ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
Originally Posted by blondie_s2k,Apr 13 2010, 07:14 AM
Μια χαρά όλα!!! 

[media]http://www.youtube.com/watch?v=jxgLb6SncZk [/media]
Kαλημέρα σε όλα τα τρελόπαιδα...
Κάηκα πάλι χτες το βράδυ...και μετά τους κράσους πήγε να κάτσει και μία Πουντάρα δίπλα μου στον Καρέα, ρολ από φανάρι...αλλά...δεν ήξερε...
Μέχρι τρίτες μπροστά...μετά άρχισαν οι στροφές...άφησε το παλικάρι και καλά έκανε...βασικά δεν κατάλαβα ότι ήταν Πούντο γιατί ξεκίνησε μισό φτερό πιο πίσω και με το που κατάλαβα ότι άνοιγε πάτησα τέρμα και συγκεντρώθηκα να μείνω στο δρόμο
...μετά αυτός άφησε και πήγαινε με 50 και μόνο όταν φτάσαμε Αττική που είχα κόψει και πήγαινα με 40 για να με φτάσει κατάλαβα τι ήταν...
Όχι ότι τον ξέρω πολύ καλά τον Καρέα...τον έχω δει κανα δυο τρεις φορές σε fast forward με Uma πιλότο αλλά δεν προλάβαινα ρε γαμώτο να δω τίποτα...
μόνο σκεφτόμουν τι ωραία που είναι η ζωή και τέτοια...θυμήθηκα και κάτι παλιές γκόμενες...μετά είχαμε φτάσει Ηλιούπολη...
Κάηκα πάλι χτες το βράδυ...και μετά τους κράσους πήγε να κάτσει και μία Πουντάρα δίπλα μου στον Καρέα, ρολ από φανάρι...αλλά...δεν ήξερε...
Μέχρι τρίτες μπροστά...μετά άρχισαν οι στροφές...άφησε το παλικάρι και καλά έκανε...βασικά δεν κατάλαβα ότι ήταν Πούντο γιατί ξεκίνησε μισό φτερό πιο πίσω και με το που κατάλαβα ότι άνοιγε πάτησα τέρμα και συγκεντρώθηκα να μείνω στο δρόμο
...μετά αυτός άφησε και πήγαινε με 50 και μόνο όταν φτάσαμε Αττική που είχα κόψει και πήγαινα με 40 για να με φτάσει κατάλαβα τι ήταν...Όχι ότι τον ξέρω πολύ καλά τον Καρέα...τον έχω δει κανα δυο τρεις φορές σε fast forward με Uma πιλότο αλλά δεν προλάβαινα ρε γαμώτο να δω τίποτα...
μόνο σκεφτόμουν τι ωραία που είναι η ζωή και τέτοια...θυμήθηκα και κάτι παλιές γκόμενες...μετά είχαμε φτάσει Ηλιούπολη...
Originally Posted by lalakis2000,Apr 12 2010, 11:52 PM
Όλοι είμαστε καλά σήμερα....;
Γιατί εγώ μετά από 2ο ξενύχτι σερί και τους κράσους χτες την έχω ακούσει λιγάκι...
Γιατί εγώ μετά από 2ο ξενύχτι σερί και τους κράσους χτες την έχω ακούσει λιγάκι...

ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ