί δημόσια.
Reply
Old Jun 7, 2008 | 07:15 AM
Gigolo's Avatar
Registered User

From: Perama-Peireus

Originally Posted by package,Jun 7 2008, 06:31 AM
Παιδιά, κακά τα ψέματα οι ρόλοι πλέον έχουν αντιστραφεί. Ο άντρας είναι αυτός που θέλει μια σωστή σχέση και έναν άνθρωπο δίπλα του να τον καταλαβαίνει. Οι γυναίκες το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η πούτσα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Όποιος τους γυαλίσει τον δάγκωσαν. Όσον αφορά στη συμπεριφορά τους, τα φαινόμενα cosmopolitan, sex and the city και λοιπές μαλακίες τους έχουν κάνει το μυαλό αλοιφή. Αντιγράφουν κάθε παπαριά που θα δουν στην τηλεόραση και φέρονται σα να είναι οι μεγαλύτερες καριόλες του κόσμου. Παρεμπιπτόντως οι πουτάνες επι πληρωμή είναι πολύ σωστές γυναίκες. Όχι όλες, αλλά πολλές.

Προς Θεού δεν τις βάζουμε όλες στο ίδιο καζάνι. Οι εξαιρέσεις δυστυχώς είναι ελάχιστες. Όλες πάντως έχουν το κουμπί τους.

Όσο για τους gay, μακριά από τον κώλο μου και ας μπαίνει όπου θέλει, αρκεί να μη με προκαλεί και να μην προκαλεί δημόσια.
Reply
Old Jun 7, 2008 | 08:38 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Package τέτοια λες και μετά πως να μη σε αγαπάω.

Εκείνη την τσοντούλα πότε θα τη γυρίσουμε τελικά; Γιατί από κάστινγκ είναι εύκολα τα πράγματα...θα ντουμπλάρω και εγώ κανέναν πορνοσταρ σε καμιά δύσκολη στιγμή, θα βγεί η δουλειά...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:11 PM.